- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.621
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #44.701
şahsen ben bırkac kez bırseyler sordum yazdım fılan ama baktım hıc cevap veren yok
burda sadece samımı olanlar konusuyor gıbı gorunuyor dısardan bakınca
bende artık yazmayı bıraktım takıp edıp zaman gecırıyorum
Canım benim_olana kesinlikle katılıyorum..
Muhakkak cevap veririz yani..
Sen bir daha yaz.. Hatta benimle ilgilenin diye yaz..
İnan dikkatimizden kaçıyor canım..
O kadar hızlı akıyor ki konular, F5 yapmakla yetişemiyorum. :) Ama benim bildiğim hastaneden hastaneye değişiyormuş bu tarz şeyler. Yani hastaneyle görüşmek en iyisi sanırım. Ben 13'ünde doktora gideceğim. Bebişimde 7 günlük bir gelişim geriliği varmışOnu kontrol için. Gittiğimde herşeyi sormayı düşünüyorum. Yani onların tedarik ettiği bir şeyler var mı, ya da neler istiyorlar, hepsini öğrenmeyi düşünüyorum.
Hoşgeldin canım...
1 hafta önemli değil bence..
ay yetişemeyen biri daha varmış kızlar size:))
bende yetişemedim bak
şimdi benimde özelde sezeryan olucak, benim sormak istediğim bebeğin kıyafetlerini vericezya içeri kendimiz içinde pijama yada gecelik alıcakmıyız onlarmı amelyattan sonra giydirip çıkarıyolar senmi ayılınca giyiyorsun, normalde gecelik giyip oyle içeri alınıyorsun onu gordumde sezeryanı hiç bilmiyorum
Canım çıplak o ameliyat örtüsüyle çıkıyorsun
Sonra giydiriyorlar seni..
ben öyle şeye karşıyım cnm..sadece samimi olanla sohbet etmek bana ters...kesin çok yazı yazan olmuştur arada kaynamış arka sayfalara düşmüştür sorun..lütfen böyle düşünenler varsa hergünde olsa bi satır yazsın..cvp veririz niye vermeyelim..görmediysek affola...
Kesinlikle katılıyorum canım sana..