2012 Şubat Anneleri

aşımı oldum geldim kızlar..
herkes burda..
kaynatmışsınız yine...

bebeğin zaten bir odası olacak...
yanınızda yatırınca anne kokusuna alışır bebek..
hep anne baba yanında uyumak ister..
emzirip yerine yatırmak en güzeli...

haklısın canım hem sen daha tecrübelisin fakat benim kuzenim bebekken çok kusardı. bir gün teyzemlerle bizim bağ evine gittik bahçedeki salıncağa yatırdık beyzamızı... orda sırt üstü yatarken kusmuş az kalsın kendi kusmuğunda boğulacaktı son anda kurtardık valla

slm kızlaar benim bebişim de şubat sonunda gelicek inş.yanlız bi sorun var bebeğin eşi aşagıda dedi doktor yani sezeryan olma ihtimalim var ama 2 hafta önce gitmiştim 28.haftaya kadar belli olur tam yeri demişti 20gün sonra kontrolüm var ozman belli olucak heralde..benim gibi olan var mı aranızda acaba korkuorum sezeryan olmasını istemiyorum

haklısın canım hem sen daha tecrübelisin fakat benim kuzenim bebekken çok kusardı. bir gün teyzemlerle bizim bağ evine gittik bahçedeki salıncağa yatırdık beyzamızı... orda sırt üstü yatarken kusmuş az kalsın kendi kusmuğunda boğulacaktı son anda kurtardık valla

canım bu çok rastlanan bir durum..
bebeği yatırırken sırt üstü değil
yan yatırın..
kussa da bişey olmaz..
Allah korusun..
sırt üstü gündüz yatırın uyanıkken..

benim olan diğer topikte de sordum ama anlaşmalı doktor nasıl oluyor ya ben anlamadım. doktoru dışardan mı ayarlıyorsun??

hayır canm şöyle benim doktorum hem özel doktor polklinikte görev yapıyo hemde belirli bi saatten sonra doğum yapacağım hastane ile anlaşmalı orda görev yapıyo...eğer böyle bi doktorla anlaşman yoksa otomatikman hastane kendi fiyat ını sunuyo sana....ama doktorunla sen birebir anlaştıysan o ne derse onun verdiği fiyat geçerli oluyo...aynı zamanda o hastanede doğum yapıyosun...hastaneyi arayıp doktorumun adını verdim ben denemek için tamam dedi cüneyt beyin size verdiği fiyat geçerlidir dedi....doktorum orayla anlaşmalı olduğu için..tabi bu durum işime geliyo 2 senelik özel sıfır bi hastanede doğum yapıp az para vermek güzel bişi...:34:inş bi aksilik olmazda herşey yolunda gider..

slm kızlaar benim bebişim de şubat sonunda gelicek inş.yanlız bi sorun var bebeğin eşi aşagıda dedi doktor yani sezeryan olma ihtimalim var ama 2 hafta önce gitmiştim 28.haftaya kadar belli olur tam yeri demişti 20gün sonra kontrolüm var ozman belli olucak heralde..benim gibi olan var mı aranızda acaba korkuorum sezeryan olmasını istemiyorum

as mayaaaaaaaaa hoşgeldin...
Allah bebeğini sağlıklakucağına aldırsın
canım henüz erken bence zamanı var 40. haftaya dek döner inşallah bebeğin..
sezeryan mecbur kalınca oluyor canım işte..
inş. sen normal doğurursun

herkes burda..
kaynatmışsınız yine...

emzirip yerine yatırmak en güzeli..
ilk aylarda beşiği odada tutmak mantıklı..
ben öyle yaptım
sezeryanlıyken bebeği almak zor oluyor.

hoşgeldin canım
kaynatmadık valla herkescikler sustu :1:

kızlar ben çıkıyorum eczaneye uğramam lazım vitaminlerimi alcam grşrz yarın:5:

güle güle canım...

hoşgeldin canım
kaynatmadık valla herkescikler sustu :1:

:)))
beni mi beklediniz?
:)))
kızlar gülün biraz

$gül.webp

herkes burda..
kaynatmışsınız yine...

emzirip yerine yatırmak en güzeli..
ilk aylarda beşiği odada tutmak mantıklı..
ben öyle yaptım
sezeryanlıyken bebeği almak zor oluyor.

evet cnm bende öyle yapcam yanında aynı odada kalıcam ama hep yerine koycam emzirip koycam yerine emzirip koycam yerine.:9:..inş dikişlerden sıkıntı yaşamamda koynuma almam....bazen insan kıyamıyo yaa..kardeşlerimde biliyorum uykuda tatlı olunca bazen üşeniyosun yerine koymaya...:1:..

evet cnm bende öyle yapcam yanında aynı odada kalıcam ama hep yerine koycam emzirip koycam yerine emzirip koycam yerine.:9:..inş dikişlerden sıkıntı yaşamamda koynuma almam....bazen insan kıyamıyo yaa..kardeşlerimde biliyorum uykuda tatlı olunca bazen üşeniyosun yerine koymaya...:1:..

