2012 Şubat Anneleri

kızlar son 3 gündür bende hep ishalim neden acabaaa...bende diyorum üşütüyormuyum ama herkes mi öyle..
birde ayaklarım şişmeye başladı akşam eve bir gittim top top olmuş ayaklarım eşim gördü şaşırdı :1: :1: tuzlu da yemiyorum ama neden oluyor bilgisi olan varmı?
canım bendede ishal var salgın sanırım dikkat et ve bol bol su iç
:18:
Sende mi İç Anadoludasın...
Bende canım..
Eskişehirdeyim ben..

Özle hastaneler fiyatları aşağı yukarı aynı..
Acıbadem burda yüksek..
Vip paketi falan var...

Ben kesin epidural sezeryan oluyorum..
Sezeryan ile normal doğum fiyatları fark ediyor
Daha pahalı..
Bu benim son bebeğim olacak inşalalh
bu sebep tekrar hamile kalmamk için tüplerimi
bağlatacağım inş..

anladım canım meger ne çok bilmediğimiz şey varmış
ömrüm iç anadoluda geecek sanırım bende eskişehirde okumuştum sonra kayseride başladım çalışmaya evlendik sivasa geldik bakalım burdan nerelere gidecez

selamlar dünyanın en tatlı anne adayları uzun zamandır giremedim nete nasıl gidiyor hiç doğum yapan oldu mu benmki erken olacak sanırım bugün 15.00 te doktor randevum var benm ufaklık biraz acele ediyor galiba hayırlısı hepimiz için olsun inşallah

öyle mi

görmedim kız

ohhhhh

hımm anladım

görmedim kız ne kızıyorsun

afiyet olsun canım

,

canım çok oturmaktan yada çok ayakta durmaktan şişermiş
benimkiler çok oturmaktan balon gibi oluyorlar

ohh git annene ne güzell

ilk kez duydum turp

yok kızmadım canım
niye kızayım
yemek yemedin mi daha sen?

ay bayanlar aralık annelerinin topiğine baktımda resim ekleyenler olmus, biri bez vs stok yapmıs ben kg ne olur bilmedigim icin hicbir sey yedeklemedim, herseyden 1 adet var cift olan bir tek emzik var:) ne güzel hersey yerli yerinde bir tek bebislerini bekliyolar artık onları gorunce benim eksigim ortaya cıkıyor, elbise canta ve dolabı yerliyernde hazır, ama besik puset bir kac ufak tefek seyler hala eksık ve zaman dar

ay bayanlar aralık annelerinin topiğine baktımda resim ekleyenler olmus, biri bez vs stok yapmıs ben kg ne olur bilmedigim icin hicbir sey yedeklemedim, herseyden 1 adet var cift olan bir tek emzik var:) ne güzel hersey yerli yerinde bir tek bebislerini bekliyolar artık onları gorunce benim eksigim ortaya cıkıyor, elbise canta ve dolabı yerliyernde hazır, ama besik puset bir kac ufak tefek seyler hala eksık ve zaman dar

o eksikler hiç bitmez canım
zamanla tamamlıycaz artık

29 haftalık olduk herkes bu dönemde iyice hareketlenceğini soylerken bizim ki 2-3 gün acayip hareketli kıpır kıpır ondan sonra 2-3 gün neredeyse hiç hareket etmiyor neden boyledir sizce bisorun olabilirmi?

mutlaka küçük şeyler çıkacaktır ama baktıgımda bebişin odasıda tam değilki benim eksikler var besik puset vs, bide ocakta dogumu olupta aralıkta dogum yapanları okuyunca panik oldum şimdi

evet haklısın aslında napalım ama erken gelirsede bulduklarıyla yetincekler :1:

erken doğum olursa gidip bi yerden herşeyini alırım diyo eşim

ne kadar alabilcekse

kızlar sabahki sayfalara bakıyorum cevap vermek istediğim bissürü şey var ama unutuyorum hepsini :)

* eğer kendinizi iyi hissediyosanız bence çalışın yoksa evde kafayı yiyebilirsiniz, beklemek kadar kötü bişey yok malum

* rüyamda doktor kontrolüne gitmekten ve doğum yapmaktan feleğim şaştı. normal hayatta hangi gün gitceğimi karıştırıyorum artık

