- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.141
öyledee hamileligimi yasayamıorum ki benn ilk cocugum olmasına ragmenn.. bunaldımm.. kayınpederiminn aynı tarihte kanseri nüksettii.. dayanamıcak .. herkess onunn etrafındaa keyif yokk moral bozuk.. hastane kontrollerine yalnız gittim hepp kesedenn kalbine herseyinde tek basınaydımm.. cünkü kocamın hepp kayınpederimi hastahaneye vs götürmesi gerekioduu.. babasını düsünmektenn bebegi hiç düsündügü yok dogal olarakk.. kemoterapi aldı dünn bugün yogun bakıma girdii dayanamadıı.. gece 3.30 du kocam gitti... bendenn sadece cocuk bakmamıı istiolarrr... depresyon esigindeyim yanii dayanamıorumm.. o kadar sanssızım kii hamileligime bile gölge düstüü.. allah korusun kayınpederime bişi olsaa dogumummda cenaze gibi olur![]()
Allah korusun canım Allah herşeyin hayırlısını versin. Neyseki bu dönemde bebeğin ve hamileliğinle kendini eyleyebilirsin. İyi taraflarından bak.
Kolay değil başımızdan geçti bende biliyorum. Seni çok iyi de anlıyorum.
Ben daha bir günlük böbrek tümörü ameliyatı olmuştum bahçelievler medicalparkta, kayınpederimde bursada ertesi gün beyin ameliyatı olacaktı
eşimde bursaya döndü ve ben orda annem ve abimle bir hafta hastanede kaldım.
Bendede eşim ikiye bölünmüştü hatta ailem yanımda diye içi rahattı, daha çok babasının yanında olma gereği hissettti.
ama insan arıyor, bekliyor sonuçta yeni evliydim ve yaşadığım şey hiç kolay değildi.
Ama sen ne mutlu ki, bebeğinle teselli bulabilirsin, iyi tarafından bakmaya çalış canım bak bebişin yanında senin tesellin o.
Allah inşallah kayınpederine de sağlık verir, eşin torununu onun kollarına gurur ve mutluluk duyarak verir doğunca,
Ve inşallah çok mutlu olursunuz.