- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.901
evet cnm cok az kaldı usgye gore buyugum senden(35)
ama sata gore sen buyuksun(33+4)
bakalım once hangımız patlak vercez
tskler cnm..
bızde bıze sor heyecanııı
Offffff valla qecmisi okicam die telin sarjini bitirdim hic oram buram aqriyo demeyin motor qibi yaziyosunuz masallah !!!
Vivaaleste buklee sisem nihlee oyelken elefera ve telden dolayi qoremediqim diqer melekler hosqeldiniz iyisiniz ins.
Nihlee canim oncelikle heyecanina ortak olduqumu ve cok sevindiqimi belirtmek istiyorum simdiden qozumuz aydin. Bebeqimiz hosqelsin ins annesi. Sevqili anneciqinde iyiymis masallah ne mutlu dualarimizi duyuyor yaradan.
Elefera bisi yapmadim deme cimcime dinlemen sorman yeter :)
aysebahari bende cok merak ediyorum fakat ozenle qecmisleri okumama raqmen hic qeldiqine rastlamadimumarim iyidir ins bisiyi yoktur..
ayşebaharın bende cep nosu var işlerimi halledeyim ararım bi
tatlım sata göre 1 hafta önde gidiyorumama doktorum bebek içerde ne kadar çok durursa o kadar iyi dedi. 20 ocakta olabilir 21-22-22 ocak gibi alıcak
son kontrolünde kilosu boyu nasıldı? ne zaman gittin?
bu arada eşlerin ve ailenizin bu dönemde gıcık şeyler yapmasına üzüldüm.. kafanızı fazla takmayın,kendinizi kasmayın bebeğiniz herşeyden kıymetli..
ben de dün cok uyus bir haber aldım, strese girdim daha bugüne kadar yalancı sancı bilmezdim hıkk diye kitlendim kaldım.. kasmak iyi değil bu dönemlerde dr a gittim, eşim anlattı üzüldü ondan olabilir mi dedi ? bunlar olacak ama bu kadar sık olması üzüntüden olabilir,yakınlarınızı tembihleyin kalp rahatsızlıgı olan doguma yaklasan birine tuhaf haberler vermesinler dedi.. Eşimle de işte akşam yatarken hayal kurduk falan, beni pışpışladı ..ama hala yutkunamıyorum , ne kadar ruhsuzlar mevcut bu dünyada..
bu arada akşama da misafirim var,40 yılda bir ders çalışıyım dedim,açıktanda üni okuyorum... lopp misafir gelecekmiş ... halimde yok... ne yemek yapsam acep ???
ayy misafiri çok severdim de şu sıralar çekilmiyor beee :S :S :S
döktüm içimi aglaya sızlaya iyi ki burası var..... bebişlerinize iyi bakın bir de size soru ?
BEYZA MI ? AZRA MI ?
ikisinin arasında kaldıkkk ..
hea o zmn aynıyız
cts gıttım cnm en son boyunu unuttum da
kgsı 2450 ıdı.
aslm cnm sende soleseydınayşebahar iyiymiş kızlar işteymiş toplantısı falan varmış
hepinize selamı var
maşşallah tatlım. ben cuma günü gittim 2200 gr. 44 cm. dedi. senin ocak başında alır belki
canım anlamak zor bu doktorları valla.benım hamılelıgım cok rahat gecıyo hanı hamılelıgın verdıgı normal sıkayetler dısında ekstra bı sıkayetım falan olmuyo cok sukur.aylık rutın kontrolllere gıttım hep doktoruma.artık ozl hastane oldgundan mı anlamadım.kadın sıkayetın var mı dedı benımde o sıralar sancım vardı kadına hemoroıdden dolayı sancım var oturamıyorum dedım.sen mısın onu dıyen daha 27haftalıktı.hemen NSTfalan ıstedı benıde panık yaptı hıc yoktan korktum dedım acaba dogummu basladı dıye.hastanede hersey ıcın ayrı para alınıyo.tahlıl ıcın ayrı nst ıcın ayrı renklı ultrason ıcın ayrı.kadın para kazandırmak ıcın mı boyle davranıyo artık analamdım.kadına hemoroıd sancısı dıyorum onu hıc dınlemıyo hemen nstye gırmen lazım dıyo.nst yapıldı sonucu gosterdım hersey normal.kadın sonra dıyo bu sancılar olabılır falan dıyo oncesınde demesı gerekenı en son dıyo.
aslm cnm sende soleseydın
merak etmıstım epey..
2kgyı gecese korkmayın demıstı dr.
o yuzden rahatım artık dogsada.
yok cnm ne bası o kadarda deıl
ılerde gıdıyor ama o kadar da deıldır cnm 39 hafta oluyormus alım zmnı..
kızlar ben cıktım opuyorum sızı
kendınıze ıyı bakın
aksama grsz ıns. :80::80::80:
bu arada eşlerin ve ailenizin bu dönemde gıcık şeyler yapmasına üzüldüm.. kafanızı fazla takmayın,kendinizi kasmayın bebeğiniz herşeyden kıymetli..
ben de dün cok uyus bir haber aldım, strese girdim daha bugüne kadar yalancı sancı bilmezdim hıkk diye kitlendim kaldım.. kasmak iyi değil bu dönemlerde dr a gittim, eşim anlattı üzüldü ondan olabilir mi dedi ? bunlar olacak ama bu kadar sık olması üzüntüden olabilir,yakınlarınızı tembihleyin kalp rahatsızlıgı olan doguma yaklasan birine tuhaf haberler vermesinler dedi.. Eşimle de işte akşam yatarken hayal kurduk falan, beni pışpışladı ..ama hala yutkunamıyorum , ne kadar ruhsuzlar mevcut bu dünyada..
bu arada akşama da misafirim var,40 yılda bir ders çalışıyım dedim,açıktanda üni okuyorum... lopp misafir gelecekmiş ... halimde yok... ne yemek yapsam acep ???
ayy misafiri çok severdim de şu sıralar çekilmiyor beee :S :S :S
döktüm içimi aglaya sızlaya iyi ki burası var..... bebişlerinize iyi bakın bir de size soru ?
BEYZA MI ? AZRA MI ?
ikisinin arasında kaldıkkk ..
ayşebahar iyiymiş kızlar işteymiş toplantısı falan varmış
hepinize selamı var
demek 2 kg geçince korkmaya gerek yokayyy çok mutlu oldum.
bugün resmen dökülüyorum
okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya dermanım yok noldu ki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?