* kızlar özellikle sola dönüp yatarken başıma doğru bi basınç geliyo kulaklarım burnum falan sanki kan doluyomuş gibi, hemen sağa dönüyorum sizede böyle bişey oluyomu ??
otururken falanda oluyo bazen ama yatarkenki kadar şiddetli değil

evet haklısın aslında napalım ama erken gelirsede bulduklarıyla yetincekler :1:

erken doğum olursa gidip bi yerden herşeyini alırım diyo eşim

ne kadar alabilcekse

öyle olucak artık

29 haftalık olduk herkes bu dönemde iyice hareketlenceğini soylerken bizim ki 2-3 gün acayip hareketli kıpır kıpır ondan sonra 2-3 gün neredeyse hiç hareket etmiyor neden boyledir sizce bisorun olabilirmi?

çok normal her zaman aynı olucak diye birşey yok, annede nasıl değişimler oluyorsa bebektede haftalar geçtikçe değişiklikler olması çok normal, sonuna kadar aynı gidicek diye bir kural yok, kafana takma,

benim tekme olaylarında en çok aşağı doğru vuruyor canım yanıyor, bunu çok sık yapıyor sizdede aynımı bilemiyorum...

Son düzenleme:
öyle olucak artık

çok normal her zaman aynı olucak diye birşey yok, annede nasıl değişimler oluyorsa bebektede haftalar geçtikçe değişiklikler olması çok normal, sonuna kadar aynı gidicek diye bir kural yok, kafana takma,

benim tekme olaylarında en çok aşağı doğru vuruyor canım yanıyor, bunu çok sık yapıyor sizdede aynımı bilemiyorum...

gögsümün altına ve sağ tarafıma vuruyor genelde , hareket etmeyince çok tedirgin oluyorum hemen sağlık ocağına gidip kalp atısını dinliyorum

ben geldiimm... 1saat gittim birsürü kaynatmışsınız...sabah deterjan felan muhabbeti olunca bende kalkıp oğluşun uyku setini attım makinaya bana hep erken gelecek gibi geliyor o yüzden herşeyi bitirmeye çaışıyorum

Güzel anneler merhaba!
Foruma katılmak için geç kalmışım, sizden öğreneceğim çok şey var. Şöyle bir göz gezdirdim de, neredeyse aynı günlere denk gelen aynı şikayetlere sahibiz :) Hamileuslar olarak :1: Sizinle aynı şeyleri yaşayan insanları görmek, tanımak çok rahatlatıcı bir duygu...
Ben de 28 haftalık bir prensese gebeyim. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

Güzel anneler merhaba!
Foruma katılmak için geç kalmışım, sizden öğreneceğim çok şey var. Şöyle bir göz gezdirdim de, neredeyse aynı günlere denk gelen aynı şikayetlere sahibiz :) Hamileuslar olarak :1: Sizinle aynı şeyleri yaşayan insanları görmek, tanımak çok rahatlatıcı bir duygu...
Ben de 28 haftalık bir prensese gebeyim. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

selamlar hoşgeldin
öncelikle çok orjinal bi nickin var sevgili hamileus :)))

afiyet olsun canım geç kalmışsın sen bugün

evet acıkmadım

öyle olucak artık

aynen benimde öyle şeyime doğru bir tekme ve canım yanıyor

yemeğe gidiyorum kızlar..

afiyet olsun canım

ben geldiimm... 1saat gittim birsürü kaynatmışsınız...sabah deterjan felan muhabbeti olunca bende kalkıp oğluşun uyku setini attım makinaya bana hep erken gelecek gibi geliyor o yüzden herşeyi bitirmeye çaışıyorum

ohhh hamaratsın

Güzel anneler merhaba!

hoşgeldin canım aramıza

gögsümün altına ve sağ tarafıma vuruyor genelde , hareket etmeyince çok tedirgin oluyorum hemen sağlık ocağına gidip kalp atısını dinliyorum

o kadar evhamlı olma, bunlar normal şeyler

iyi yapmışsın, bende erken olur ocak ayı içinde gibi tahmin ediyorum ama kısmet

Güzel anneler merhaba!

amin

Back
X