2012 Şubat Anneleri

biz fazla yaşamayız diyim ben sana. sorunlarımız var bizim. ben bir de eşimi de sıkıyorum bu plan program olayları yüzünden. adam bi rahat oturamıyor evınde bile. bir de buna manyaklık derecesınde titizlik eklenıyorsa var ya hiç çekilmıyorum...

ne dıyım hemşire Allah kolaylık versin iç savaşımız bitmez bizm.

Bu da bizim imtihanımız demek ki hemşire :1:
Allahtan aşırı titiz değilim ama, o görevi de eşim üstleniyo :9:
Erkeğin titizi de hiç çekilmez bilir misin :9: Bebeye çorap aldıkdı, renklerine ve cinslerine göre sıralamış dolaba manyak :27: Askeri nizamda :66:
Allah çocuğumuza sabır versin :34:

Kızlar muhabbetınız ortasına dalacagım ama, bugun yogunum.
Yogunluk sırasında bır karyola bakayım dedım.
Sunu buldum.
Eki Görüntüle 251512
440 TL, bellona'dan.
Foto.da gorduklerınız, yanı yatak, nevresım takımı v.s. dahıl.
Fıyat ve goruntu nasıl sızce?

Tekrar kusura bakmayın lutfen.
Yetıstırmem gereken ısler var, o nedenle yazdım ve cıkıyorum.

Ben beğendim renkli olması hoşuma gitti, ama sallanmıyor sanırım bu beşik?

Bu da bizim imtihanımız demek ki hemşire :1:
Allahtan aşırı titiz değilim ama, o görevi de eşim üstleniyo :9:
Erkeğin titizi de hiç çekilmez bilir misin :9: Bebeye çorap aldıkdı, renklerine ve cinslerine göre sıralamış dolaba manyak :27: Askeri nizamda :66:
Allah çocuğumuza sabır versin :34:

aiyyyyy ne diyosun??? ben ki çekemiyorum hiç kendimi, erkeğini düşünemıyorum bu illetin... kız sana yazık sana. bebege de yazık da sana daha çok yazık. offff anammm, ne çekilmez derdin varmış senin de haberımız yokmuş.

hadi ben bazen kendimi tolere ediyorum bastırmaya çalışıyorum falan ama erkek bunu da yapamaz. valla acıdım sana hemşire.

valla takmayacan. eşim beni takmıyo artık bu konularda. ses bile çıkarmıyo ben kendi kendimi yiyorum.

sormayın kızlar malı gördük pazartesi günü:60::60:
emin olamadım 2 farklı DOKTORA gittim 2 side erkek dedi...
bakiciz artık:)

merhaba kızlarrrr

canım yaa hayırlısı olsun demek bebeişine erkek dedi doktor bende çok korkmaya başladım yaaaa
bayramda bi kaç kişiden duydum doktor %90 kız demiş ama sonra erkek olduğu anlaşılmışşş
bende çok korkmaya başladım acaba bizim doktorda yanılmış olabilirmi 4 boyutluda baktığı için rahattım ama şimdi pek tedirgin oldum yaaaa

Tablo sahipsiz kaldı :1:
Herkes yapsın bi ticker bakalım ordan yaw :))))

Hee valla doğru dedin, ya da artık herkes kendini tabloya eklesin :)) Bi de arkadaşlar sürekli aktif olmayan, foruma 1 msj yazan kişi de tabloya eklenmek istiyor, sonra ne geliyor ne hal hatır soruyor..

Kızlar muhabbetınız ortasına dalacagım ama, bugun yogunum.
Yogunluk sırasında bır karyola bakayım dedım.
Sunu buldum.
Eki Görüntüle 251512
440 TL, bellona'dan.
Foto.da gorduklerınız, yanı yatak, nevresım takımı v.s. dahıl.
Fıyat ve goruntu nasıl sızce?

Tekrar kusura bakmayın lutfen.
Yetıstırmem gereken ısler var, o nedenle yazdım ve cıkıyorum.

