- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.201
sevgili bayanlar sizin oğlunuz 39 yaşındayken kendisinden 16 ve 17 yaş büyük bir bayanla evlenmesine sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz ve evlilik yapmasına izin verir misiniz o kdınla çünkü erkekler olgun bayanlar hoşlanıyormuş ve bir anket yapılmış türkiyede türkiyede ankette olgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı baya bir yüksekmiş sizinde oğlunuz olgun bir kadınla 56 ve 57 yaşında bir bayanla evlenmek istese ve çıkmak istese ve evlilik yapmak istese izin verir misiniz bizim türk kültüründe bizi türk toplumunda illaki kadının yaşının küçük olması gerekiyormuş evlilikler için ve aşk için ve insanların geneli diyorlarki erkek kadından büyük olursa sorun olmaz ama kadın çok yaşça büyük olsa yaşlansa kadın olmaz sorun çıkar boşanmalar olur diyorlar peki siz oğlunuz 39 yaşındayken olgun kadınlarla evlilik yapmasına izin vermez misiniz ve hani biz türk kültüründe ve türk toplumunda kadın erkekten küçük olmalı diye bir gelenek bir adet var olduğu için sizde o adeti ve geleneği sürdürür müsünüz ve sizin akrabalarınız ve sizin eşiniz ve siz bu duruma karşı çıkar mısınız eğer kadın sevecnse sadece aradığı şey kendisinden küçük bir erkekle evlilik ve aşk yaşamaksa o zaman oğlunuzun o kadınla evlenmesine izin verir misiniz ve o kadınla sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz bu konuda karışır mısınız oğlunuza eğer kadın oğlunuzun aklını çelmezse ve kadın güzel ahlaklı ve iyi ahlaklı ve aile terbiyesi almış iyi kalpli imanlı ve dürüst ve cömert bir kadın olursa o kadın 56 ve 57 yaşındayken oğlunuz 39 yaşında olucaktır o zaman o kadınla evlenmesine karışır mısınız
ben bu mesajdan hiç bişey anlamadım.nokta yok nerde duracağımı anlayana kadar baya zorlandım.ayrıca burası bize yani 2012 şubat annelerine özel bi topik.anlıyorum derdiniz var ve yazıp rahatlamak istemişsiniz ama bana çok mantıklı gelmedi.