2012 Şubat Anneleri

günaydın annişler... özledim sizi gözümü açtım geldim ay gece olunca oyku tutmuyor sabaha kadar geziyorum sabak 2 saat uyuyorum allahtan kendime geliyorum...
eşim aradı evden çıkma bişey gelecek sürpriz dedi heyecandan gözlerim dört dört oldu gelsede kurtulsam...

tatlım anlamadığım birşey var, bu kadar mide yanmasına karşın doktorlarınız birşey vermiyor mu ya? benim doktorum (hatta 2 doktorum var) bu kadar mide yanması çekmek iyi değil kesinlikle ilaç kullanmalısın dedi. gaviscon şurup+ pulcet mide koruyucu verdi. sonra iyice araştırdım yemek borusu delinmesi mide kanaması gibi tehlikelere yol açarmış midenin bu kadar yanması. hamilelikte başlayıp ilaçsız atlatmaya çalışıp ömür boyu gastrit ve reflü ile yaşayanlar var. neden rennie, pulcet vs. almıyorsunuz? hamilelikte güvenle kullanılan B kategorisinde ilaçlar var.

günaydın güzel anniş. gece uykularımız epey zorlaştı haklısın. ama az kaldı doğumumuza ne gönderecek acaba eşin merak ettim valla???

günaydın ayşecim. bu arada tepik yeğenim 33 haftalık olmuş 34. haftaya girmiş maşallah. (şimdi baktım tickerdan) nasılda büyümüş.

Canım aslında doğru söylüyorsun benim doktorumda gavisconu çok rahat kullanabilirsin dedi
Ama benim uyuzluğum sanırım ilaç almadan geçer diye düşünüyorum
Belki de dediğin gibi yanlış yapıyorum
Su içince hafifliyor gibi geliyor belki psikolojik belki de gerçekten öyle
Ama idare ediyorum
Yemek borusu delinmesi mide kanaması falan aman Allah korusun diyorum
Korkuttun beni valla
Bi daha çok kötü olursa içeyim gavisconu geçeyim ben en iyisi : )

evet canım hiç duymamıştım dahada elimi sürmem valla korkudan

Günaydın canım
Ne gelecek acaba ben bile merak ettim valla
Süprizler güzel şeyler insanı mutlu ediyor :))
Sen bugüne mutlu başlamışsın mutlu devam etsin inşallah..

günaydın ayşecim. bu arada tepik yeğenim 33 haftalık olmuş 34. haftaya girmiş maşallah. (şimdi baktım tickerdan) nasılda büyümüş.

evet canım sen benden öndesin ama..
Doktor muhtemel doğum tarihi için ne dedi sinemim sana?

Ay ne kadar az kaldı..
20 ocak okulların kapandığı gün..
2012 de doğsunlar yaş kaybetmesinler de
ocak şubat fark etmez:)))

hmmmmmm hoşmuş gerçekten
denedim bikaç isim...

günaydın güzel anniş. gece uykularımız epey zorlaştı haklısın. ama az kaldı doğumumuza ne gönderecek acaba eşin merak ettim valla???

gelince söylerim bende mrk ettim eskiden çok yapardı böyle şeyler ama artık aynı büroyu kullanıyoruz işlerimiz farklı ama büro ortak kaynım çalışanlar felan bizimki çok takar hemek dalga geçerler çok etkilenir o yüzden kaç yıldır unuttum süprizin ne olduğunu ...

Günaydın canım
Ne gelecek acaba ben bile merak ettim valla
Süprizler güzel şeyler insanı mutlu ediyor :))
Sen bugüne mutlu başlamışsın mutlu devam etsin inşallah..

aslında uyandığımda çok mutsuzdum sebepsiz kendimi hıçkıra hıçkıra ağlarken buldum...sonra dedim kız sen delimisin ortada bişey yok hiç birşey olmamış gibi kalktım yataktan vallahi bir enteresan oldum kendimi tanıyamıyorum

Günaydın canoooo
Kargo ile bişey göndermiş kocan...
Çiçek mi böcek mi de hadi..:)))

tatlım benim mide yanmam inanmazsın 4. ayda başladı. artık hayat çekilmez hale gelmişti. yatmadan önce 4 saat 1 lokma yemedim, dengeli beslendim. günde 4 lt su içtim bana mısın demedi. sonra doktoruma söyledim deli misin sen ilaç içeceksin dedi. gaviscon bile kesmez oldu düşün. doktorum dedi ki mesela idrar yolu enfeksiyonun, mantarın yada sistitin var ve antibiyotik kullanmadın. bu iltihap hamilelikte çok şiddetli ilerler, erken doğum bebekte gelişme geriliği, böbrek yetmezliği gibi gibi çok ciddi hastalıklara yol açar dedi. ve doktorum izmirin başarılarıyla tanınmış doktorlarından, ona sonsuz güvenim var. mesela dişim çürükte 14. haftamda gittim kanal tedavisi yaptırdım. (dişimin iltihabı bebeğe kesin zarar verirmiş diye) yani eskilerin söylediği, bugüne kadar süre gelmiş yalan yanlış bilgiler hala canlılığını koruyor. mide yanıyor, bebek çok saçlı diyorlar YALAAANN. bebek mideye baskı yapıyor, mide kapağı gevşiyor, sindirim aşırı ağırlaşıyor ve midemiz yanıyor. daha ne saçma şeylerle beynimizi allak bullak ediyorlar.

günaydın tatlım..
geldide heyecandan nutkun m u tutuldu söylesene bizede yahu

Günaydın canoooo
Kargo ile bişey göndermiş kocan...
Çiçek mi böcek mi de hadi..:)))

bilmiyorumki bende bekliyorum...saçma sapan bişey olurmuş bu kadar beklemeye eve almam anası yakın ona gönderirim vallahi...ayşem yaa bişey sorcam sana benim satım 18 nisan oma oluş küçük diye yazım bana tahmini doğum tarihi 6 şubat verdiler çok geç değilmi sen bilirsin kaçıncı haftadan sonra kendimi hazırlayım

tatlım 20 ocak ile 25 ocak arası birgün vericek. bana seçtirecek. şimdilik tam tarih vermeyeyim bebeğin kilosuna göre karar verelim. 38. haftan dolsun dedi. 20 ocakta 38. haftam doluyor. bence 20sinden sonraki 5 gün içinde olur. inşallah hayırlısı ve Allahın izniyle tabi.

Merhaba kızlar...

Eleferadan haberi olan varmı 2 gündür foruma girmiyor mesaj attım cebine yanıt vermedi doğum falanmı yaptı acaba bilginiz varmı ?

Canım seninki bayağı kocaman olmuştur kilosu falan şimdi vardır inş. 3 kg...
Zamanında sağlıkla doğsun kuzun canım..
Haber ver ne olur bizede..

18 nisan +7= 25 ocak muhtemel doğum tarihi canım...
Benim doktorum böyle hesapla dedi bana..
İnternette gibi değil dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…