2012 Şubat Anneleri

Uzun süredir foruma giremiyordum.
Listede ben yokum beni de ekleyin .
İstanbul dayım. İlk bebeğim olacak.
erkek bebek bekliyorum.
Beklenen doğum tarihi 24 şubat.

Doktorum 2 kez erkek gördüğünü söyledi. 15. haftadaan sonra değişme olasılığı var mıdır acaba?

Uzun süredir foruma giremiyordum.
Listede ben yokum beni de ekleyin .
İstanbul dayım. İlk bebeğim olacak.
erkek bebek bekliyorum.
Beklenen doğum tarihi 24 şubat.

Doktorum 2 kez erkek gördüğünü söyledi. 15. haftadaan sonra değişme olasılığı var mıdır acaba?

Doktor ihtimal dediyse var bence tatlım. ama kesin dediyse erkek olabilir. ben de ilk 14+1de öğrenmiştim erkek olduğunu. sonra 16+5te başka bir doktor da erkek deyince iyice inandım. hep içimde şüphe vardı :emir_bebek:

canım ben de varım.cinsiyetini daha öğrenmedim ben de..inşallah haftaya öğrenecez suan 15+6 haftalık hamileyim.yalnız değilsin:))

Beklemek ne kadar zor degıl mı?
Ben artık sabredemıyorum.
Oglum olacagına ınandırdım kendımı ama yıne de emın olmak ıstıyorum.
Neysekı senın az kalmıs.
Gercı benımde cok degıl ama ıste gel de sabret!

kızlar bugün pek sessiziz :97::97::97::97:

Evet ya, boyle de hıc zaman gecmıyor.
Benım arada ısım cıkıyor Allah'tan.
Arada da esımı tahrık etmeye calısıyorum, doktora gıdelım dıye :1:

slm kızlar napıyosunuz bugün az daha düşüyordum kaldırımda yere bişey atmışlar ayağıma geldi eşim son anda tutmasa beni hoppp yerdeydim...çok şükür bişey olmadı .....beğen butonu kalkmış ama hiç hoşuma gitmedi bu durum...

slm kızlar napıyosunuz bugün az daha düşüyordum kaldırımda yere bişey atmışlar ayağıma geldi eşim son anda tutmasa beni hoppp yerdeydim...çok şükür bişey olmadı .....beğen butonu kalkmış ama hiç hoşuma gitmedi bu durum...

Allah korumuş seni ve bebegini geçmiş olsun .:nazar:benimde hoşuma gitmedi begen butonu nerede

Beklemek ne kadar zor degıl mı?
Ben artık sabredemıyorum.
Oglum olacagına ınandırdım kendımı ama yıne de emın olmak ıstıyorum.
Neysekı senın az kalmıs.
Gercı benımde cok degıl ama ıste gel de sabret!

sabrediyorum valla canım benimm,ama çatlıyom ben de ama çinmiş rusmuş bütün takvimler kız diyo:))bakalım hayırlısı hakkımızda,sağlıklı olsunlarda,cinsiyet o kadar da önemli değil:))

sabrediyorum valla canım benimm,ama çatlıyom ben de ama çinmiş rusmuş bütün takvimler kız diyo:))bakalım hayırlısı hakkımızda,sağlıklı olsunlarda,cinsiyet o kadar da önemli değil:))

Tabıı kı saglıklı olmaları onemlı.
Ama ben cok sabırsızım, artık ogrenmek ıstıyorum.

Bu saat oldu, hala esımı ıkna etmeye calısıyorum.
Aslında ıkna olmustu ama kucuk bır aksılık cıktı :59:

Tabıı kı saglıklı olmaları onemlı.
Ama ben cok sabırsızım, artık ogrenmek ıstıyorum.

Bu saat oldu, hala esımı ıkna etmeye calısıyorum.
Aslında ıkna olmustu ama kucuk bır aksılık cıktı :59:

tüh ya!benden önce öğrenirsen haber et valla ben de koşa koşa gıderim öğrenmeye randevuyu beklemeden:))

Ya bayram tatili girdi herkes biryere kactı gitti..

2 saat icinde sayfaları okumaya yetisemezken simdi kimse bisey yazmıyor..

Bir de begen tusunu kaldırmıslar nasıl takip edicez o kadar sayfayı herkes dondugunde cok merak ediyorum!

Bir de begen tusunu kaldırmıslar nasıl takip edicez o kadar sayfayı herkes dondugunde cok merak ediyorum!

ben burdayım tatlımm :))))))))) evet beğeni kaldırmışlar bende gıcık oldum :(( napıyosun bakim nasılsın

ben burdayım tatlımm :))))))))) evet beğeni kaldırmışlar bende gıcık oldum :(( napıyosun bakim nasılsın

İyiyim Allah'a sukur. Yarın sabah Eşim geliyor şehirdısından 1 haftadır yok cok cok coooookk ozledim bir an once sabah olması icin sabırsızlanıyorum =)

Sen napıyorsun nasılsın? Bebişin nasıl (=

bi arkadas bana begen butonunu calmislar dedi bnde inandim walla :1: meyersem saka yapmiss :9::9:

evet yaaa bişey beğenemiyorum.

ayrıca profil sayfamda beğendiğim ve beğenildiğim bölümümüde çalmışlar:57::57::57:

selam kızlar nasılsınız ben bugun çalıştım yorgunum bıraz....
bana doktorum muayene ıcın 1ay sonra gel demişti 19 agustostu hesaplıyorum 19 eylulde gıdersem ayrıntılı ultrasona gıremıyorum 20. haftayı doldurmak gerekıyor onun yerıne 27 28 gibi gitsem olur degılmı çalıştıgım ıcın devamlı gıdemıyorum zaten esımde bende ızın alıyoruz kolay degıl...

Back
X