2012 Şubat Anneleri

valla sen zaten zayıfsın bence yiyebildiğin kadar ye zaten emzirme döneminde veriyorsun diyorlar benim arkadaşım 27 kilo aldı doğumdan 5 ay sonra hamile kaldığı kilonun da altına düştü o yüzden bebelerimiz beslensin artık doğumdan sonra rejim programlarıyla yazışırız:1:

Cıddı mısın, valla moral oluyor bu yazılar bana.
Benım hedefımde ızınden dondukten sonra 'aaa ne kadar zayıflamıssın' sozlerı ıle karsılasmak :27:

işi bırakıp da tekrar kpssye girmek daha feci maleseff bırakamam :19: Ama zaten 1 yıl ücretsiz izin alırsam çocuk kreş yaşına geliyor bende yanımda kreşe getiririm büyük ihtimalle...zaten servisimiz çocuk dolu bazı babalar bile getiriyor:emir_bebek:

sen ne iş yapıyordun canım

ben dün morhipo da gördüm dalin granürlü sabun yumuşatıcı falan fiyetlerı ne kadar marketlerde???bir de niveanın çantasını kaça aldınız??

fiyatlarını hatırlamıyorum valla

[ı]bugun de almazsa en etkılı sılahımı, gozyaslarımı kullanıcam :27:
Ben alırım ama bıraz sorumluluk alsın ıstıyorum, alıssın bebek ıcın alıs-verıs yapmaya.

Gecer zaman, cok dusunmemeye calıs.
ısteyken daha da cabuk gecer.
Bır bakacaksın kı almıssın ıkı yanına prenseslerını.
Ayy dusunmesı bıle harıka.
[/ı]

inşallah canım
ogünleri sağlıkla görürüz inşallah

gunaydınnnnnnnn :32::35::45::74::115:

günaydın canım geç kaldın bugün :)

günaydın arkadaşlar,
nasılsınız.
ben 3 gündür ishal ve kusma ile uğraşıyordum şükür bugün iyiyim.dersteyim çocuklar kitap okuyorken bi merhaba diyeyim dedim.kendinize iyi bakın.

inşallah canım

ınsallah canım.

Dalın deterjan ortalama 17 sanırım, yada 12 ydı.
Yumusatıcı da 10 TL ye yakındı, 9 küsürlü bırsey.

Selamlar herkese,
su an 28. haftamdayim ve yaklasik 61 kiloyum. 28. haftada kac kilo aldiniz merak ediyorum. Ben 500 kilo ile baslamistim cok istahli da degilim aslinda. normal besleniyorum ama 11 kilo aldim. normal mi sizce?

Cnm ben 32+2 yim şuan toplam 9 kilo almışım doktor bundan sonra alcan asıl kiloları dedi bence dikkat et.

Gunaydın canım.

günaydın canım hoşgeldin..

Günaydın canım geciktin bugün.....

öğlen oldu kızz biz birazdan yemeğe çıkcaz:9:

inşallah canım

günaydınnn cnm...

hb solemesı ayıptır aksam zorla annem kaldı da
kahvaltı ev toplaması derken zmn gectı
dun annemlede bbegın esyalarına baktık.
:1::1:sız nasılsınız keyıfler yerındemı
bızraz baktım yıne sızılar var sanırım :1:

günaydın arkadaşlar,
nasılsınız.
Ben 3 gündür ishal ve kusma ile uğraşıyordum şükür bugün iyiyim.dersteyim çocuklar kitap okuyorken bi merhaba diyeyim dedim.kendinize iyi bakın.

ayy canım dikkat et kendine geçmiş olsun çok

657'ye tabi memurum:126:

çok cahilim galiba 657 ne yaaa

Cıddı mısın, valla moral oluyor bu yazılar bana.
Benım hedefımde ızınden dondukten sonra 'aaa ne kadar zayıflamıssın' sozlerı ıle karsılasmak :27:

aynı şeyleri duymak benim de hayalim:87:gerçekten emzirmek çok kalori yaktırdığı için zayıflıyormuşsun...hele birde bebelerimiz meme delisi olursa çoook zayıflarız:9:

günaydın kızlar dün dokrumuza gittik kızım iyi çok şükür, 1900 gr 44 cm geldi. sırık mı olacakne? 12 aralıkta 5 haftalık raporumu alıyorum,dogumnormal görünüyormuş inşallah bi sıkıntı olmaz,normalde sezeryanda 400 tlde sizin oralarda nasıl?
bacak ve kalcam çok agrıyo magnezyum ve kalsiyum içmeme ragmen, buda normalmış bebek büyüdükçe baskısı artacakmış ağrın fazlalaşabilir, ağrı kesici kullanabilirsin dedi.
ee sizler nasılsınız bebişler nasıl? bu arada bugün 31+2 haftalıgız

adese!! inşallah okursun! benim eşim de öğretmen aynı ishal kusma ile evde yattı sonra bana da geçti. ben kendime dikkat etmediğim için su ve dinlenmek gibi. bebeğin suyu ile ilgili sıkıntı yaşadım aman dikkat et kendine!!! su iç sıvı al bol bol

ay bana ateşler basıyor hamileliğimden beri, penyelerle, gömleklerle duruyorum, yine de afakanlar geliyor. menopoz tadındaki teyzeler gibi oldum :)

Back
X