merhaba benim olanım..
iyi misin? oğlana isim bulmuşsun..
darısı bana inş.
inş. yaşamayacaksın sorun..
kendini motive et...
olumlu düşün..

uyku o kadar tatlı ki..
ama bebekler ilk aylarda nerdeyse tüm gün uyuyor kızlar:):):)

hayır canm şöyle benim doktorum hem özel doktor polklinikte görev yapıyo hemde belirli bi saatten sonra doğum yapacağım hastane ile anlaşmalı orda görev yapıyo...eğer böyle bi doktorla anlaşman yoksa otomatikman hastane kendi fiyat ını sunuyo sana....ama doktorunla sen birebir anlaştıysan o ne derse onun verdiği fiyat geçerli oluyo...aynı zamanda o hastanede doğum yapıyosun...hastaneyi arayıp doktorumun adını verdim ben denemek için tamam dedi cüneyt beyin size verdiği fiyat geçerlidir dedi....doktorum orayla anlaşmalı olduğu için..tabi bu durum işime geliyo 2 senelik özel sıfır bi hastanede doğum yapıp az para vermek güzel bişi...:34:inş bi aksilik olmazda herşey yolunda gider..

çok güzelmiş seninki :)
ben parasında da değil de pendik bölge de gece doğum olursa o gün kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma kendi doktorun girmiyormuş ondan gerek görmedim banu hanıma gitmeye. yoksa ondan çok memnundum.

selam canım. beni merak ettiğin için ayrıca çoooookkk teşekkür ederim arkadaşım. özlenmek ve merak edilmek ne güzelmiş. ben çok ağırlaştım tatlım ya, ilk bebeğim, damar tıkanıklığı, kan pıhtılaşması rahatsızlığım var ya yürümem ve ayakta durmam baya zorlaşdı. cuma günü 32. haftam bitiyor ve izne ayrılmayı düşünüyorum. doğumdan sonrasına Allah kerim diyorum. çooook bunaldım iş yerinde. sen nasılsın? tepikoğlun nasıl?

merhaba benim olanım..
iyi misin? oğlana isim bulmuşsun..
darısı bana inş.
inş. yaşamayacaksın sorun..
kendini motive et...
olumlu düşün..

uyku o kadar tatlı ki..
ama bebekler ilk aylarda nerdeyse tüm gün uyuyor kızlar:):):)

aman aman uyusunda bende kendime bakayım.....:9:....çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın..çocuklar nasıl?....sorma bulana kadar bayağı isim geçti aklımızdan..kafayı yicektim isimsiz doğcak diye..:9:

teşekkür ederiim hoşbulduk :) inş.döner mecbur kalınca olucak artık napalım bebeklerimizsağlıklı olsun da hayırlısı bakalım

çok güzelmiş seninki :)
ben parasında da değil de pendik bölge de gece doğum olursa o gün kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma kendi doktorun girmiyormuş ondan gerek görmedim banu hanıma gitmeye. yoksa ondan çok memnundum.

aa benim doktorum her zaman ben olurum dedi bana..telinide aldık...banuyuda duydum sanki..keşke vazgeçmeseydin hastaneyi çok öven var....öyle bişi olursa cüneyti öldürürüm...:57:bana söz verdi...gece gelme oğlum bak döverim seni..gündüz gel....:60:

varya ben diyorum eşime ya bizimkisi
zenci olursa diye
ben bayılırım kapkaralarada :1:
zaten senin bu kara aşkın beni ürkütüyo diyo

:))))))))))
var ya 7 sülalene kadar gidermiş bu..
yani varsa geçmişinde zenci...
olurmuş...

hayırlısı olsun da..
hatırlarsan geçen yıl afreikada ikiz bebeklerden biri
sarı mavi gözlü ve beyaz doğdu..
anne baba bildiğin kapkara zenci..

selam maya; bir arkadaşa da öyle dediler, hatta rapor alıp çalışamadı, erken doğum riski olduğundan. ancak 1-2 hafta önce normal doğum yaptı. o yüzden hiç şimdiden moralini bozma. hiç belli olmuyor bu işler. bebeğin ve senin için en hayırlısı, sağlık açısından en iyisi neyse o olsun.

aa benim doktorum her zaman ben olurum dedi bana..telinide aldık...banuyuda duydum sanki..keşke vazgeçmeseydin hastaneyi çok öven var....öyle bişi olursa cüneyti öldürürüm...:57:bana söz verdi...gece gelme oğlum bak döverim seni..gündüz gel....:60:

sen anlaşmalı olduğundan kesin gelir canım doğuma. ben üsküdarda oturduğum için pendik uzak geliyor doğrusu yine de belki oraya giderim kısmet artık...

Back
X