2012 Şubat Anneleri

mdem sabah kadar yandı zaten yemez olaydım..çiğ et zararlı hamilelikte biliyosunuz ama etsiz olunca sanırım zararı olmuyo...

kızlar bişi sorcam bi sitede okudum
kız hamileymiş doktor boşuna kendini yorma demiş
27.hafta da çalışamaz raporu vermiş
nasıl oluyor anlamadım ben
32.haftadan önce rapor almak mümkün mü kiiii

son aylarda erken doğum tehtidi adı altında rapor verilebilir...

ilk defa duyuyorum bu dediğini
ama veriliyosa güzel bişeyde
özel sekötür pek ılımlı bakmaz heralde

ben 30+6 oldum bugün çalışabilir raporu yarından sonra mı alacağım yani 31+ da mı almam lazım doktorada sormadım :26:

Kızlar günaydın. Dün akşam hastane çantamı hazırladım. Sanki bebeğime hiç bişey almamışım gibi geldi çok mutsuz oldum.
Annemle ablam hemen büyüyor çok şey alma diye beynimi yediler. zaten şaşırıyorum büyüklük olarak nasıl alayım diye.
Bir kaç ay sadece zıbınlarını giyer ondan sonra da yaz geliyor zaten. seneye kışa giyeceklerini de şimdiden stok yapmak istemiyorum. 3 takım zıbın takımı aldım. Hemen giyebileceği 3-5 tanede normal takım aldım.
Zaten ablamda 2 yaşındaki yegenimin küçükken giyemediği şeyleri oğluma getirdi ama diyorum ya içim hiç rahat değil siz naptınız
kızlar. Almak istiyorum annemler hemen büyüyor alma giydiremezsin üzülürsün diyorlar. Almasam içim rahat değil sanki çocugum açıkta kalmış gibi hissediyorum. Napcagıma karar veremedim. Deneyimli anneler lütfen akıl verin.

canım annenler haklı bana da öyle dediler ilk giyeceklerini aldım fazla birşey bende almadım.zaten hediye de getiriyorlar dedi annem.
baktın az giyecekleri bebişin çıkıp alıverirsin yeterki paran olsun koy kenara paranı alırsın zamanı gelince

cnm deneyımım yok ama bnde cok sey almadm zaten mevluddede gelır.
bırde erken buyuyecekler.
banada ablamla yengem verdı onlara gıydırememış bellıkı cunku ınan yenı aldıklarımın arasında fark yok ama zıbın 5 tkm aldım ablam ona bıle az dıyor.. en cok kullanılan oymuş. bırde cıtcıtlılar..

son aylarda erken doğum tehtidi adı altında rapor verilebilir...

bilmiyordum

ilk defa duyuyorum bu dediğini
ama veriliyosa güzel bişeyde
özel sekötür pek ılımlı bakmaz heralde

bende bilmiyordum ama ozaman 2 ay önce 2 ay sonra mevzusu nasıl oluyor ki

ben 30+6 oldum bugün çalışabilir raporu yarından sonra mı alacağım yani 31+ da mı almam lazım doktorada sormadım :26:

32+ da alacaksın canım

canım evet çok çabuk büyüyor ama
ilk zamanlar çok kıyafet değişiyor hep çişi geçiyor
tabi hemen yıkamak kurutmak mümkün olmuyor
oyüzden biraz stoklu olmakta fayda var

Almak sorun değil cnm ama annemler öyle dedi eşimde dır dır konuşuyor işte gerek yokmuş niye fazla alıyoruz falan diye.
Bende bilmediğimden bişey diyemiyorum. Eşim eger ihtiyaç olursa ben gider alırım diyor zaten oturdugumuz yer merkezi.
Yan tarafım alışveriş merkezi diğer taraftada aziz bebe var düşünün. Ama içim rahat değil benim.

ben de 3 takım aldım.ilk hastanede giydirmek için.daha sonra zaten amcaydı dayıydı hemen gelenler getiriyor.daha sonra da inan o kadar çok hediye geliyor ki.
bence de fazla alma yani....

Tam 32+0 da alacaksın cnm.

ben pazartesi aldım iznimi bugün de okul idaresine verdim.

yok canim yeni qeldim zaten :) normal doqum kabuslarimdan nihayet siyrilip size qunaydin dedim uyanir uyanmaz .
iyi yapmışsın
kızlar toplantıya çıkıyorum ben öğleden sonra dönerim aranıza beni özleyin oldu mu?
zira ben sizi çok özleyeceğim
miss gibi kokulu kokulu öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…