2012 Şubat Anneleri

Ne oldu kuşum sana ya?
Ağla ağla derken?
Depresif takılıyorsun bugün...
CAnını sıkma bak..
Herşey olacağına varıyor zaten...

Bende çok seviyorum kk yı...
Yok böyle ortam...
bu ara annemle ugrasıyoruz..
aksam yıne hastaneye gıtmısler aklım hep ordaydı araba yokkı gıdeyım yanına
kafam hep onunlaydı sekerı 600 un ustunde oldugu ıcın cıhazlar olcme bıle olcmemıs.
o kadar kotu bı durum kı anlatamam ya.
sancım da oluyo. aglayıp durdum esım de tesellı verıyordu ama hıc duymadım bıle.
zaman da yaklastı hevesım bıle yok annemı dusunmekten
bu kızı da anlamıyorum bı hareketlı durmuyo yerınde bıde bakmısım hıc ses yok.
korkuyorum da bıse oldu dıye.
sacmalıgıma bakarmısın habıre dusundugum seyler..
ya kordon dolandıysa ya suyum geldıyse ya ustune yatıp ezdıysem vs vs vs
sacma sapan seyler aklımda..

sende aynı ben gıbı yaaa..
daha once solemısmıydım sevıyorum senı :)

Kız senin facein macein yok bu yawwww:)))
Ver bakayım özelden..
Daha şimarıkı eklemedim ama:))))
İnşalalh gireceğim facede ekleyeceğim:)

hea bende ıstıom..

saol canım iyiyim bugün
face kullanıyosan bana da yaz özelden
kıskanırım şimdi

O zaman benim de 13 mayıs satım 13+7 = 20 Şubat mı doğumum..Ama ben daha erken olsun istiyorum ,Balık olmasın lütfenn..

Günaydın Nihle gel kavaltı yapalım ben de yeni uyandım..
balım valla pek bı makbule gecer.. hıccc keyfım yok hazırlamaya.. keske kapıyı acıp karsı komsum olsaydın:)

vallahı bebem bıde baana sor onceden zmn gelsın dıyordum sımdı duraklama donemıne gıresım var..

aysebahar ve bukle yadım ozellerınıze cicişler açık suanda eklerseniz onaylayabilirim

Nıhle ıstanbulda olmalıydın ama deqılsın ıste
Aramızdakı askın buyusunu ve istikrarını buna baqıslıyorum caresızce meleqım ....
ne parcaladım he

olsun yavru aramızdakı engeller askımıza engel olamaz huahahhaa
bana da atsana

kız az kaldı diye yusuflar ziyarete mi geldi yoksa:18::18::18::18:
korkma bebeğim elinde sonunda doğuracaz

10 dakıka qecmesı lazımmıs Sankı banka kasasından yıLbası ıkramıyesını cektık trıbını yıyım kk tırıbınııııııııı

canım ben işten giremiyorum facee akşam eklicem böcüğüm seni

Az önce saçımı yıkayayım dedim kızlar,ne kadar zorlandım,eğilemedim kalkamadım ..Islandım vs..Ayy ne kadar acizleşmişşim yahu kendime acıdım walla ..Biz bu hale düşecek kızlar mıydık yahu..Ağlamadan dısarıdakı guzel havaya kosmam lazım ..Yürümekten korkar oldum tek başıma ya..

Kızlaar eşlerin alması gereken doğum hediyesi diye birşey warmış..Ne istemeyi düşünüyorsunuz,neler alacak eşleriniz???Bana fikir werir misiniz??Bilezik weya Cumhuriyet altını mı istesem diyorum..??

OYLE Bİİ ŞART MI VAR ?? adamın ne gücü varsa alır sana sıkbogaz etmeyin kocalarınızı..ztn yeternce masrafımız cok oluyr..yanımızda olsunlarda benım gozum yok altında para da pulda

Canım benim yazdıkların bana moral olddu teşekkür ederim...inşaallah yapacağım normal doğumu....hepimize hayırlı doğumlar inş.

OYLE Bİİ ŞART MI VAR ?? adamın ne gücü varsa alır sana sıkbogaz etmeyin kocalarınızı..ztn yeternce masrafımız cok oluyr..yanımızda olsunlarda benım gozum yok altında para da pulda

Yok canım ama adettenmiş demek ki lazım birşeydir heralde bilmiyorum ki yeni öğrendim ben de ..Para pulda gözü olmakla alakası yok bunun ayrıca,masraf da yapsınlar canım görewı degıl mı??Madem ıkı kişi isteyerek yapıyor bebeği,herkes kendine düşen görewı yerıne getırmelı..Sadece para değil,babaların gecelerı bizimle uykusuz da kalmalarını desteklıyorum ..Tek başımıza yapmadık ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…