2012 Şubat Anneleri

bebekler 3. aydan itibaren anneden kalsiyum almaya başladığı için dişlerde problem yaşanması olasıymış. ayrıca vücutta oluşan kramplar da kalsiyum eksilliğinden kaynaklanıyormuş bol bol süt içmek gerekirse ilaçla kalsiyum tedavisi almak gerekiyormuş.

Cnm ben ikinci kızıma hamileyken boyle problem yasamıştım 2 azı dişimde çürük vardı. Normalde kanalla kurtarılacak dislerdi ama çok ağrım vardı ve sanırım haftasından dolayı ikisinize çektirdim. Fakat adrenalinsiz anestezi verildi. Kurtuldum bitti. Dış ağrısı fena ötesi birseyyyy Allah yardımcın olsunn

Canım ya doktorun hemen nasıl anladı cinsiyetini....
Kesin emin mi
Bana belli olmaz dedi...
Yanılma payı olur sonra hayal kırıklığı yaşarsın dedi..
kızım ya da oğlum diye sevme dedi..
yabancı sitelerden de baktım
11. 12. ve 13. haftalarda yanılma payı var diyor...

çokta korkuyorum ama 2 haftadır da bu sancıyı çekiyorum
sağol cnm

Bence yıne de doktorunla bır gorus.
Belkı bır onerısı olur.
Gercı ıltıhap varken pek bırsey yapamaz ama...:26:

Bırı de uykusuzluga bır care soylesın.
ıkı gecedır uyuyamıyorum ve su an klavyenın uzerıne dusmemek ıcın kendımız zor tutuyorum.
Harfler bır o yana kayıyor, bır bu yana ...

Gunaydın hamişler :3: .

Nasılsınız bakalım bugun? Bebeginiz nasıl?
Ben yarın icin randevu aldım hastaneye 8.30 da randevum cok heycanlıyım insallah cinsiyetini soyler doktorumuz..

bblau da bugun gidicek doktora kacta gidicek acaba onun adına da cok heycan var icimde ikimiz de daha cinsiyetleri ogrenmedik diye :1:

günaydın dünyam kendi adıma ben iyiyim kahvaltı yaptım şimdi bebişde iyidir inşallah:1: sen nasılsınn

Cnm ben ikinci kızıma hamileyken boyle problem yasamıştım 2 azı dişimde çürük vardı. Normalde kanalla kurtarılacak dislerdi ama çok ağrım vardı ve sanırım haftasından dolayı ikisinize çektirdim. Fakat adrenalinsiz anestezi verildi. Kurtuldum bitti. Dış ağrısı fena ötesi birseyyyy Allah yardımcın olsunn

sağol canım adrenalinsiz anestezi ne demek ?

bebekler 3. aydan itibaren anneden kalsiyum almaya başladığı için dişlerde problem yaşanması olasıymış. ayrıca vücutta oluşan kramplar da kalsiyum eksilliğinden kaynaklanıyormuş bol bol süt içmek gerekirse ilaçla kalsiyum tedavisi almak gerekiyormuş.

benim ilk hamileliğimde bacaklarıma çok kramp giriyordu

Belkı bır onerısı olur.

ıkı gecedır uyuyamıyorum ve su an klavyenın uzerıne dusmemek ıcın kendımız zor tutuyorum.

evet ya bende de gece 0 uyku + acı

Canım ya doktorun hemen nasıl anladı cinsiyetini....
Kesin emin mi
Bana belli olmaz dedi...
Yanılma payı olur sonra hayal kırıklığı yaşarsın dedi..
kızım ya da oğlum diye sevme dedi..
yabancı sitelerden de baktım
11. 12. ve 13. haftalarda yanılma payı var diyor...

Canım derse ki erkek değilmiş hiç hayal kırıklığı yasamayız. Evlat... Allahım nasip etmiş çok şükür. Cinsiyet takıntısı olan bir çift değiliz ki :) . Allahtan gelen herseye sukredip raziyiz . Tek duam allahım niye doğurdum dedirtmesin . Sağlıklı akıllı ailesine vatanına hayırlı evlat, Allah'a iyi bir kul olsun.

Belkı bır onerısı olur.

Yastık gerçekten yaramadı mı sana yani?

09:45de dersim var şimdi çıkıyorum miş yeri evin yanında olunca böyle son dk çıkabiliyor insan:3:

görüşmek üzere kızlar Allah gönlünüze göre hayırlı mınıkler versin!!

Belkı bır onerısı olur.

Gece rahat uyuyabilmek icin yatmadan once bir dus al canım ve 1 bardak ılık süt ic.

sağol canım adrenalinsiz anestezi ne demek ?

benim ilk hamileliğimde bacaklarıma çok kramp giriyordu

Normalde uygulanan anesteziden daha hafif sanırım bilemiyorum şimdi doktOrum öyle demişti dış hekimime. Çok etkileyen bir şey değil sanırım.