Canım karyola güzel ama nevresim çok koyu geldi bana, daha yumuşak renklerde birşey alabilirsin.

kızlar o değil de demin eltim aradı. hani anlatmıştım konuşmuyorduk, garip bi kişilik demiştim.

kendisi 4 haftalık hamileymiş. kahverengi kanaması varmış dünden beri bugun biraz çoğalmış. bende yaşadığım için bana sordu seninki nasıldı diye? naptın nasıl geçti, bunu kaybetmek istemıyorum gökçe anlıyorsun beni dedi. normalde "seninle benim işim olmaz" deyip kapatırdım ama ben ilk bebeğimi kaybettiğimde 1 ay sonra o da bebeğini kaybetmişti. şimdi ben hamıleyım o da yenı hamıle ve sırf bu yuzden birden içim eridi kıza karşı.

keseyi görmüş doktor ama bebeği henuz gorememiş. ve hcg değerleri de çok yuksekmiş. doktor çoğul gebelık olabılır demiş. 1000'erden (ki daha 4 haftalık) 4000 lere çıkmış dünden beri. normal mi bu? netten bakıyorum mol gebelık falan da denılıyor :(

Allah'ım, bana çok çektirdi beni çok üzdü falan ama yine de yardımcısı ol ya rabbi. dua edin kızlar eltim için kötü bişi olmasın.

kızlar o değil de demin eltim aradı. hani anlatmıştım konuşmuyorduk, garip bi kişilik demiştim.

kendisi 4 haftalık hamileymiş. kahverengi kanaması varmış dünden beri bugun biraz çoğalmış. bende yaşadığım için bana sordu seninki nasıldı diye? naptın nasıl geçti, bunu kaybetmek istemıyorum gökçe anlıyorsun beni dedi. normalde "seninle benim işim olmaz" deyip kapatırdım ama ben ilk bebeğimi kaybettiğimde 1 ay sonra o da bebeğini kaybetmişti. şimdi ben hamıleyım o da yenı hamıle ve sırf bu yuzden birden içim eridi kıza karşı.

keseyi görmüş doktor ama bebeği henuz gorememiş. ve hcg değerleri de çok yuksekmiş. doktor çoğul gebelık olabılır demiş. 1000'erden (ki daha 4 haftalık) 4000 lere çıkmış dünden beri. normal mi bu? netten bakıyorum mol gebelık falan da denılıyor :(

Allah'ım, bana çok çektirdi beni çok üzdü falan ama yine de yardımcısı ol ya rabbi. dua edin kızlar eltim için kötü bişi olmasın.

Çoğul gebelikse normaldir, ama değil ise normal değil diye biliyorum ben.Bebeği 4 haftalıkken görememesi normal.İnşallah Allah yüzüne güler de hamileliği devam eder, inşallah gönlüne göre verir Allahım.

Çoğul gebelikse normaldir, ama değil ise normal değil diye biliyorum ben.Bebeği 4 haftalıkken görememesi normal.İnşallah Allah yüzüne güler de hamileliği devam eder, inşallah gönlüne göre verir Allahım.

İnşallah. o da çok çekti. su çiçeği oldu hamileyken geçen kış, demiştim hani. mecbur aldırmak zorunda kaldı bebeğini bile bile. o'nun vicdan azabını yaşıyormuş zaten (anlatanların yalancısıyım) bir de bu eklenmesin ya:(

valla hayırlısıyla sağlıklısıyla şu çocuklar bı alsak kucagımıza ya. offfff yeminle 5 ayda 50 sene çöktüm be.

Ben beğendim renkli olması hoşuma gitti, ama sallanmıyor sanırım bu beşik?

Evet canım, sallanmıyor.

Hee valla doğru dedin, ya da artık herkes kendini tabloya eklesin :)) Bi de arkadaşlar sürekli aktif olmayan, foruma 1 msj yazan kişi de tabloya eklenmek istiyor, sonra ne geliyor ne hal hatır soruyor..

