canim ya kayinpederin kac ay cekti hastaligi
benim kayinpedrde vardi tumor kotu huylu eylulde gecen sene amaliyat oldu simdi kemoterapi goruyor
canım sen genelleme yapma, herkesin farklı olabiliyor türü. benim kayın pederimin aslında 99 yılında böbreğinde iltihap var diye ameliyat etmişler.
o zaman sanırım dr larında pek bilgili olmadığı bir dönemdi. pataloji vs gerek görmemişler. 2008 de hareketlerindeki yavaşlıktan, dalgınlığından birşeyler olduğunu düşünerek dr a gittik. meğer o böbreğindeki tümörmüş ve sonra beyine pıhtı atmış. direk beyinde başlayan bir kanser türü değilmiş.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah. ama bu hastalığı yaşayan herkese ve ailesine Alllah sabır versin. Yaşayan için ayrı zor, gözünün önünde öyle görmek ayrı zor.
benim sana tavsiyem, nerdesiniz bilmiyorum ve kayınpederin şu anda nasıl bilmiyorum ama istanbulda marmara üniv. nörolojik bilimler enstitüsü var,
Dr Türker Kılıç çok zor ulaşılıyor ama çok iyi bir dr. özel bir hastanede ilk etapta ordan ranedvu alıp, tüm tahlillerinizle gidin danışın derim.
Prof. Dr. Türker Kılıç | Academic Hospital netten dr u araştırabilirsin.
Allahım acil şifalar versin.
birde bir arkadaşımızın annesinde de beyin tümörü var, ıspartada biri var, bitkilerden hastanın raporlarına göre su karışımı yapıyor.
bir aydır kullanıyorlar, hstalıkta gerileme kaydettiler.