2012 Şubat Anneleri

ilişki derken canm yumurtlama döneminde sadece çalıştık biz :17::17::17::17:
26mayıs--3 haziran arasıydı o dönem çalışdık sadece :17::17::17::17:
doktorda aynımı derken..:44::44::44:

senin aynı yani son satınla inş benimde aynıdır geç döllenme olunca tarihler tutmuyor..yani sen 6 haftalık sanıyosun ama 5 haftalıkta olabiliyor onu merak ediyorum ben inş duyarım kalp atışını...:16:

senin aynı yani son satınla inş benimde aynıdır geç döllenme olunca tarihler tutmuyor..yani sen 6 haftalık sanıyosun ama 5 haftalıkta olabiliyor onu merak ediyorum ben inş duyarım kalp atışını...:16:

duyarsın inşallah canım ....:nazar:
sen daha hiç gitmedin bide sabrından dolayı madalyo takmam lazım valla...:65::65::65:

senin artik duyman lazim... burda bi konuda dunaksam baktim cok kisi 5+3 5+5 5+2 lerde duymus. vajinal ultrasonla kesin duyman lazim.

kızlar sizin burçlarınız neee :69::69:
benım başak
merhaba kardişler :) ben de ocak annesiyim :)

size tavsiyelerde bulunmaya geldim tabi ilgilenirseniz.Benm 8. haftamda müthiş bulantılarım oldu ve doktor bana elevit önerdi,vitamin ilacı ve brz iştah açıcı ,ben de sabah içtiğim için tüm gün yediğimden 3 kg aldım ama daha snra akşam yatmadan içmeye başladım daha fazla almadım kilo.Şuan 12 haftam bitti benim ama onu kullandığımda hiç bulantım olmadı.Bi de folic asidi bıraktım sadece onu içtim.onda da var nasılsa dedi doktor.Eğer dayanamayacak gibiyseniz doktorunuza danışıp bi deneyin,Zaten üzerinde de gebeliğe bağlı bulantı kusma vb. şeyleri azaltır yazıyo.Ama ben istemiyorum derseniz de eğer,leblebi yiyin mide asidini alsın diye.Ya da etimek yani kızarmış ekmek.Ben günlerce etimekle kahvaltı yaptım üzerine peynir sürüp :)

Sağlıklı hamilelik geçirmenizi diliyorum..
.:49::49:

tavsıyelerın ıcın cok tesekkur ederım mıde bulantımı kesıcek bısey arıyorum doktora sorucam kullanabılırmıyım dıye
gecede ıcınce mıde bulantın gecıyor mu?
etımek denedım beyaz surup kokusu agır geldı
lebleyıde enedım onu da cıkarddım off :14:

Back
X