- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #44.281
10 dk gecmemıs yazamıyorum![]()
oldu bak

canım ben kaçar hadi iyi akşamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk gecmemıs yazamıyorum![]()
oldu bak
canım ben kaçar hadi iyi akşamlar
evet :))) cok sukur benım olanı da buldunmu
buldum buldum
ekledim onuda
görüşürüz yarın tatlım
buldum buldum
ekledim onuda
görüşürüz yarın tatlım
günaydın tatlım. nasılsın? bebişler nasıl?
günaydın sinemcim iyiyim sen nasılsın
bebişlerde iyilerdir umarım
hiç zaman geçmiyor sanki yaa haftalar ilerlemiyor gibi
günaydın kızlar ..
ben bazen iyi bazen kötüyüm. (kimi gün midem yanıyor, ertesi gün sıtım ağrıdan kopuyor, kimi gün bomba gibiyim) epey ağırlaştım. oğlum iyi çok şükür. işe gelip gitmek zor geliyor artık. dayanmaya çalışıyorum.
Günaydın kızlar,
Dün doktora gittik hem kontrol hemde 32. haftamdayım çalışabilir raporu almak için :)) Raporumuzu aldık şükür sorun çıkmadı. 5 hafta daha çalışabileceğim.
Oğlumda sağlıklı ve haftasıyla uyumluymuş. 2.100 gr olmuş oğlum :)) doktor pilav, hamurişi, makarna ve tatlıyı yasakladı. Bebek iri olursa doğumun çok zor olur dedi.
Birde bir ara cinsiyeti için kız demiştik dimi dedi doktor ben de yok erkek demiştiniz kızmı yoksa dedim. Oğlumda sanki bu konuşmaları duymuş gibi direkt açtı bacaklarını ben erkeğim der gibi :))
Şuana kadar 9 kilo almışım( Benim bacaklarım şişiyor sürekli onu sordum normal artık olması dedi.
Günaydın kızlar,
Dün doktora gittik hem kontrol hemde 32. haftamdayım çalışabilir raporu almak için :)) Raporumuzu aldık şükür sorun çıkmadı. 5 hafta daha çalışabileceğim.
Oğlumda sağlıklı ve haftasıyla uyumluymuş. 2.100 gr olmuş oğlum :)) doktor pilav, hamurişi, makarna ve tatlıyı yasakladı. Bebek iri olursa doğumun çok zor olur dedi.
Birde bir ara cinsiyeti için kız demiştik dimi dedi doktor ben de yok erkek demiştiniz kızmı yoksa dedim. Oğlumda sanki bu konuşmaları duymuş gibi direkt açtı bacaklarını ben erkeğim der gibi :))
Şuana kadar 9 kilo almışım( Benim bacaklarım şişiyor sürekli onu sordum normal artık olması dedi.
Günaydın kızlar,
Selam,Bu konuyu tecrubeli bir anneyle konusmustuk, su kitabi onerdi, "Anne Is'te" yazarinin adi; Sabiha Paktuna Keskin . Calisan anneye yol gosteren bir kitap. Daha hepsini okumadim ben de, simdilik dogum ve bebek bakimi falan okuyorum. Okudukca ipuclarini da paylasirim sizlerle![]()
Gunaydın tatlım, senı merak ettım, neredeydın dun?günaydın kızlarrrrrrrr
Günaydın kızlar,
kızlar benim merak ettiğim birşey var
32 hafta raporunu aldıktan sonra 5 hafta çalışmak zorunlu mu
yoksa istenildiği zaman bırakılabilinir mi iş
kızlar benim merak ettiğim birşey var
32 hafta raporunu aldıktan sonra 5 hafta çalışmak zorunlu mu
yoksa istenildiği zaman bırakılabilinir mi iş
tatlım 170 nolu teli aradım ben. 32. haftadan sonra 5 hafta daha çalışabilir raporu aldın diyelim, ama hastalandın. rapor alabilirsin ama işe 37. haftaya kadar devam etme koşulun var. mesela 2 gün rapor, diğer hafta 3 gün gibi alabilrsin dedi bana bu 170 nolu telde konuştuğum kişi. (170 SGK)
bu arada cuma günü 32 haftam doluyor, çalışıp çalışmamak arasında gidip geliyorum. kararsızım. doğumum 38. haftada olacak. 1 hafta dinlenebilicem evde. bu arada doktordan 5 hafta değil 2 - 3 - 4 hafta daha çalışabilir de alabilirsin. 5 hafta zorunlu değil