Canım derse ki erkek değilmiş hiç hayal kırıklığı yasamayız. Evlat... Allahım nasip etmiş çok şükür. Cinsiyet takıntısı olan bir çift değiliz ki :) . Allahtan gelen herseye sukredip raziyiz . Tek duam allahım niye doğurdum dedirtmesin . Sağlıklı akıllı ailesine vatanına hayırlı evlat, Allah'a iyi bir kul olsun.

Amin canım...
Bu kaderci halini kendime benzetiyorum...
:7::13::13::7::13::13::7::13::13:

Günaydın hanımlar, bugün hiç iyi uyanmadım :((( dün üzerinize afiyet topuklu ayakkabı giydim de. Akşam bel ağrısından öldüm :(( Felç gibi oldum resmen. Eşim beni kucağına alıp taşıdı. Çok kötü oldum. Sanki kemiğim çıktı belimden. :(( Sanırım artık topuklu ayakkabılara veda etmenin vakti geldi.

Uyuyorum bıraz.
Ama 03:30 gıbı bı' uyanıyorum ya hıc uyuyamadan ıse gelıyorum yada 05:30 gıbı uyuyorum kı zaten 06:30 gıbı uyanmam gerekıyor ):
Bugun ıyıce bıtkınım ve en kotusu bugun hem toplantı var, hemde toplantı sonrası ıftar yemegı.
Artık eve kacta gıderım, Allah bılır.

Yastık gerçekten yaramadı mı sana yani?

Canım, yastık almadım ben.
Cok kararsız kalmıstım, hadı almayayım o zaman dedım.
Bazen kasıntı tutuyor, ondan uyuyamıyorum.
Bazen kasınmıyorum ama huylanıyorum.
Bazen de bır yerlerım agrıyor.
Keske su anda evde olabılseydım.
Azıcık uyuyabılseydım... :59:

Son düzenleme:
Amin canım...
Bu kaderci halini kendime benzetiyorum...
:7::13::13::7::13::13::7::13::13:

:))) spiralle korunurken hamile kalmış biriyim ben. Ne diyim ? :) babychoice yapan çok tanıdığım var ki çok çok saçma bence neyse o :) hayırlısı iste. Erkek olsa ne dicem ay değişik oldu bunuda gördük. Olmazsa iki prensesim var. Kiz evlat bambaşka. Bir cilvenaz daha gelir kocam bana iyice kalmaz hahahaha cocuk doktorumuz sen kuma doğurdun kendine demişti ... Aklı cikiyo kocamın ikisinede :)

Belkı bır onerısı olur.

ılık bi duş, ballı ılık süt ve loş ışıkta kitap oku şekerim. ben saydım 10 dakıkayı daha öteye geçemedim :)))

Tesekkur ederım canım onerın ıcın.
Fakat ben genelde 03:00 / 03:30 gıbı uyanıyorum.
O saatte dus alsam, uykum daha cok acılır.
Ama sutu deneyebılırım.

Sahur icin mi uyanıyorsun yoksa uyuyamadıgın icin mi?
Eger uyuyamadıgın icinse yatmadan once bir dus al ılık bedenindeki yorgunluk atılmıs olur.
Ustune bir de sut icersen cok rahat uyursun.

:))) spiralle korunurken hamile kalmış biriyim ben. Ne diyim ? :) babychoice yapan çok tanıdığım var ki çok çok saçma bence neyse o :) hayırlısı iste. Erkek olsa ne dicem ay değişik oldu bunuda gördük. Olmazsa iki prensesim var. Kiz evlat bambaşka. Bir cilvenaz daha gelir kocam bana iyice kalmaz hahahaha cocuk doktorumuz sen kuma doğurdun kendine demişti ... Aklı cikiyo kocamın ikisinede :)

Bana da bedenin işine müdahale gibi geliyor nedense...
Belki gerçeklik payı vardır.
Adamakıllı hiç araştırmadım
ama okudukça şaşırıyorum biliyor musun
Benim de 2 cimcimem var biliyorsun
benim adam da kız delisi..
bizim adamlar iyi anlaşır sanırım:66::66:
yani anlayacağın 2 kumada bende var:62::62:
ojem bitmiş anne bu kez pembe oje istiyorum diyen cimcimem

Uyuyorum bıraz.
Ama 03:30 gıbı bı' uyanıyorum ya hıc uyuyamadan ıse gelıyorum yada 05:30 gıbı uyuyorum kı zaten 06:30 gıbı uyanmam gerekıyor ):
Bugu ıyıce bıtkınım ve en kotusu bugun hem toplantı var, hemde toplantı sonrası ıftar yemegı.
Artık eve kacta gıderım, Allah bılır.

Canım, yastık almadım ben.
Cok kararsız kalmıstım, hadı almayayım o zaman dedım.
Bazen kasıntı tutuyor, ondan uyuyamıyorum.
Bazen kasınmıyorum ama huylanıyorum.
Bazen de bır yerlerım agrıyor.
Keske su anda evde olabılseydım.
Azıcık uyuyabılseydım... :59:

Canım yoğun çalışıyorsun
Dinlenemiyorsun bence...
benimde senden farkım yok inan
pestil gibiyim
ve çok gerginim!

Son düzenleme:
Back
X