Canım karyola güzel ama nevresim çok koyu geldi bana, daha yumuşak renklerde birşey alabilirsin.

Haklısın, ıkı secenek var, dıgerı de barız kızlar ıcın.

Azelyacıgım, sen de ıkea dan sallanmayan karyoladan aldın.
Sen ne yapmayı dusunuyrosun pekı?
Sallama ısını yanı.

aiyyyyy ne diyosun??? ben ki çekemiyorum hiç kendimi, erkeğini düşünemıyorum bu illetin... kız sana yazık sana. bebege de yazık da sana daha çok yazık. offff anammm, ne çekilmez derdin varmış senin de haberımız yokmuş.

hadi ben bazen kendimi tolere ediyorum bastırmaya çalışıyorum falan ama erkek bunu da yapamaz. valla acıdım sana hemşire.

valla takmayacan. eşim beni takmıyo artık bu konularda. ses bile çıkarmıyo ben kendi kendimi yiyorum.

alıştım valla artık :))) arada çemkiriyorum ama iyi tarafları da var. Sabahları kendi pijamasını katlayıp kaldıran, temizlikte, evi toplamada kendiliğinden yardım eden bi adam…İçi bunalıyo zira evi dağınık görmekten içinden gelmese de birileri dürtüşlediği için yapmak zorunda kalıyo :1:
Hem titiz olup hem benden beklese her şeyi yandıydım :) Benimki kendi işini kendi gören soyu :))))))

Allah yardımcısı olsun Gökçecim...4 haftada o kadar yükselmesi çoğul gebelik getiriyor akla.Kese göründüğüne göre dış gebelik olamaz, inşallah başka bi sıkıntı değildir.

Aslında ben tabloya pek bakmıyorum.Zaten sürekli muhabbet eden arkadaşlarımızın bebeklerinin cinsiyetini biliyorum. Haftalarını da tickerlardan takip ediyorum.
Ben pek dönmüyorum doğrusu...

Son düzenleme:

Var bu eltilerden cekecegimiz, gun olur devran doner bak nasil aramis, ama insanlik bizde kalsin iste bazi seyleri gozardi ediyormus gibi yapicaz. Insallah onun da yuzu guler en kotu sey heralde bebegini kaybetmek yada hic bebek olmamasi :( Kimseye yasatmasin. Allah onu da bebegini de korusun diger tum anneler gibi.

İnşallah. o da çok çekti. su çiçeği oldu hamileyken geçen kış, demiştim hani. mecbur aldırmak zorunda kaldı bebeğini bile bile. o'nun vicdan azabını yaşıyormuş zaten (anlatanların yalancısıyım) bir de bu eklenmesin ya:(

valla hayırlısıyla sağlıklısıyla şu çocuklar bı alsak kucagımıza ya. offfff yeminle 5 ayda 50 sene çöktüm be.

Annelık duygusu ne kadar tuhaf degıl mı?
Dun doktor karnıma bastırıyor, ıcım gıttı, acaba bebegımın canı acıdı mı dıye.
Sonra, bırı carpsa bana, sınırlenıyorum hemen, bebegıme bırsey olduysa, hıc degılse sarsıldıysa dıye.
Rabbım, eltının yardımcısı olsun.
Hepımız ınsallah bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız.
Bebek ozlemı ceken butun kadınlara da Rabbım hayırlısıyla evlat nasıp etsın ınsallah.

hakkat tabloya bakınca ne oluyor anlamıyorum?

benim çizelgem bılem yok. çok da ekslıklığını hıssetmıyorum açıkcası.

o değil de bir de şu doğum jeli konusunda ne düşünyorsunuz kızlar? ben alacam galıba ya bundan. doktorumun özelinde ilacın broşürlerini görmüştüm. doğum yaklaştığında da soracam. bence faydası var gibi.

Evet canım, sallanmıyor.

Haklısın, ıkı secenek var, dıgerı de barız kızlar ıcın.

