2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlar uzun zamandır yazamıyorum,nasılsınız? bugün eşimi işe yolladım başladım yatak odasını temizlemeye çok şükür bitti,sırada kızımın kıyafetlerini yıkamak var ama daha deterjan almadım hafta içide o bitecek inşallah,genel temizligide doguma yakın temizlikçi tutup yaptırmaya karar verdim heryer mis gibi olsun benimde içim rahatlasın
buarada gece hiç uyuyamadım, patlıcak gibiydi karnım göbek çevrem çok acıdı bide zilli kız hiç durmadı galiba onun hareketlerinden kaynaklanıyor yeri dar gelmeye başladı,göğsümde ve bacagımda çatlak var karımda yok,ama başlıcak gibi çünkü çok gergin heryerim sizde durumlar nasıl

iyice hareketlendi benimkide
çok hareket edincde uyuyamıyorum bişey mi var acaba diye?

bende hazır eşim işteyken gidip eksiklerimi alsam diyorum
çok karışıp aklımı karıştırıyo ve sinirlenip almadan çıkıyorum
gidiyim alıyım rahatlıyım mı kızlar ne dersiniz?

iyice hareketlendi benimkide
çok hareket edincde uyuyamıyorum bişey mi var acaba diye?

bende hazır eşim işteyken gidip eksiklerimi alsam diyorum
çok karışıp aklımı karıştırıyo ve sinirlenip almadan çıkıyorum
gidiyim alıyım rahatlıyım mı kızlar ne dersiniz?

tek karar verebiliyorsan git al canım beklemenin bi mantıgı yok sona yaklaşıyoruz artık bende pijama alıcam begendim 55tl gidip almaya üşeniyorum dışarısı çok soguk

günaydın kızlar uzun zamandır yazamıyorum,nasılsınız? Bugün eşimi işe yolladım başladım yatak odasını temizlemeye çok şükür bitti,sırada kızımın kıyafetlerini yıkamak var ama daha deterjan almadım hafta içide o bitecek inşallah,genel temizligide doguma yakın temizlikçi tutup yaptırmaya karar verdim heryer mis gibi olsun benimde içim rahatlasın
buarada gece hiç uyuyamadım, patlıcak gibiydi karnım göbek çevrem çok acıdı bide zilli kız hiç durmadı galiba onun hareketlerinden kaynaklanıyor yeri dar gelmeye başladı,göğsümde ve bacagımda çatlak var karımda yok,ama başlıcak gibi çünkü çok gergin heryerim sizde durumlar nasıl

geceler gecler malesef benım de böle gecıyorrr calarım desne aynı sneın gıbıı bana yıen sadce erkek olunc abbeıs böel catlka olur dedıler bak sneın ız yıne olmusss:(karnım benımde acıyor dedgın gıb buyuyolar ve ben bırde calsıyorummm evde olup sneı gıbı temısık yapmak ısterdımmm:))

slm güzel anneler... 30.haftayı geçince herkeste şikayetler başlamış... kendimi okur gibi oluyorum aynı şikeyetler bendede var demekki normal herşey... ben bugün evdeyim ama inanılmaz gerginim son günlerde kendimi acayip çirkin ve itici hissediyorum...100 beden göğüsü olan bir insan nasıl güzel olurki zaten neyse içinizi karartmayım...
kızlar bişey sorucam doktoruyla doğum şeklini zamanını felan konuşan varmı merak ettim?

slm güzel anneler... 30.haftayı geçince herkeste şikayetler başlamış... Kendimi okur gibi oluyorum aynı şikeyetler bendede var demekki normal herşey... Ben bugün evdeyim ama inanılmaz gerginim son günlerde kendimi acayip çirkin ve itici hissediyorum...100 beden göğüsü olan bir insan nasıl güzel olurki zaten neyse içinizi karartmayım...
Kızlar bişey sorucam doktoruyla doğum şeklini zamanını felan konuşan varmı merak ettim?

slmm n e gusel evdesınnnn bend eöle hıssedıyorumm aynen ama benım goguslerım buyumedı:(

geceler gecler malesef benım de böle gecıyorrr calarım desne aynı sneın gıbıı bana yıen sadce erkek olunc abbeıs böel catlka olur dedıler bak sneın ız yıne olmusss:(karnım benımde acıyor dedgın gıb buyuyolar ve ben bırde calsıyorummm evde olup sneı gıbı temısık yapmak ısterdımmm:))

allah kolaylık versin canım çok şükür hafta sonu çalışmıyoruz biz, 2 ay var daha nolacak yer nasıl genişlicek çok merak ediyorum,erken çıkmaya çalışmasa bari kızım:)))

