2012 Şubat Anneleri

merhaba annecikler,
bugün biz de yeni okulumuza başladık oğlumla ve şansımız varki 3 gün daha evde dinleniyoruz :32: ama evde de hummalı bir temizlik var, ben de fırsattan istifade oğluşumun dolabını yerleştirdim. açıp açıp bakıyorum. sanırım okullar açıldığında buraya iyice giremez olucam, artık güzel haberlerinizi bekleriz...
yolculuktan sonra hareketlenme hissetmemiştim :18: çok üzülüyordum. az önce bilgisayarın başına oturunca pırpırlandı yine. ohh içim rahatladı, annesi yer onun kıpırtılarını :nazar:

Kızlar oğlum olucak dün öğrendim dr. Gittim biraz sancım vardı eşimle gittik hazır on gün snr gidecektik öğrenmeye kısmet bugüneymiş gittik veeee oğlan dedi dr benim için zaten farketmezdi kız yada erkek ama öğrenmek iyi geldi be arkadaşlar kısmet herkese inşallah darısı testlere artık onlarda iyi çıkar inşallah.....

Arkadaşlar 3 kayıbım var şuan yine hamileyim hergün clexane 0,4 yapıyorum.Sorunum heterezigot.Acaba tehlikeyi tam olarak atlattımmı tekrar yaşarmıyım diye çok korkuyorum.Bu durumda ilerki haftalarda böyle bir sorun yaşayan varmı aramızda???

Ogrenemedım ne yazık kı ):
Tatlıyı sevmıyorum, son gunlerde bır kac kez yedım ama.
Eksı ıstıyorum sureklı, hatta hamıle oldugumu ogrenmeden once 1 ay boyunca sureklı eksı erık ıstedım.
Ama aklımın ucundan dahı gecmedı hamıle oldugum.
Hamdolsun Rabbıme, hamılelıgım cok guzel gecıyor.
2-3 hafta oncesıne kadar hafıf mıde bulantılarım dısında hemen hıc sıkayetım olmadı.
Ama kabızlık var bende, dunkı doktorum bunun ıcın bır ılac verdı.
Bakalım, ınsallah faydası olur.
Evet, ılk gebelıgım.
Pekı senın?
Bu arada calısıyor musun?

:58:
geçmiş olsun ... ben suan calısmıyorum ilerde inşallah dün doktora gittim pek net göremedi cok hareketliydi aslında istedigim doktora gidemedim cok doluydu almadılar baska bi yere gittim onunda ultrason cok eskiydi sanırım net görünmüyodu ama erkek olabilir dedi haftaya tekrar gidicem 3 boyutluya girecem o zaman netleşir heralde 17 haftalık olacak

günaydın kızlarrrr tatil bitti ne yazıkki
dün 2 li testi mi yaptırdım sonuçları 1 hafta sonra alacağız
allaha şükür sağlıklı gözüküyorlar o kadar saatlik yolculuktan sonra korkuyordum
geçmişi okuyamadım ne yazıkki

Gunaydın kızlar.

Cok kotuyum konuscak birine ihtiyacım var.

Esim dun gece servisten eve gelirken arabayla kaza yapmıs. Carptıgı adam yogunbakımdaymıs.
Adam ölürse esime en az 6 ay hapis vericeklermis. Gerci suclu o adammıs alkolluymus falan zaten

:43: :43: :43: :43:

Gunaydın kızlar.

Esim dun gece servisten eve gelirken arabayla kaza yapmıs. Carptıgı adam yogunbakımdaymıs.
Adam ölürse esime en az 6 ay hapis vericeklermis. Gerci suclu o adammıs alkolluymus falan zaten

ayyy canım çok geçmiş olsun benim kardeşimde birine çarptı adam öldü maalesef
dua et adam iyi olsun
eşin karakolda mı şu anda

ayyy canım çok geçmiş olsun benim kardeşimde birine çarptı adam öldü maalesef
dua et adam iyi olsun
eşin karakolda mı şu anda

Yok degil simdilik gece 4 de geldi eve salmıslar.

Ne oldu peki kardesinin carptıgı adam ölünce?

Ama bir durum olur da kapıya polis gelirse ölür biterim ben ya

selam güzel anneler ve melekleri :) nihayet bizde evimize döndük.dünyam cok gecmiş olsun son sayfaya bakabildim su anda hersey yolundadır umarım...

Gunaydın kızlar.

canımmmmm
çok üzüldüm am sıkma canını herşeyin hayırlısı dua edelim hep beraber hem adamcağız iyileşsin hem eşin bir ceza almasın...
pozitif düşün bebeğini üzme lütfennn en önemlisi o şu anda:50::50:

canımmmmm
çok üzüldüm am sıkma canını herşeyin hayırlısı dua edelim hep beraber hem adamcağız iyileşsin hem eşin bir ceza almasın...
pozitif düşün bebeğini üzme lütfennn en önemlisi o şu anda:50::50:

Dun geceden beri cok kotuyum. Midem bir tuhaf icimde tarif edemeyecegim bir sıkıntı var. Basım desen o bicim agrıyor gozlerime vuruyor agrısı.

Esim soyledigine pisman oldu aglayıp duruyorum diye bebege bisey olucak diye korkuyor o da..

Zaten dun bir arkadas ölü dogum yapmıs 20 haftalıkken 18. haftada bebeginin kalp atısı durmus 2 hafta sonra fark etmisler.

