2012 Şubat Anneleri

$Resim 001.webp

$Resim 002.webp

Kızlar kafamı dağıtmanın yolunu buldum akşam eşimi işten almaya gidicem ordanda bursada civilim in bebek mağazası açılmış gidip orayı gezeceğim bakalım bişeyler alacağım hemde kafam dağılır akşam gelir eklerim fotoları buraya görürsünüz teyzeleriii:nazar:
oh super kafa dagıtmanın en guzel yolu :1:
Canım, sabah çok acıkmayı beklemezsen belki daha iyi olur, saatini biraz erkene kur. bişiler atıştır. o zaman iyi geliyo
hıc canım bısey ıstemıyor kı ıstahım cok acıktı bı anda bulantılarım basladı ıstahımda kesıldı
kızlar nasılsınız ben cok fenayım öğürmekten boğazım acıyor artık midem berbat ufff su günler gecsin nolur dayanamıyorum artık ağlamak istiyorum birazdan servise bincem umarım yolda giderken cıkarmam cok korkuyorum arkadaslara rezil olcam yanımda poşetle geziyorum 2 aylık oldu umarım 3 ayda biter ben 9 ay naparım böylee :(
gercekten cok zor anlıyorum anne olmanın zorlukları sımdıden baslıyor ıste
:nazar:Ayyy şu bebişe şu elbisesine bi bakın harika bayıldım

Eki Görüntüle 214728

Eki Görüntüle 214729

allah nazarlardan saklasın

kızlar hangı doktora gıdıyorsunuz
ayın 11 ınde gıttıgımde 3 hafta 5 gunluktu
2 hafta sonra gel hem kalp atıslarını duyucaz hemde tahlılerını yaptırıcaz demıstı
yarın 2 hafta oluyor ama o doktora gtmek ıstemıyorum
sarıyer tarafında onerebılcegınız doktor varmı

kızlar hangı doktora gıdıyorsunuz
ayın 11 ınde gıttıgımde 3 hafta 5 gunluktu
2 hafta sonra gel hem kalp atıslarını duyucaz hemde tahlılerını yaptırıcaz demıstı
yarın 2 hafta oluyor ama o doktora gtmek ıstemıyorum
sarıyer tarafında onerebılcegınız doktor varmı

canım bursada olsa yardımcı olmaya çalışırdım ama ist bu konuda pek bilgim yok.

bu aralar pek giremiyordum küçük kızım çok hastaydı.orta kulak iltihabı olmuş ateşini çok zor düşürüyorum.bu arada hala okula gidiyorum geliyorum.ayşem çok hasta olunca sürekli onla ilgileniyorum falan derken bi baktım midem artık dayanılmaz boyutlarda bulanmıyo:)hafif hafif beni yıkmadan.sizler nasılsınız umarım herkes iyidir .

bu aralar pek giremiyordum küçük kızım çok hastaydı.orta kulak iltihabı olmuş ateşini çok zor düşürüyorum.bu arada hala okula gidiyorum geliyorum.ayşem çok hasta olunca sürekli onla ilgileniyorum falan derken bi baktım midem artık dayanılmaz boyutlarda bulanmıyo:)hafif hafif beni yıkmadan.sizler nasılsınız umarım herkes iyidir .

hoşgeldin, geçmiş olsun canım.
umarım şimdi iyidir kızın.

kızlar hepinize iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere. sonunda geldi eve gitme zamanı :)

güzel bir duş, kayınvalidecimin güzel yemekleri ve uykuu.... :66::66:

İnsan kendizi zor tutuyor ki öyle güzel şeyler var ki. bide bizim herşeyden iki dene olcak :) çok çalışmak lazım çok :)

babamız tekstille uğraaşıyor aslında ikizi öğrendiği gibi diyorki bursada bir düğün salonu var, meşhur.

gideyimde oraya dedi, hayırdır dedm

akşamları düğünde adam lazımsa pasta dağıtayım :)))))) iki bebek gelio hanım iki bebek dioo

Yeterki iyi olsunlar, Allah rızıklarını verir.

Öyle zor günler atlattım ki sağlıkla alakalı, bu bebişler benim hediyem oldu, doğum günümde hamile olduğumu öğrendim.

Allahımıza şükürler olsun arkadaşlar. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım, herşeyleri olur.

canim ya kayinpederin kac ay cekti hastaligi
benim kayinpedrde vardi tumor kotu huylu eylulde gecen sene amaliyat oldu simdi kemoterapi goruyor

Canım sendemi bursadansınnn:27:
kizlar bursanin neresi izine gelince bulusalimmmmiiii

kızlar nasılsınız ben cok fenayım öğürmekten boğazım acıyor artık midem berbat ufff su günler gecsin nolur dayanamıyorum artık ağlamak istiyorum birazdan servise bincem umarım yolda giderken cıkarmam cok korkuyorum arkadaslara rezil olcam yanımda poşetle geziyorum 2 aylık oldu umarım 3 ayda biter ben 9 ay naparım böylee :(
ayy yavrum balan kurban olsun sana biraz izin alsan nasil olur canim ya dinlenmeden gecmiyor heeee

kızlar dr a gittim biraz ilgisizdi bugun aa kese burda dedi elime bi de kağıt verdi kese 11,9 mm bebeği görmedi sanırım. haftaya gel dedi. tam hesaplamaların doğru olmayabilir gec döllenme olabilir de dedi lafın arasında.

kese 11,9 sa (karından baktı) bebek görünür mü?? bi de sizinkiler hangi haftada ne kadardı lütfen yardımmm
merak etme daha bebeisin kucuk canim 7. haftada net gorursun herseyi
ekleyim de nasıl eklencek bilmiyorum ben pek becerikli değilim anlatsana
eklenti ekle var diger secenekler diye asagiya dogru cevap yazdigimiz yerde orada bilgisayardan resimleri ekleyebulursunuz

cok cok gecmis olsun canim benim zor oluyor tabi cocuklu olup hamile olmak esim diyor oburlerinde cekmedin hic bole nasil is bu diyor yas ilerledi kalabalik aile surekli hizmet etcen isimiz zor tabi ALlah kolaylik versin
kizlarrr
isim buldum ben simdiden

kizim olursa Hafzanur Neva

oglum olursa Muhammed Fatih
henuz birsey almadim 4 aylik olsun bebem alacam insAllahhh:49::nazar:

Back
X