2012 Şubat Anneleri

evet cnm cok az kaldı usgye gore buyugum senden(35)
ama sata gore sen buyuksun (33+4)
bakalım once hangımız patlak vercez

tskler cnm..

bızde bıze sor heyecanııı

tatlım sata göre 1 hafta önde gidiyorum ama doktorum bebek içerde ne kadar çok durursa o kadar iyi dedi. 20 ocakta olabilir 21-22-22 ocak gibi alıcak
son kontrolünde kilosu boyu nasıldı? ne zaman gittin?

canım hoşbulduk iyiyiz çok şükür, sen nasılsın ??

ayşebaharın bende cep nosu var işlerimi halledeyim ararım bi

Özgecim çok merak ettik bize de bilgi ver lütfen

bu arada eşlerin ve ailenizin bu dönemde gıcık şeyler yapmasına üzüldüm.. kafanızı fazla takmayın,kendinizi kasmayın bebeğiniz herşeyden kıymetli..

ben de dün cok uyus bir haber aldım, strese girdim daha bugüne kadar yalancı sancı bilmezdim hıkk diye kitlendim kaldım.. kasmak iyi değil bu dönemlerde dr a gittim, eşim anlattı üzüldü ondan olabilir mi dedi ? bunlar olacak ama bu kadar sık olması üzüntüden olabilir,yakınlarınızı tembihleyin kalp rahatsızlıgı olan doguma yaklasan birine tuhaf haberler vermesinler dedi.. Eşimle de işte akşam yatarken hayal kurduk falan, beni pışpışladı ..ama hala yutkunamıyorum , ne kadar ruhsuzlar mevcut bu dünyada..

bu arada akşama da misafirim var,40 yılda bir ders çalışıyım dedim,açıktanda üni okuyorum... lopp misafir gelecekmiş ... halimde yok... ne yemek yapsam acep ???
ayy misafiri çok severdim de şu sıralar çekilmiyor beee :S :S :S

döktüm içimi aglaya sızlaya iyi ki burası var..... bebişlerinize iyi bakın bir de size soru ?

BEYZA MI ? AZRA MI ?

ikisinin arasında kaldıkkk ..

tatlım sata göre 1 hafta önde gidiyorum ama doktorum bebek içerde ne kadar çok durursa o kadar iyi dedi. 20 ocakta olabilir 21-22-22 ocak gibi alıcak
son kontrolünde kilosu boyu nasıldı? ne zaman gittin?

hea o zmn aynıyız
cts gıttım cnm en son boyunu unuttum da
kgsı 2450 ıdı.

AZRA canım :13:

ayşebahar iyiymiş kızlar işteymiş toplantısı falan varmış
hepinize selamı var
aslm cnm sende soleseydın
merak etmıstım epey..
maşşallah tatlım. ben cuma günü gittim 2200 gr. 44 cm. dedi. senin ocak başında alır belki

2kgyı gecese korkmayın demıstı dr.
o yuzden rahatım artık dogsada.
yok cnm ne bası o kadarda deıl
ılerde gıdıyor ama o kadar da deıldır cnm 39 hafta oluyormus alım zmnı..

kızlar ben cıktım opuyorum sızı
kendınıze ıyı bakın
aksama grsz ıns. :80::80::80:

aynı benim gittiğim tıp merkezi gibi. işte anlattığım olayda 16. haftamda kadın bana erken doğumu önleyici acilen serum takalım dedi. git eczaneden al dedi(hem erken doğum hemde eczaneye gönderiyor bu arada) gittim aldım serum ve serum atkılmasına 50 Tl verdim. tabi reçete yanımda. kendi doktoruma gösterdim, meğerse ağrı kesici serum taktırmış. (böbrek ağrım varmış halbuki) yani 50 Tl cebe indirdiler. 30 muayene ücreti. toplam 80 Tl ve döktüğüm gözyaşları cabası

canım geçmişolsun ne rahatsızlığın var ??

ayşebahar iyiymiş kızlar işteymiş toplantısı falan varmış
hepinize selamı var

ayy yirim onuuuuu

kızlar yengem 2yıl once sezeryanla dogum yapmıstı dogumdan bu yana sureklı agrısı vardı.nedenı yenılerde anlasıldı.gecen gun amelıyat oldu, dıkıs yerınde fıtık olusmus agrıları o yuzden olmus.sezeryan olacak arkadaslar dogum sonrası kendınıze cok dıkkat edın.dogum sonrası korse kullanmak falan grekmıs.sabıt tutmak lazımmıs.otururken falan cok dkkat etmelıynmısız.yengem bana sakın sezeryan olma ben cok pısmanım dıyor.sımdı de dıkıs yerlerı enfeksıyon kaptı sanırım yıne agrıları var.dıkıs yerını banada gosterdı cok kotuydu ya ıyıce gozum korktu sezeryandan...

demek 2 kg geçince korkmaya gerek yok ayyy çok mutlu oldum.

benım kuzenım gununde dogum yaptıgı halde bebegı 2kılo dogdu.sımdı bebegı masallah kucakta tasınmıyo cok tombık bır bebek oldu.hanı bebıslerımız bıraz kılolu dogsa fena olmaz en azından ılk defa anne olacaklar ıcın (benım ılk bebegım olacak) kucagımıza alırkne korkmayz.ama kucuk olursada endıselenmeyelım

kızlar size sorum olacak bebek kaçıncı haftaya kadar dönebilir? biz 31. haftayı bitirdik 32.hftadayz bebeğim yan duruyormus dönermi? doktorm sezaryan olcak dedi

kızlar yaa gebelik sırasında aşırı diş ağrısı çekip
doktora gidipte çekim yada dolgu yapan yokmu
valla gün geçtikçe daha çook ağrıyo dişim yokmu
bi çare dişinoldamla ağrı kesici karanfil gargara hiçbiri
fayda etmiyo ne yapacam ben yokmu aranızda bilen
doğuma kadar bu acıyla yapamamki doktora göründüm
sinir damarıa kadar gelmiş dedi offf ya ne yapacm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…