2012 Şubat Anneleri

kızlar çarşamba inş doktora gidiyorum..dua edin bana bebeğimi göreyim..ondan sonrada aileme eşim söylicek..ahha ahh sabırla bekliyorum çarşambayı..:81:

ne kadar tuhaf değilmi? kızlar içimizde çok bekleyenlerde var hemen hamiş:49: olanlarda..ne tuhafki rabbim hepimize hemen hemen o minicik emanetini meleği verdi nasip etti..şimdi mız mızlanıyoruz ama bir yandanda merakla sağlıklı gelişsin nasıl olcak kime benzicek diyede dua ediyoruz..:18: hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda anne olucaz kimimiz bir kaçgün önce kimimiz bi kaçgün sonra..ama sonuçta anne olucaz..o hasretimize inş sağ sağlim kavuşuruz..9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçicek biliyorum..aslında tüm bunlar bize hatıra..onlara anlatmamız için..RABBİM sağlıkla kolayca doğurmak nasip etsin....inş..:emir_bebek::nazar:

bendede ilk başlarda hiç bişey yoktu ama sata göre 6 cı haftaya girince sabah 11 den 2 ye kadar tam bir ızdırap içindeyim halsizlik sürekli yatasım var hani insan üşütürde hiç hali olmazya öyle ev dağınık onu bile umursamıyorum ben o kadar yani..sabah 6 45 te uyandım öyle topladım mutfağı falan..çok şükür kusmam yok ama o parfüm sürenlerden nefret ediyorum..özellikle binibüste allahım ne iğrenç diyorum..çok zor yaa:59:

Aynen ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Sanki midemi üşütmüşüm gibi herşeyden tiksiniyorum. Bir an canım birşey istiyor çorba filan kalkıp yapıorum, yiyorum, bir saat sonra ondan da tiksiniyorum . Allahtan tatile giriyorum iki ay evdeyim. Tekrar okullar açılıncaya kadar toparlarım inşallah.

Bu arada beni tabloya eklemişsiniz çok teşekkür ederim. Biz de keseyi gördük 5 haftalıkken.

kizlar hesaplamaniz yanlis sizin. 6+2 yada 6+4olan arkadaslar 7. haftalarindalar 6da degil.. 6. GEBELİK HAFTASI (5+0, 5+6. GÜNLER)'dir.

karats ben şimdi ordan tekrar girdim verdiğin siteden 6+4 e 7 haftalık diyo:53:

ama onun üstünde de 6hafta 4 günlük yazıyodur
genel olarak resimlerde 6 hafta 4 günlük bebek resimleri olmayacağına
7 haftalık göstermesi gerekiyo doğru bizimki ..merak etme sen:54::54:

hastanede de 5+5günlükdü eve gelip baktığımda da aynıydı :13:

evet siz 7 haftaliksiniz. kalp atisini duyduysaniz sorun yok dahasini simdilik beklemeyin derim daha nohut kadarlar cunku:1:

ama onun üstünde de 6hafta 4 günlük yazıyodur
genel olarak resimlerde 6 hafta 4 günlük bebek resimleri olmayacağına
7 haftalık göstermesi gerekiyo doğru bizimki ..merak etme sen:54::54:

hastanede de 5+5günlükdü eve gelip baktığımda da aynıydı :13:

karats sorması ayıp belki ama ilişki tarihini hatırlıyormusun sen? benim 24 05 mesela o nedenle doktorda aynımı? anlicam ancak..:26:

merhaba kardişler :) ben de ocak annesiyim :)

size tavsiyelerde bulunmaya geldim tabi ilgilenirseniz.Benm 8. haftamda müthiş bulantılarım oldu ve doktor bana elevit önerdi,vitamin ilacı ve brz iştah açıcı ,ben de sabah içtiğim için tüm gün yediğimden 3 kg aldım ama daha snra akşam yatmadan içmeye başladım daha fazla almadım kilo.Şuan 12 haftam bitti benim ama onu kullandığımda hiç bulantım olmadı.Bi de folic asidi bıraktım sadece onu içtim.onda da var nasılsa dedi doktor.Eğer dayanamayacak gibiyseniz doktorunuza danışıp bi deneyin,Zaten üzerinde de gebeliğe bağlı bulantı kusma vb. şeyleri azaltır yazıyo.Ama ben istemiyorum derseniz de eğer,leblebi yiyin mide asidini alsın diye.Ya da etimek yani kızarmış ekmek.Ben günlerce etimekle kahvaltı yaptım üzerine peynir sürüp :)

Sağlıklı hamilelik geçirmenizi diliyorum..
.:49::49:

Son düzenleme:
karats sorması ayıp belki ama ilişki tarihini hatırlıyormusun sen? benim 24 05 mesela o nedenle doktorda aynımı? anlicam ancak..:26:

ilişki derken canm yumurtlama döneminde sadece çalıştık biz :17::17::17::17:
26mayıs--3 haziran arasıydı o dönem çalışdık sadece :17::17::17::17:
doktorda aynımı derken..:44::44::44:

Back
X