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

karats,
enice,
hacer1,
buklee,
sblnht,
bbye

:16::16::16::16::16:

hoşgeldin canım

tek karar verebiliyorsan git al canım beklemenin bi mantıgı yok sona yaklaşıyoruz artık bende pijama alıcam begendim 55tl gidip almaya üşeniyorum dışarısı çok soguk

azıcık muhabbet edelim gidicem zorlayıp kalkcambi zahmet :1:

slm güzel anneler... 30.haftayı geçince herkeste şikayetler başlamış... kendimi okur gibi oluyorum aynı şikeyetler bendede var demekki normal herşey... ben bugün evdeyim ama inanılmaz gerginim son günlerde kendimi acayip çirkin ve itici hissediyorum...100 beden göğüsü olan bir insan nasıl güzel olurki zaten neyse içinizi karartmayım...
kızlar bişey sorucam doktoruyla doğum şeklini zamanını felan konuşan varmı merak ettim?

daha 30.haftama gelmedim ama konuştum dr la normal doğuma bi engel yok dedi 10aralıktada randevumuz var bebeğin duruşuna bakarak netleşicek
fakat dr ekledi
eğer sezeryan istersen 12 şubata randevu vericem
normal doğumsa 29şubatı geçmez dedi
bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

benim gögüzlerimden çok karnım büyüdü aldı başını gidiyo bakalım, bu hafta doktora gidicem ben bakalım ne dicek genelde 32-36 arası konuşuyorlarmış dogumu

benim gögüzlerimden çok karnım büyüdü aldı başını gidiyo bakalım, bu hafta doktora gidicem ben bakalım ne dicek genelde 32-36 arası konuşuyorlarmış dogumu

doktordan sonra yaz mutlaka... kızlar yaa sezeryandan sonra karnın öylece kalıyormuş o yüzden hiç istemiyorum ama normal doğumdada popoya kadar kesiyorlar ben zaten çok takıntılıyım ne yapıcam bilmiyorum evde doğum yasal olsa vallahi ebe bulucam o haldeyim uykularım kaçıyor...

doktordan sonra yaz mutlaka... kızlar yaa sezeryandan sonra karnın öylece kalıyormuş o yüzden hiç istemiyorum ama normal doğumdada popoya kadar kesiyorlar ben zaten çok takıntılıyım ne yapıcam bilmiyorum evde doğum yasal olsa vallahi ebe bulucam o haldeyim uykularım kaçıyor...

canım ben hiç sıkıntı etmiyorum dogumu sadece allaha dua ediyorum hayırlı ve kolay dogum versin diye, kafana çok takarsan strese girersin, dogumdada iyi degil biliyosun

normal doğumu çok istiyorum ama tam normal doğum videosu açıyorum ve midem ağzıma geliyo
çok korkuyorum ..

normal doğumu çok istiyorum ama tam normal doğum videosu açıyorum ve midem ağzıma geliyo
çok korkuyorum ..

ınternttekı dogum vıdeoları hep yabncı ama bırde pısler pek takılma bence enguselı normla dogumm muş:)allahım salgıklı dogum versın bebıslerımıze saglıkla kavuslaımda en öenmlııs bu:)

yok süt gelmez dıye üzüluyorumm kıem sorsam buyudu dıyorda ondann

göğüslerin büyüklüğü yada küçüklüğüyle sütün bi alakası yokmuş aklında bulunsun canım

ınternttekı dogum vıdeoları hep yabncı ama bırde pısler pek takılma bence enguselı normla dogumm muş:)allahım salgıklı dogum versın bebıslerımıze saglıkla kavuslaımda en öenmlııs bu:)

bide bebek çok iriyse kesiyolar dimi?
ay allahım herkesin yardımcısı olsun..

göğüslerin büyüklüğü yada küçüklüğüyle sütün bi alakası yokmuş aklında bulunsun canım

bide bebek çok iriyse kesiyolar dimi?
ay allahım herkesin yardımcısı olsun..

bebk cok ırı ise normal yapmıyorlarmıs canımm ama kesi hersekılde yapılıyor özellıkle ılk dogumsa bızm gıbı

Back
X