- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.501
yaa ufacık tepecik zaten o çocuğa yakışmıyo dizide...bide mıy mıy konuşmuyomu? zorla konuşturur gibi deli oluyorum..ondan kapadım tvyi valla...benim pc koridorun sonunda kalıyo çocuk odasında....bende geldim buraya..aman allah korusun yaaa..öyle kısa olmaz inş oğlum...babaya çekerse...gerçi bende orta boydayım ama..aman kınamim o zaman....bi çocuk sevdimdeki kızda öyle mıy mıy mıy.... pısırık duran kızları sevmiyorum ben..azcık kız dediğin çevik olur atik olur girgin olur dobra olur cnm...gelinim inş öyle olur..
bizim gelinin canı baklava çekti herhalde...kocişin nerde söylede alsın azcıkta olsa...benimki daha gelmedi...
hıc sanmıyorum anasına benzerse mıymıy olmaz
yrn alcakmıs ole dıyo baklava acelesı varmı dıyo dedım yormim senı
yrn gıderken bı porsyon deıl ıkı yerım
gteçmiş olsun cnm gaz yapan bişey yemişin sen ne yedin bakim?:44:
ay yaa gazmıı..
cok o zor berbat bıse bıde hamıleyken daha zordur he
allahım yasatma o yuzden gazlı ıceceklerden uzak dururum ben
zaten bu saatten sonrada gazlı ıcecekler kullanımı ıyı deılmıs..
allah seni ne yapsın..annen gittimi dünür yada gelcekmi yine...:44 cak anneleride gün sayıyo yaaa ne güzel..bi tanesininki 3400 olmuş 37 haftada..maşallah inş bizimkilerde tombiş olur dünür yaaa...çok mirakkkk ediyyrummmmmmmm:44::44::44:
canım maalesef 1 büyük bardak ılık süt içmiştim
yani dedimki gaz sancısı böyleyse doğum sancısı nasıl ??
canım maalesef 1 büyük bardak ılık süt içmiştim
yani dedimki gaz sancısı böyleyse doğum sancısı nasıl ??
oooo annemı kalır o gunu gıttı
dogumdan snrada kalmaz kı
hasta o bırsuru ılac ıcıyo zaten yuruyemıyo cok fazla ayakta kalamıyo
dedı bnm sana yararımdan cok zararım olur dıye kalmıyo
ama her gun en az 2 kez arar
çok kilolu annen cnm ama o kiloyu verse aslında azalır şikayetleri..bide şekeri var..allah yardımcısı olsun.....yanlızmıın doğumda peki..bakanın olcakmı sana?...bizde kimse yok valla...eşim olcak bide belki görümcem..ama o da ne kadar yardım eder bilmiyorum çok ağır vasıta kendisi..bide çekingen öyle herşeye burnunu sokmaz.....napcam bakalım...
slm kızlar nasılsınız?
aslm cnm
hg
ıyı saol sen nasılsın..
hoşgeldin nerdeydin bakimsen...evdemisin?:44:...kızlar bu çatlaklar için kako yağı öneren çok alsam iyi olcak ben.....yoksa daha çok basenim çatlar diye korkuyorum..en azından görüntüsünüde hafifletiyormuş....kocişe söylemem lazım.......adam doğumdan sonra şoka uğrar yoksa
slm kızlar nasılsınız?
cnm annem ınsılun vuruldugu ıcın kılo veremıyor cok yuksek doz
eger bı gun dusmanına beddua etmek ıstersen ınsallah seker hastası ol de
omru boyunca yeter ona cıddıyım bak..
annem elendı
abımın esı yenı dogum yaptı cok ufak bebıs. (mayısta yanı)
ablamında cocukları var gelemez belkı kayınvalıdesıne bırakıp gelır hastane ıcın.
teyzem bı ıhtımal.
kayınvalıdemı ben ıstemıyorum.
esım kesın kalacakmıs.
o amelıyata da gırmek ıstıyor bakalım nolcak..
allah yardımcımız olsun yaa
bıze bırde dogumdan snra cocuk dr lazım demı..
tuh tanıdıgım da yok dr hıc kımsede su ıyı dememıstı..
kım olurkı acaba.. sımdıden ayarlasak fena olmaz
bende eve geldim kocişe anlattım işyerinde canımı sıktı biri döv onu dedim
çok sinirlendi ama hormonlarına yenik düşmeyelim dedi :26:
anca geldim eve canım .. ben hembadem yağı hemde kakao yağı özlü nemlendirici kullanıyorum ama yinede çatlaklar oluyo yinede al ama belki daha az olur çok fazla yok bendede
hoşgeldin nerdeydin bakimsen...evdemisin?:44:...kızlar bu çatlaklar için kako yağı öneren çok alsam iyi olcak ben.....yoksa daha çok basenim çatlar diye korkuyorum..en azından görüntüsünüde hafifletiyormuş....kocişe söylemem lazım.......adam doğumdan sonra şoka uğrar yoksa
bende eve geldim kocişe anlattım işyerinde canımı sıktı biri döv onu dedim
çok sinirlendi ama hormonlarına yenik düşmeyelim dedi :26:
evet doğru yaa..insülin çok kilo yapıyo...diyet yapması lazım ama onada dikkat etmiyo demiştin..çok zor çoookkkk.....canım sorarız kendi doktorumuza..onların vardır bildiği önerecekleri iyi bi çocuk doktoru...aşılarını zaten sağlık ocağında yaptırcaz..çoğu ücretsiz....inş allahım aratmasın doktorda....hasta olmasın benim pipilim oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyy
nemlendirici bi işe yaramıyo sanırım...hakiki yağını almak gerek....güzel kokuyo ama dimi kako yağı....inş olmaz yaa....daha fazla olursa çıldırırım valla....allahtan göbeğimde yok.... ...yaa hamile insanı ne sinir ederler bilmem..gıcıklar yaaa
nemlendirici bi işe yaramıyo sanırım...hakiki yağını almak gerek....güzel kokuyo ama dimi kako yağı....inş olmaz yaa....daha fazla olursa çıldırırım valla....allahtan göbeğimde yok.... ...yaa hamile insanı ne sinir ederler bilmem..gıcıklar yaaa
o kadar kötü oldun yanii....aslında ılık olunca dokunmaz ama sanırım gaz yapmış sana..keşke sıcak içeydin....banada dokundu bi kez ama ben soğuk içmiştim.... bende pek içmiyorum şimdi çok nadir.......onun yerine yoğurt çok yiyorum bu ara..... .....bebişlerimiz bu yediklerimizin karşılığında topaç gibi olur inşşşşşşş .
slm kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?