- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.401
kızlar bişi sorcam bi sitede okudum
kız hamileymiş doktor boşuna kendini yorma demiş
27.hafta da çalışamaz raporu vermiş
nasıl oluyor anlamadım ben
32.haftadan önce rapor almak mümkün mü kiiii
kızlar bişi sorcam bi sitede okudum
kız hamileymiş doktor boşuna kendini yorma demiş
27.hafta da çalışamaz raporu vermiş
nasıl oluyor anlamadım ben
32.haftadan önce rapor almak mümkün mü kiiii
ben 30+6 oldum bugün çalışabilir raporu yarından sonra mı alacağım yani 31+ da mı almam lazım doktorada sormadım :26:
Kızlar günaydın. Dün akşam hastane çantamı hazırladım. Sanki bebeğime hiç bişey almamışım gibi geldi çok mutsuz oldum.
Annemle ablam hemen büyüyor çok şey alma diye beynimi yediler. zaten şaşırıyorum büyüklük olarak nasıl alayım diye.
Bir kaç ay sadece zıbınlarını giyer ondan sonra da yaz geliyor zaten. seneye kışa giyeceklerini de şimdiden stok yapmak istemiyorum. 3 takım zıbın takımı aldım. Hemen giyebileceği 3-5 tanede normal takım aldım.
Zaten ablamda 2 yaşındaki yegenimin küçükken giyemediği şeyleri oğluma getirdi ama diyorum ya içim hiç rahat değil siz naptınız
kızlar. Almak istiyorum annemler hemen büyüyor alma giydiremezsin üzülürsün diyorlar. Almasam içim rahat değil sanki çocugum açıkta kalmış gibi hissediyorum. Napcagıma karar veremedim. Deneyimli anneler lütfen akıl verin.
Kızlar günaydın. Dün akşam hastane çantamı hazırladım. Sanki bebeğime hiç bişey almamışım gibi geldi çok mutsuz oldum.
Annemle ablam hemen büyüyor çok şey alma diye beynimi yediler. zaten şaşırıyorum büyüklük olarak nasıl alayım diye.
Bir kaç ay sadece zıbınlarını giyer ondan sonra da yaz geliyor zaten. seneye kışa giyeceklerini de şimdiden stok yapmak istemiyorum. 3 takım zıbın takımı aldım. Hemen giyebileceği 3-5 tanede normal takım aldım.
Zaten ablamda 2 yaşındaki yegenimin küçükken giyemediği şeyleri oğluma getirdi ama diyorum ya içim hiç rahat değil siz naptınız
kızlar. Almak istiyorum annemler hemen büyüyor alma giydiremezsin üzülürsün diyorlar. Almasam içim rahat değil sanki çocugum açıkta kalmış gibi hissediyorum. Napcagıma karar veremedim. Deneyimli anneler lütfen akıl verin.
son aylarda erken doğum tehtidi adı altında rapor verilebilir...
ilk defa duyuyorum bu dediğini
ama veriliyosa güzel bişeyde
özel sekötür pek ılımlı bakmaz heralde
ben 30+6 oldum bugün çalışabilir raporu yarından sonra mı alacağım yani 31+ da mı almam lazım doktorada sormadım :26:
canım annenler haklı bana da öyle dediler ilk giyeceklerini aldım fazla birşey bende almadım.zaten hediye de getiriyorlar dedi annem.
baktın az giyecekleri bebişin çıkıp alıverirsin yeterki paran olsun koy kenara paranı alırsın zamanı gelince
günaydın canım ben sana merhaba demeyi unutmuştum sanırsamHerkese qunaydin canlar masallahbuqunde lylylz
hoşgeldin canımGunaydin bayanlar geriye dönüp bakamıyorum cepten girdiğim için ancak anlık yazabiliyorum,nasilsiniz?
günaydın canım ben sana merhaba demeyi unutmuştum sanırsam
günaydın canımherkese qunaydin canlar masallahBuqunde lylylz
gunaydin bayanlar geriye dönüp bakamıyorum cepten girdiğim için ancak anlık yazabiliyorum,nasilsiniz?
Tam 32+0 da alacaksın cnm.
Gunaydin bayanlar geriye dönüp bakamıyorum cepten girdiğim için ancak anlık yazabiliyorum,nasilsiniz?
iyi yapmışsınyok canim yeni qeldim zaten :) normal doqum kabuslarimdan nihayet siyrilip size qunaydin dedim uyanir uyanmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?