- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.901
Canım günaydın geçmiş olsun
Aynı durum bende de var
Bol su içmeye çalışıyorum
Soda içiyorum bana mısın demiyor
Yemek yemeyim geçer belki diyorum
takip ettim alakası yok yemek ile yesem de oluyor yemesem de
Yazık ama bize yaa
günaydın annişler... özledim sizi gözümü açtım geldim ay gece olunca oyku tutmuyor sabaha kadar geziyorum sabak 2 saat uyuyorum allahtan kendime geliyorum...
eşim aradı evden çıkma bişey gelecek sürpriz dedi heyecandan gözlerim dört dört oldu gelsede kurtulsam...
İnşallah dediğin gibi olur canım..
Papaya fena değil severim ama bu avokado ıhhhhhhhhhhhhhhhhhh iğrenç bişey...:)))
Canım endişeye kapılma hemen..
İnan doğum sancısı ve yalancı sancı birbirinden ayırt edebilirsin..
Biri kısa aralıklarla aynıdır aralıklar...
Vajen ağrısı da eşlik eder anlarsın yani... İnşallah..
Diğeri uzun ve düzenli değildir gelir geçer..
tatlım anlamadığım birşey var, bu kadar mide yanmasına karşın doktorlarınız birşey vermiyor mu ya? benim doktorum (hatta 2 doktorum var) bu kadar mide yanması çekmek iyi değil kesinlikle ilaç kullanmalısın dedi. gaviscon şurup+ pulcet mide koruyucu verdi. sonra iyice araştırdım yemek borusu delinmesi mide kanaması gibi tehlikelere yol açarmış midenin bu kadar yanması. hamilelikte başlayıp ilaçsız atlatmaya çalışıp ömür boyu gastrit ve reflü ile yaşayanlar var. neden rennie, pulcet vs. almıyorsunuz? hamilelikte güvenle kullanılan B kategorisinde ilaçlar var.
Canım ben hiç böyle bişey duymadım
Sana şimdiden geçmiş olsun
bilen arkadaşlar varsa cevap verecektir ,
Ama böyle konularda doktordan bilgi almak her zaman daha iyidir.
Canım geçmiş olsun benim de kaşınıyor bazen göbüşüm
Kaşıyorum ama dikkatli olmak gerek demek
Bu hamilelik boyunca aklımıza gelmeyen ne varsa duyduk valla
Allah çaresiz dert vermesin hiçbirimize
günaydın annişler... özledim sizi gözümü açtım geldim ay gece olunca oyku tutmuyor sabaha kadar geziyorum sabak 2 saat uyuyorum allahtan kendime geliyorum...
eşim aradı evden çıkma bişey gelecek sürpriz dedi heyecandan gözlerim dört dört oldu gelsede kurtulsam...
günaydın ayşecim. bu arada tepik yeğenim 33 haftalık olmuş 34. haftaya girmiş maşallah. (şimdi baktım tickerdan) nasılda büyümüş.
odasına park yatak aldık, eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirdim. bir tek küçük hanımın gelmesi kaldı. isim konusunda kararsızım hala. bir türlü beğenemedik birşey. artık yavaştan araştırmam gerekecek sanırım. ocak 20'den itibaren her an gelebilirmiş bizim küçük hanım:)
Kızlar bakın ne buldum
İsim Analizi - Anneysen.com
Bebişiniz için düşündüğünüz ismi yazıyorsunuz o da sizin için ismin analizini yapıyor
ben kendi adımla denedim valla beni baya bir tanımladı diyebişlirim : ))
hoşuma gitti siz de deneyin bakalım
günaydın güzel anniş. gece uykularımız epey zorlaştı haklısın. ama az kaldı doğumumuzane gönderecek acaba eşin merak ettim valla???
Günaydın canım
Ne gelecek acaba ben bile merak ettim valla
Süprizler güzel şeyler insanı mutlu ediyor :))
Sen bugüne mutlu başlamışsın mutlu devam etsin inşallah..
Canım aslında doğru söylüyorsun benim doktorumda gavisconu çok rahat kullanabilirsin dedi
Ama benim uyuzluğum sanırım ilaç almadan geçer diye düşünüyorum
Belki de dediğin gibi yanlış yapıyorum
Su içince hafifliyor gibi geliyor belki psikolojik belki de gerçekten öyle
Ama idare ediyorum
Yemek borusu delinmesi mide kanaması falan aman Allah korusun diyorum
Korkuttun beni valla
Bi daha çok kötü olursa içeyim gavisconu geçeyim ben en iyisi : )
Günaydın canoooo
Kargo ile bişey göndermiş kocan...
Çiçek mi böcek mi de hadi..:)))
günaydın tatlım..
geldide heyecandan nutkun m u tutuldu söylesene bizede yahu
evet canım sen benden öndesin ama..
Doktor muhtemel doğum tarihi için ne dedi sinemim sana?
Ay ne kadar az kaldı..
20 ocak okulların kapandığı gün..
2012 de doğsunlar yaş kaybetmesinler de
ocak şubat fark etmez:)))
hmmmmmm hoşmuş gerçekten
denedim bikaç isim...
günaydın tatlım..
geldide heyecandan nutkun m u tutuldu söylesene bizede yahu
günaydın buklecim, ben senin resmindeki bebek gibi bir oğluşum olsun istiyorum, bu resmi görünce deliriyorum resmen, oy ben seni yerim oy oyy diye diye konuşuyorum
Merhaba kızlar...
Eleferadan haberi olan varmı 2 gündür foruma girmiyor mesaj attım cebine yanıt vermedi doğum falanmı yaptı acaba bilginiz varmı ?
tatlım 20 ocak ile 25 ocak arası birgün vericek. bana seçtirecek. şimdilik tam tarih vermeyeyim bebeğin kilosuna göre karar verelim. 38. haftan dolsun dedi. 20 ocakta 38. haftam doluyor. bence 20sinden sonraki 5 gün içinde olur. inşallah hayırlısı ve Allahın izniyle tabi.
bilmiyorumki bende bekliyorum...saçma sapan bişey olurmuş bu kadar beklemeye eve almam anası yakın ona gönderirim vallahi...ayşem yaa bişey sorcam sana benim satım 18 nisan oma oluş küçük diye yazım bana tahmini doğum tarihi 6 şubat verdiler çok geç değilmi sen bilirsin kaçıncı haftadan sonra kendimi hazırlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?