2012 Şubat Anneleri

buldum buldum

ekledim onuda
görüşürüz yarın tatlım

tvde bişi yoktu bi bakayım dedim kimsecikler yok..buklecim ekledim seni..yaa düğün fotoların çok hoş maşallah..allah bozmasın...eşinle çok yakışıyosun....benden bi yaş küçükmüşün sen yavvv....cnm doğum günün geçmiş ama kutlu olsun yinede..allah sağlık güzellik dolu bir ömür nasip etsin inş oğlunla....:54:...haydin gece kuşunuz kaçar..öğlende gelirim inş...iyi geceler cümleten...(kimse yok ama )..:9:..olsun...

Ben bebegımın yuvasında mutlu olacagına ınanıyorum.
Babası nasıl gun boyu ıste oluyorsa, annesı de ıste olacak.
Babasının ıse gıtmesını normal karsıladıgı gıbı, annesının ıse gıtmesını de normal karsılayacak.
Bu ona gore normal oldugu ıcın, cok bocalamayacak.
Cunku her aksam bebegımle oynayacagız, uykusuz gecelerımız olacak.
Bız tamamen ayrılmayacagız...

Elbette ısterım her anına tanık olmak.
Ama annesı onun ıcın calısacak.

Neyse kactım kızlar ben.
Masamı toparlamam lazım daha.

Opuyorum hepınızı.
Sii yuuuuuuu :16:
[/QUOTE]

Selam,Bu konuyu tecrubeli bir anneyle konusmustuk, su kitabi onerdi, "Anne Is'te" yazarinin adi; Sabiha Paktuna Keskin . Calisan anneye yol gosteren bir kitap. Daha hepsini okumadim ben de, simdilik dogum ve bebek bakimi falan okuyorum. Okudukca ipuclarini da paylasirim sizlerle :34:

günaydın sinemcim iyiyim sen nasılsın
bebişlerde iyilerdir umarım
hiç zaman geçmiyor sanki yaa haftalar ilerlemiyor gibi

ben bazen iyi bazen kötüyüm. (kimi gün midem yanıyor, ertesi gün sıtım ağrıdan kopuyor, kimi gün bomba gibiyim) epey ağırlaştım. oğlum iyi çok şükür. işe gelip gitmek zor geliyor artık. dayanmaya çalışıyorum.

Günaydın kızlar,
Dün doktora gittik hem kontrol hemde 32. haftamdayım çalışabilir raporu almak için :)) Raporumuzu aldık şükür sorun çıkmadı. 5 hafta daha çalışabileceğim.
Oğlumda sağlıklı ve haftasıyla uyumluymuş. 2.100 gr olmuş oğlum :)) doktor pilav, hamurişi, makarna ve tatlıyı yasakladı. Bebek iri olursa doğumun çok zor olur dedi.
Birde bir ara cinsiyeti için kız demiştik dimi dedi doktor ben de yok erkek demiştiniz kızmı yoksa dedim. Oğlumda sanki bu konuşmaları duymuş gibi direkt açtı bacaklarını ben erkeğim der gibi :))
Şuana kadar 9 kilo almışım :(( Benim bacaklarım şişiyor sürekli onu sordum normal artık olması dedi.

günaydın kızlar ..

günaydın canım

ben bazen iyi bazen kötüyüm. (kimi gün midem yanıyor, ertesi gün sıtım ağrıdan kopuyor, kimi gün bomba gibiyim) epey ağırlaştım. oğlum iyi çok şükür. işe gelip gitmek zor geliyor artık. dayanmaya çalışıyorum.

bende öyleyim aslında
sinemcim sen ne zaman işi bırakacaksın
rapordan sonra çalışacakmısın

Günaydın kızlar,
Dün doktora gittik hem kontrol hemde 32. haftamdayım çalışabilir raporu almak için :)) Raporumuzu aldık şükür sorun çıkmadı. 5 hafta daha çalışabileceğim.
Oğlumda sağlıklı ve haftasıyla uyumluymuş. 2.100 gr olmuş oğlum :)) doktor pilav, hamurişi, makarna ve tatlıyı yasakladı. Bebek iri olursa doğumun çok zor olur dedi.
Birde bir ara cinsiyeti için kız demiştik dimi dedi doktor ben de yok erkek demiştiniz kızmı yoksa dedim. Oğlumda sanki bu konuşmaları duymuş gibi direkt açtı bacaklarını ben erkeğim der gibi :))
Şuana kadar 9 kilo almışım :(( Benim bacaklarım şişiyor sürekli onu sordum normal artık olması dedi.

