2012 Şubat Anneleri

Büyük konusma canım ben benım ıcın yıllarca pesımden kosan cook sewen eskı bır sewgılım
tarafından aldatılmıstım ,ruhun duymuyor walla ama Allah bır sekılde yakalattırıyor..O zaman
ben de hep tekme derdım ama affetmıstım bır kez (Tabı hata ama o anda net karar weremıyorsun
işte..Hem de cok sakın,cool bır cocuktu asla aldatacak tip degıldı bana askını bıle 4 yılda ancak ıtıraf
edebılmıstı amma welakın bır gece barda bır kızla öpüsmüstüüüüüZaten
iş kadınlarda bıtıyor herkes erkek pesınde ,iözellıkle de secılmıslerı tercıh edıyor aşifteler...
ben kımseye guvenmem o gunden berı..

Neyse kızlar eşim işten geldi ben artık telefonu bırakayım elimden.... Hayırlı geceler olsun size sıkmayın hiçbişey için canınızı sağlıktan başkası yalan bu hayatta elimiz tutuyor gözümüz görüyorya hamd olsun buna dertler elbet çözülür allah büyüktür Rabbim doğru yoldan ayırmasın hepimizi bayyy bayyyyy :)

:26: kızlar sizde gelsenize enice nasıl kızın tombul mu yine faceden görmedim bayağıdırda ...... Bennebileyim sen nasılsın

Walla nasıl olayım kızım uyumuyor ben bıtkınım bıktım artık satasacak yer arıyorum!!!Uyuyunca da dewamlı kalkıyor !
Benım aılem de memlekette gercekten ınsan gıttıklerınde degerlerını daha iyi anlıyor,Allah basımızdan eksık etmesın
aılelerımızı .Amın..

Kızlar oğlumu şu an orhan gecebayın bir teselli var şarkısı ile sallıyorum. işe yaradı. daha önce dertler benim olsunu çalmıştım. bu çocuk arebeskçi olacak galiba:)

Ben Hayko Cepkın,Dumanla uyutuyorum canım rockcı yapacam ama muzık ayırt etmıyor,reklamda bıle oynuyor:))

elma armut zeytinyağı hiçbişey memoya kar etmedi çok ağlıyodu fitil aldık eczaneden koyar koymaz yaptı
sonrada bol bol uyudu uyandı oynadı neşesi yerindeydi

kan ilacı çok kabız yapıyo yaa

ben uzun süredir demir vermiyorum. çocugun kıçı rahat etti. demir içerken gözüme baka baka ıkınıyor, ağlıyordu. şimdi bakıyorum kokuyor. o zamanlar tüm ev anlıyordu ıkınıp bağırmasından. bir de keçi b.ku gibi çıkarıyordu. top top. ama tekrar demire başlayacağım. çok üzülüyorum o zzman oğlana ama vermek lazım demiride

Ewet ya bır de tanıyorlar heralde kızı hemen bırlesıp tanımadıklarına laf ettıler hehe..
hıc alınmadım banane ya

normalde ihanetle ilgili konularda çok sert yazılırdı
özellikle affettim filan derse veya o yöndeyse yazdıkları ne midesizsin genişsin vs.. yazılır hatta hakarete kadar gider çoğu zaman konu kapatılırdı
ama elmayrayı çok severler o yüzden öyle yazamadılar

kızlar alakasız bırsey sorcam hanı kışa hazırlık ıcın buzluga bırseyler atılıyor ya ıste fasulyeyı nasıl yapıp atıyorsunuz ve baska neler atabılırım bezelye harıc???

kızlar alakasız bırsey sorcam hanı kışa hazırlık ıcın buzluga bırseyler atılıyor ya ıste fasulyeyı nasıl yapıp atıyorsunuz ve baska neler atabılırım bezelye harıc???

herşeyi atabilirsin
bamya yeşilbiber
dolmalık biber
barbunya
patlıcan
erik
sıkıp meyve sularını atabilirsin
kızılcık
vişne
börülce
közlenmiş kırmızıbiber patlıcan
yeşilfasulyeyi ayıkla doğra kaynamış suda az kaynat süz
buzdolabı poşetlerine koy soğumasını bekle soğuyunca at buzluğa
barbunya bamya temizlenip direk konabilir yeşilbiberde öyle
börülcede haşlanıp konabilir

ben de bugün buzluğa taze fasulye attım :)

internetten baktım, istersen 3 dakika (3 dk dan fazla olmayacakmış) haşlayıp, hemen buzlu suya atacakmışsın, şoklama yani. ya da doğradığın fasulyeleri domatesle beraber yağsız, susuz kavuracakmışsın. iyice pişmeyecek ama. sonra soğutup, buzluğa. ben ikincisini yaptım. o kolayıma geldi.

Selam millet napıyonuz bende bugün evi temizledim oğluma teyzesi bakarken dünya varmış sanki..... Kızlar oğlumda ısırık çıktı galiba ama sıcaktanmı yumurta sarısındanmı onu bilemedim heryerinde yok sadece döşünde az ayaklarında ve kollarında seyrek seyrek var inş geçer kızamık falan değldir umarım aşı oldu bayağı önce ama..... Sık sık yıkıyorum inş geçer koskoca yaz olmadı şimdi oldu üşütür diyede kaç gece iki kat giydirdim oda sebep oldu sanrım....gece açık yatıyordı lagopen antibiyotik kullanıyo o yapmaz sanırsam yan etkilerinde yok çünkü...

Bana sağlık ocağı ferrum sanolmu ne vermişti çok kötü kokuyodu amaben ferrum fortunkini aldım kötü kokmuyo kabızda olmadı hiç tavsiye ederim

geçmiş olsun canım
yumurtayı bikaç gün verme kuvvetli gelmiş olabilir
dün akşam benimki çok terlemiş sırtı
hemen değiştirdim üzerini
her uykudan sonra muhakkak değiştiriyorum illa azda olsa terliyo çünkü
neyseki dönmemiş hiç yan dönse terli sırtı buz olurdu
biz yarın kipadan torba uyku tulum alıcaz
elyaf değil terletmez pamuklu
elyaf tulum astıma sebep oluyomuş ve zaten çok terletiyo
başka türlü başedemiyoruz uykuda bile üstünü açıyo

playskool ilk arabamız geldi bugün
kurduk
tabiki şimdi küçük kullanamaz ama 2 ay sonra kullanır
üzerine oturttum çok beyendi kakır kakır gülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…