2012 Şubat Anneleri

Banada eşimde dahil olmak üzere herkes nedense ikiz diyo ama bende bakamam olmasın diyorum tabiki Allah bilir olursa bakacağız başka yolu yokkk....:60:

canım bende rüyamda sürekli ikiz görüyordum daha bebek düşünmediğimi zamanlarda bile.

Allah ikiz bebek nasip etti :)

Bekle bakalım,biz 5 haftalıkken tek kese görmüştük 7. haftada ikiz olduğunu öğrendik :))

saklanbaç oynamış sıpa :))

oooooooo maşallah kızlar alışveriş erken başlanmış gibi
bizde alışveriş yapmak için bahane arıyoz zaten:1::1::1::1:

ben 2-3ay sonra başlarım inşallah:68:

ben şimdiden başladım alışverişe battaniyeleri uyku tulumu çanta seti hep aldım :D

İnsan kendizi zor tutuyor ki öyle güzel şeyler var ki. bide bizim herşeyden iki dene olcak :) çok çalışmak lazım çok :)

babamız tekstille uğraaşıyor aslında ikizi öğrendiği gibi diyorki bursada bir düğün salonu var, meşhur.

gideyimde oraya dedi, hayırdır dedm

akşamları düğünde adam lazımsa pasta dağıtayım :)))))) iki bebek gelio hanım iki bebek dioo

Yeterki iyi olsunlar, Allah rızıklarını verir.

Öyle zor günler atlattım ki sağlıkla alakalı, bu bebişler benim hediyem oldu, doğum günümde hamile olduğumu öğrendim.

Allahımıza şükürler olsun arkadaşlar. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım, herşeyleri olur.

İnsan kendizi zor tutuyor ki öyle güzel şeyler var ki. bide bizim herşeyden iki dene olcak :) çok çalışmak lazım çok :)

babamız tekstille uğraaşıyor aslında ikizi öğrendiği gibi diyorki bursada bir düğün salonu var, meşhur.

akşamları düğünde adam lazımsa pasta dağıtayım :)))))) iki bebek gelio hanım iki bebek dioo

Öyle zor günler atlattım ki sağlıkla alakalı, bu bebişler benim hediyem oldu, doğum günümde hamile olduğumu öğrendim.

Allahımıza şükürler olsun arkadaşlar. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım, herşeyleri olur.

Oh ne güzel ikisi bi avazda çıkıcak :66:

ne güzel maşallah ikiz :nazar::nazar:
bende hep ikiz istemişimdir..eşimde ikiz adetiminden 5.gününde kan sonucum 468 diiii
ne yapalım canım hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alalımda herşeye bedel olur bize..

ne güzel maşallah ikiz :nazar::nazar:
bende hep ikiz istemişimdir..eşimde ikiz adetiminden 5.gününde kan sonucum 468 diiii
ne yapalım canım hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alalımda herşeye bedel olur bize..

ikiz mi peki seninde canım? allahım herkese taşıyacağı yükü versin. okuyorum şimdi normal gebeliklere göre riskleri fazla.

korkum var açıkcası. inşallah herşey yolunda gider.

benimde adetim bi gün geciktiğinde, kan tahlilim 462 çıkmıştı.

ikiz mi peki seninde canım? allahım herkese taşıyacağı yükü versin. okuyorum şimdi normal gebeliklere göre riskleri fazla.

korkum var açıkcası. inşallah herşey yolunda gider.

benimde adetim bi gün geciktiğinde, kan tahlilim 462 çıkmıştı.

şimdilik bilmiyorum canm daha 2 gün önce kesyi gördük ama sanmam çoğul gebeliklerin yuksek çıkıyo senn 1. günnde o kadar benm 5.de
illaki çok zordur ikiz sadce seviyorum 2 tane birde bakamm kii ailem yanımda değil :14:
bu şehirde akrabam yok komşulukda yok zaten:50:
allahım yar ve yardımcınız olsun

Son düzenleme:
şimdilik bilmiyorum canm daha 2 gün önce kesyi gördük ama sanmam çoğul gebeliklerin yuksek çıkıyo senn 1. günnde o kadar benm 5.de
illaki çok zordur ikiz sadce seviyorum 2 tane birde bakamm kii ailem yanımda değil :14:
bu şehirde akrabam yok komşulukda yok zaten:50:
allahım yar ve yardımcınız olsun

olsun hayatım kan değerlerine görede belli olmuyor aslında çok. düşük değerli arkadaşlarda gördüm ikiz bebekleri olan.
eşinde ikiz hiç belli olmaz, Allah gönlüne göre versin inş.
benim eşimin tarafında da ikiz çok var. eşimin anneside ikiz.

birde
ben babamı kanserden kaybetmiştim ve rüyamda onun kabrine hamile gidiyordum,
rüzgar çıkıyordu ve kabrin üzerinde ecrin ve çiğdem yazdı. şimdi merak ediyorum acaba ikisi de kız mı olacak diye.

Back
X