günaydın canım maaşallah oğlunun kilosu çok iyi :nazar:

kızlar benim merak ettiğim birşey var
32 hafta raporunu aldıktan sonra 5 hafta çalışmak zorunlu mu
yoksa istenildiği zaman bırakılabilinir mi iş

Günaydın kızlar,

32.hafta mı ne güzel.
hayırlısıyla bizde ilerleyebilsek,şu 32 yi bi geçsek artık zaman koşa koşa geçecek...

Günaydın kızlar,

tatlım bende cuma günü gidicem rapor için. ne yapıyor doktor? muayene filan mı? yani neye göre çalışabilir diyor?

Selam,Bu konuyu tecrubeli bir anneyle konusmustuk, su kitabi onerdi, "Anne Is'te" yazarinin adi; Sabiha Paktuna Keskin . Calisan anneye yol gosteren bir kitap. Daha hepsini okumadim ben de, simdilik dogum ve bebek bakimi falan okuyorum. Okudukca ipuclarini da paylasirim sizlerle :34:

Merhaba canım, cok tesekkur ederım ılgın ıcın.
Bu kıtabı bende alayım oyleyse.
Sabıha Paktuna Keskın'ın kıtaplarını okuma sansım olmadı ama bu konuda ıyı bır uzman oldugunu bılıyorum.
Paylasacagın ıpuclarını sımdıden merakla beklıyorum.

günaydın kızlarrrrrrrr
Gunaydın tatlım, senı merak ettım, neredeydın dun?

Günaydın kızlar,

Gozun aydın nurum, masallah tontıs ogluna.
9 kılo aldın demek, cok ıyı!
Ben kesın 20 yı bulmusumdur.
Benım bacaklarımı gorsen, kesınlıkle cızme gıyınemıyorum.
Bot gıyındıgımde ıse bıleklerım ıncecık oluyor aksamına.
Sımdı bırde sırt agrım var.
Ve genelde sol yanım agrıyor, anlamıyorum neden hep sol yanım.

kızlar benim merak ettiğim birşey var
32 hafta raporunu aldıktan sonra 5 hafta çalışmak zorunlu mu
yoksa istenildiği zaman bırakılabilinir mi iş

tatlım 170 nolu teli aradım ben. 32. haftadan sonra 5 hafta daha çalışabilir raporu aldın diyelim, ama hastalandın. rapor alabilirsin ama işe 37. haftaya kadar devam etme koşulun var. mesela 2 gün rapor, diğer hafta 3 gün gibi alabilrsin dedi bana bu 170 nolu telde konuştuğum kişi. (170 SGK)

bu arada cuma günü 32 haftam doluyor, çalışıp çalışmamak arasında gidip geliyorum. kararsızım. doğumum 38. haftada olacak. 1 hafta dinlenebilicem evde. bu arada doktordan 5 hafta değil 2 - 3 - 4 hafta daha çalışabilir de alabilirsin. 5 hafta zorunlu değil

tatlım 170 nolu teli aradım ben. 32. haftadan sonra 5 hafta daha çalışabilir raporu aldın diyelim, ama hastalandın. rapor alabilirsin ama işe 37. haftaya kadar devam etme koşulun var. mesela 2 gün rapor, diğer hafta 3 gün gibi alabilrsin dedi bana bu 170 nolu telde konuştuğum kişi. (170 SGK)

bu arada cuma günü 32 haftam doluyor, çalışıp çalışmamak arasında gidip geliyorum. kararsızım. doğumum 38. haftada olacak. 1 hafta dinlenebilicem evde. bu arada doktordan 5 hafta değil 2 - 3 - 4 hafta daha çalışabilir de alabilirsin. 5 hafta zorunlu değil

benimde merak ettiğim konu mesela benim ultrosonda 30. hafta,sat a göre 28 hangisine göre rapor alabiliyoruz.

Back
X