- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.981
Kizlar mrb okudum yaziyi yaa amma sacmalik bu isin affimi olur sansimi olur olay ne zaman omus bilmiyorum ama yeni ayriliyolar heralde hepsini okumadim.burda elefera yazdigindada affetme demistim Rabbim basima getirmesin ama benim sans verme durumum olmaz heralde esimde bunu iyi biliyo beni kapinin onune koyarsin beni diyo korkuyo.yinede Allah yasatmasinn cok zor bi imtihan.
:26: kızlar sizde gelsenize enice nasıl kızın tombul mu yine faceden görmedim bayağıdırda ...... Bennebileyim sen nasılsın
Kızlar oğlumu şu an orhan gecebayın bir teselli var şarkısı ile sallıyorum. işe yaradı. daha önce dertler benim olsunu çalmıştım. bu çocuk arebeskçi olacak galiba:)
kan ilacı çok kabız yapıyo yaa
kız ben anlamadım. neyi kasdettin.
kan ilacı çok kabız yapıyo yaa
canım alga geçiyosunuz gaza getiriyosunuz falan yazıyolar.. başlık açtıysan yazılanlarada bozulmayacaksın bence
hangısını kullanıyorsun canım??Ek gıda da yapıyor kabız
Ewet ya bır de tanıyorlar heralde kızı hemen bırlesıp tanımadıklarına laf ettıler hehe..
hıc alınmadım banane ya
kızlar alakasız bırsey sorcam hanı kışa hazırlık ıcın buzluga bırseyler atılıyor ya ıste fasulyeyı nasıl yapıp atıyorsunuz ve baska neler atabılırım bezelye harıc???
kızlar alakasız bırsey sorcam hanı kışa hazırlık ıcın buzluga bırseyler atılıyor ya ıste fasulyeyı nasıl yapıp atıyorsunuz ve baska neler atabılırım bezelye harıc???
Selam millet napıyonuz bende bugün evi temizledim oğluma teyzesi bakarken dünya varmış sanki..... Kızlar oğlumda ısırık çıktı galiba ama sıcaktanmı yumurta sarısındanmı onu bilemedim heryerinde yok sadece döşünde az ayaklarında ve kollarında seyrek seyrek var inş geçer kızamık falan değldir umarım aşı oldu bayağı önce ama..... Sık sık yıkıyorum inş geçer koskoca yaz olmadı şimdi oldu üşütür diyede kaç gece iki kat giydirdim oda sebep oldu sanrım....gece açık yatıyordı lagopen antibiyotik kullanıyo o yapmaz sanırsam yan etkilerinde yok çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?