2012 Şubat Anneleri

kesnlikle hissedilmiyor canım.hatta göğüslerim daha nekadar büyüyecek acaba diye düşünüyodum 1 haftadır.çok sancıyordu çünkü.yılmadım zaten ilk fırsatta tekrar denemelere başlıcaz ve inşallah busefer sağlıklı bi hamilelil geçiririm.buarada 2. kötü haber kimden geldi ben geçmişi okuyamadımda

Yok tatlım ikinci kötü haber benim halamın oğlundan geldi, hastaneye yatırmışlar ur varmış beyninde :(
Yılmamana çok sevindim, Allah hayırlısını nasip etsin.

kesnlikle hissedilmiyor canım.hatta göğüslerim daha nekadar büyüyecek acaba diye düşünüyodum 1 haftadır.çok sancıyordu çünkü.yılmadım zaten ilk fırsatta tekrar denemelere başlıcaz ve inşallah busefer sağlıklı bi hamilelil geçiririm.buarada 2. kötü haber kimden geldi ben geçmişi okuyamadımda

canım cok gecmıs olsun herseyın hayırlısı,
insallah en kısa surede tekrar hamıle kalırsın kendıne ıı bak :71:

ben giriyorum kızlar olmuyoe kızlar girincede ben:1: bugün çok kötü oldum kızlar bir halsizlik bir halsizlik mahvoldum ya...:59: şuan biraz rahatım ama sabahlar artık benimde huzurum yok..bide şefim bugün demesinmi? ben senden bişey şüphe ediyorum..benim kızımda hamile..allah hayırlısını versin diye:53: eşime dedim senmi? bişey dedin yok dedi:50: nasıl anladı anlamadım onun kızıda hamile ama acaba? aynımıyız? bilmiyorum:49:bir izin günüm çarşamba gelse..off off:59:

Kız evladı rahmettir, erkek evladı nimetdir.ALLAH nimet için sorgu-sual eder.Rahmet için ödüllendirir.

bu sözü çok begendim kızlar hadisi şerifmi bu bilen varmı acaba?

yatıyorum ilk başta zevkliydi eşim kahvaltıyı hazırladı evi süpürdü viledaladı .....ama artık sıkıldım kalkmak istiyorum .acayip bi şekilde kalkıp temizlik yapıp cam silesim var.manyak mıyım neyim???

dr 5 gün rapor verdi ama yarın üniversite sınavında görevliyim.gitmesem nolur bilemiyorum .gitsem zaten bişey yapmıyoruz sadece oturuyoruz bişey olur mu?

ilginçtir midem bulanmıyo normalde 1 bardak su içsem fena olurdum 2 koca fincan su içtim bana mısın demedi.acaba çocuğa bişey mi oldu diye düşünüyorum ama sabah gittiğimizde dr kalbi atıyo dedi.sesini duyamadık doplerim yok dedi.ama görüntü çok ilginçti balığın ağzını açıp kapaması gibi bi kıpırtı vardı.

feryal efe çok üzüldüm tatlım.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

oh oh boll muhabbetler diliyorum
benim ağrılarım devam etmekte hala :49:
dün akşam epey azıttı ama bugün henüz beni zorlayacak derecede değil çok şükür.
ağır bir regl öncesi ağrının 2 katını düşünün.bir de dün kahverengi minik lekelenmelerim oldu.üzerinde durmuyorum normaldir bunlar diye.
salı günü kontrolde heps,n, söylicem.Allahın izniyle sağlıkla devam edicez yolculuğumuza :21:

kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun maalesef ilk 3 ay çok oluyo böyle durumlar en kısa zamanda sağlıklı bi bebişin olur inşallah. Kalbini duymuşmuydun daha önceki muayanelerinde

Ahhh kızlar ah,sıkıntılarım yüzünden giremiyorum fazla,çok halsizim,midem çok kötü,bazen çok acıkıyorum ama yediğim hiç bir şeyi lezzetiyle yiyemiyorum şu son 4-5 gündür,sanki midemi üşütmüşüm gibi,ya gerçekten üşüttüm yada hamilelikten,mesela yağlı şeyleri yemek istemiyorum.Kabızlık biraz azaldı ama mide ağrım son sürat devam ediyor,doktor şurup verdi ama içmeyede korkuyorum sadece 1 kere içtim.
Psikolojikte iyi değilim,çok sıkılıyorum,acaba ne zaman geçecek bu günler?Hamilelik çok da zevkli değilmiş yaaa :17: :17:

Ahhh kızlar ah,sıkıntılarım yüzünden giremiyorum fazla,çok halsizim,midem çok kötü,bazen çok acıkıyorum ama yediğim hiç bir şeyi lezzetiyle yiyemiyorum şu son 4-5 gündür,sanki midemi üşütmüşüm gibi,ya gerçekten üşüttüm yada hamilelikten,mesela yağlı şeyleri yemek istemiyorum.Kabızlık biraz azaldı ama mide ağrım son sürat devam ediyor,doktor şurup verdi ama içmeyede korkuyorum sadece 1 kere içtim.
Psikolojikte iyi değilim,çok sıkılıyorum,acaba ne zaman geçecek bu günler?Hamilelik çok da zevkli değilmiş yaaa :17: :17:

sabretmekten başka yapacak hiçbişeyimiz yok tatlım.geçecek inşallah....

Back
X