2012 Şubat Anneleri

yenı gelen arkadaslar hg nızzz..
bugun esım 2ye kadar evde onun ıcın yazamıyorum..
nobetı var aksama ayrı kalacaz
aman ozlesın bıraz.

Günaydın güzel anneler..
Grip durumum devam ediyor nefes alamıyorum şükr ki rapor aldım evdeyim
Kahvaltımı yaparken boğulacak gibi oluyorum hadi hayırlısı
Umarım sizler iyisinizdir

ee ne zaman son senin

iyi yapmışsın
Kızlar toplantıya çıkıyorum ben öğleden sonra dönerim aranıza beni özleyin oldu mu?
Zira ben sizi çok özleyeceğim
Miss gibi kokulu kokulu öpüyorum hepinizi

özlemezmiyiz hiççç

oyelken saolasin canim

nidemekkk

yenı gelen arkadaslar hg nızzz..
Bugun esım 2ye kadar evde onun ıcın yazamıyorum..
Nobetı var aksama ayrı kalacaz
Aman ozlesın bıraz.

hadi sen eşine bak gelirsin yine :)

Kızlar bişey daha soracagım. Benim oturdugum odam çok küçük kışın orda oturuyoruz kolay ısınıyor diye. Park yatak alsam çok daralcak alan ne yapsam karar veremedim. Ablam yaza kadar küçük bir beşik al yazın park yatak alır odasına koyarsın diyor.
Offff ya ne kadar zor işler bunlar. Ne yapayım sizce.

Günaydın güzel anneler..

gnydınn..
gecmış olsun cnm bendede vardı ıhlamur ıyı geldı bolbol ıhlamur iç cok ıyı gelıyor..

Günaydın güzel anneler..

Sanada qunaydin hayatim hosqeldin qecmis olsun oksuruqun yoktur ins varsa bal limon uyqulamasini tavsiye ederim. Tekrar qecmis olsun dikkat et havalar sakat vallahi bitanem ya

cnm bnım ev dogal gazlı oldugu halde bı tanede küçük beşik kaldım seyyar tasırımm dıye
bnce sende al..

Sanada qunaydin hayatim hosqeldin qecmis olsun oksuruqun yoktur ins varsa bal limon uyqulamasini tavsiye ederim. Tekrar qecmis olsun dikkat et havalar sakat vallahi bitanem ya

bnde grıp gectıde felaket oksuruk var bal lımon nasıl oluyor,?

cnm bnım ev dogal gazlı oldugu halde bı tanede küçük beşik kaldım seyyar tasırımm dıye
bnce sende al..

Benim evimde doğal gazlı. Salonum baya büyük ısıtmak sorun oluyor çok açmak gerekiyor doğalgazı o zamanda malum çok fatura
geliyor. Biz o yüzden küçük odayı kullanıyoruz kışın salonu kullanmıyoruz.

gnydınn..
gecmış olsun cnm bendede vardı ıhlamur ıyı geldı bolbol ıhlamur iç cok ıyı gelıyor..

Ballı limonlu sıcak su yapıyorum iyi geliyor ama burnumu açamıyorum bi türl

geçmiş olsun dikkat et kendine
dinlen bolbol

Teşekkrler canım

Çook şkür öksrüğüm yok arada bi hapşırıyorum o bile karnımın kasılmasına sebep oluyor
Bu ara virüs var galiba kızlar siz de dikkat edin kendinize

bak bn bıde bunu aldım mobılya besık harıcınde.
cok pahalıda deıl tavsıye ederım ablam cok memnun kaldı

Eklentiler

• $DSC01042.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 22

BENCE küçük beşik hiç alıp masrafa girme bir de masraf yapsan bile sonra onu koyacak yer lazım
beşiklerde 4 ay yatabiliyor zaten 4 ay için değmez
bende park yatakta yatıracağım benimde alanım hiç kalmayacak ama yapçak birşey yok
nasıl olsa park yatak alacaksın ilk etapta yatak odasına koyarsın sonra da bebeğin odasına
ama masraf yapmak istersen farketmez dersen küçük beşikte alabilirsin yani ben oğlumda almıştım
ama sonra onları saklamak ta zor iş yer lazım ev tıkış tıkış oluyor

bnde grıp gectıde felaket oksuruk var bal lımon nasıl oluyor,?

Canım öksürük için br tatlı kaşığı balın üzerine bol karabiber döküp yut bogazını yakıyor öksürüğü geçiriyor..
Bir de kara turplar var ya onun içini oyup altını ufak deliceksin içine bal koyacaksın bir çay bardağına oturtcaksın
bal ile birlikte turp suyu akacak bardağa o suyu içeceksin o da çook iyi geliyormuş annem yapardı
Tam koca karı gibi tarifler verdim : ))))
Çook geçmiş olsun canım sana da

Günaydın güzel anneler..

canım geçmiş olsun.ben de çok hastayım ama mecbur geldim.resmen saat sayıyorum eve gitmek için.gider ditmez yatağa cuuuupppppp....

Canım mothercare de sepet vardı hafta sonu %50 indirim de vardı 200 küsürdü fiyatı 100 küsüre geliyordu 120 falandı heralde hem yer kaplamaz hem de çok güzeldi
ben fotosunu bulursam ekleyim hemen de bir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…