Onu duyunca ayrı bir uzulmustum tedirgin olmustum icime bir kurt dustu acaba bebegim nasıl diye. Cunku o da pıtpıt hissediyordu bebegini..

En azından hissettigini dusunuyordu.. Doktora gidip beebgimi gormek istiyorum ama esim kızar dha yeni gittin diye.. Hersey de boyle ust uste gelir zaten.

Allah'ım tez zamanda kurtarsın bizi bu uzuntuden :(((

Dun geceden beri cok kotuyum. Midem bir tuhaf icimde tarif edemeyecegim bir sıkıntı var. Basım desen o bicim agrıyor gozlerime vuruyor agrısı.

Esim soyledigine pisman oldu aglayıp duruyorum diye bebege bisey olucak diye korkuyor o da..

Zaten dun bir arkadas ölü dogum yapmıs 20 haftalıkken 18. haftada bebeginin kalp atısı durmus 2 hafta sonra fark etmisler.

Onu duyunca ayrı bir uzulmustum tedirgin olmustum icime bir kurt dustu acaba bebegim nasıl diye. Cunku o da pıtpıt hissediyordu bebegini..

En azından hissettigini dusunuyordu.. Doktora gidip beebgimi gormek istiyorum ama esim kızar dha yeni gittin diye.. Hersey de boyle ust uste gelir zaten.

Allah'ım tez zamanda kurtarsın bizi bu uzuntuden :(((

bolbol dua et canım
adamın durumu nasılmış bilginiz var mı
bende kötü olsa eşini salmazlardı

Supermis, markasi nedir bu besigin? Cekmeceli olmasi harika, oncelikle bebegi yatak odasinda uyutacak olanlar icin her turlu dolap cekmece kabulumdur. Ama ben nerden bulurum boyle seyi buralarda o da ayri tabi, bakicaz artik.

Markasını bılmıyorum canım, su sıtede buldum bende. bebek karyola - Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
90 TL uzerı alıs-verıslerde ucretsız kargo yapılıyor ancak, sen yurt dısındasın dıye hatırlıyorum.
Oraya yapmazlar sanırım.

Canım bende 5. ayı bekliyorum aslında
Ama bu merak fena bişey...

canım ben bebeklerimin hiç birini sallamadım....
sallanan bir hamağım var
onu da nadiren kullandım...

beşik güzel...
uygun da aslında
çekmeceler daha da çekici yapıyor
zira o kadar ıvır zıvırı olacak ki onların:52:

Daha uygun bişey bulamazsan al canım
Park yatağı yine bir düşün...

Müthiş bir duygu değil mi?
İlk ne hissetin...
Ben acayip korktum :53::60::60::60:

Park yataktan buyuk ebatta oldugu ıcın vazgecıyorum bıraz da.
Bır de ne kadar kullanıslı gorunse de, gorsellıgı yok gıbı gelıyor bana.
Dıyeceksın kı, gorsellık mı-kullanıslı olması mı?
Mantık kullanıslı olması dıyor ama, oyle heveslıyım kı, park yatak alırsam, bu karyola fıkrı hep aklımda kalacak sanırım.
Bakalım, aklımda bu karyola yada ıkea da kı var.
Esım park yataga takmıs durumda ama, vazgecırırım ben onu.

geçmiş olsun ... ben suan calısmıyorum ilerde inşallah dün doktora gittim pek net göremedi cok hareketliydi aslında istedigim doktora gidemedim cok doluydu almadılar baska bi yere gittim onunda ultrason cok eskiydi sanırım net görünmüyodu ama erkek olabilir dedi haftaya tekrar gidicem 3 boyutluya girecem o zaman netleşir heralde 17 haftalık olacak
Tesekkur ederım.
Bebegını buyuttukten sonra calısmak daha rahat olur senın ıcın.
Ben bebegım dogduktan sonra bır kac ay daha calısacagım, o bıle sımdıden zorluyor benı.
Dun mudurumle konustuk, 'ısı bırakmadan once yerıme bırını ayarlarım' dedım,
'sakın ha, ben senden memnunum, devam edersın' dıyor.
Ama ben kararlıyım, hem zaten ofısımız uzaga tasınacak.

Hayırlısı olsun canım, ınsallah Rahhım saglıkla bebegıne kavusmayı nasıp eder.
17. haftanda artık buyuk ıhtımal netlesır elbette.

Gunaydın kızlar.

Gecmıs olsun canım.
ınsallah yogun bakımdakı kısıye Rabbım sıfa verır.
Aılesıne bagıslar onu.
Sen ıcını ferah tut.
Hıc bırsey olmayacak Allah ın ıznıyle.

Son düzenleme:
kızlar günaydın. güne keyifsiz başladık hayırlısı.

Dunyam80 canım benim :( sen üzülme demek isterdim ama üzeleceksin biliyorum. şuan tüm kelimeler kifayetsiz kalır acına. ama bebeğini düşün be güzelim. Allah'ın izniyle bişey olmayacak. korkma, korkup bebeği daraltma huzursuz etme. unutma artık bebeğimizin bizimle duygusal iletişime geçtiği aylara geldik. bol bol dua et canım.

dualarımız seninle.

Gunaydın kızlar.

Çok geçmiş olsun Dünyam... Çok üzüldüm.... :59: İnşallah adamın durumu iyidir, eşin iyi haberlerle döner. Sen de eşin de bebeğiniz de rahatlarsınız... Ama lütfen şuanda bebeğini düşünmeye çalış... O senin hissettiğin herşeyi hissediyor...

Back
X