Azelyacıgım, sen de ıkea dan sallanmayan karyoladan aldın.
Sen ne yapmayı dusunuyrosun pekı?
Sallama ısını yanı.

Evet ben alırken sallanma işini düşünmedim, ama anakucağında sallanır dedim belli bir aydan sonra..Sallamaya da alışsın istemiyorum ama kucakta evin içinde pışpışlarken kesin alışacak, çok karışık yazdım kafam karıştı çünkü benimde :26:

herkese merhabalar..öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım..
bayramda genelde evdeydik gibi ama sağolsun eşim bilgisayara format atıp,güncellemeler yaptığı için bilgisayara dokunamadaım bile!.((
sayfalarıda şimdi yeni yeni okuyorum.'beğen'butonunu kaldırmıışlar.hiç iyi olmamış:(( arkadaşlar bende isim özürlülüğü olduğu için sayfalardan okuduklarıma cvap verirken isimleri unutuyorum hep,yumuşak karın olayından bahsetmişsiniz!belki inanmayacaksınız ama aynı takıntı bendede var.gün içinde sürekli karnımı elliyorum ,sertliği hissedince içim rahatlıyor,mutlu oluyorum.hatta dün akşam eşimede bak elle sertliğe bak dedim,o hissedemedi,,bi sinir oldum,kızdım nasıl hissetmezsin diye!:))
bu arada benim yarın aylık kontrolüm var.cuma-cumartesi gidecektik ama doktorumuz tatile çıkmış,yarına kaldık.
amaaaa ben cuma günü bişey yaptım başka bi doktora gidiverdimm!rendeusuz,herhangi bi doktora işte!
cuma günü kahvaltı için sahile inmiştik eşimle bi ara bişeyler hissettim ben allttan,tualete girdim koyu kahve akıntı gelmiş,o panikle kendimizi önümüze çıkan ilk hastanede bulduk.rendeusuz çalıştıkları için hemencik sıra gldi,bu arada benim kimliğim de yanımda yok,allahtan rica ettik,kimlik numaramda ezberimde olduğu için sağolsunlar sorun etmediler pek.çok şükür bebeğim iyimiş,kilosuda haftasına göre çok iyimiş.boyu vs..hakkında pek bilgi vermedi bu doktor.önemli değil nasılsa kendi doktorum yarın hepsini söyler.bebeğimin iyi olduğunu gördümya bana yeter.benim tansiyon 13.5 e-8 çıktı:((
daha öncede böyle çıkmıştı.
sizleride özlemişim...
ben şimdi sayfaları okuyım..
uzun yazdım kusuraa bakmayın..

hakkat tabloya bakınca ne oluyor anlamıyorum?

benim çizelgem bılem yok. çok da ekslıklığını hıssetmıyorum açıkcası.

o değil de bir de şu doğum jeli konusunda ne düşünyorsunuz kızlar? ben alacam galıba ya bundan. doktorumun özelinde ilacın broşürlerini görmüştüm. doğum yaklaştığında da soracam. bence faydası var gibi.

Doğum jeli ney:26:

Benim de bir arkadaşım var, düğününde bir kardeşe yardım eder gibi ettim, evini birlikte tuttuk, halısını perdesini birlikte aldık-yaptırdık, damatlığa ayrı koşturduk,düğününe ayrı...
Evlendi eşiyle sorunlar yaşadı her gün aradım, gittim...Her gün ama....
Ben düşük yaptığımda bir aramadı bile beni, bu gebeliğim sorunlu başladı,sonra birçok problemim oldu, duymuş ama yine aramadı sormadı.
Sonra o da hamile kaldı, beni aradı haber verdi, tebrik ettim ben de. Görüşmeyi isterim ama inan bulantıdan hep yatıyorum işe de gitmiyorum dedi,akşamına pastanede arkadaşlarıyla otururken gördüm.
Derken gebeliğinde sorunlar olmaya başladı.Kanaması, bağırsak sorunları filan.Hergün beni arar oldu, ne yapayım hangi doktora gideyim,ne yol izleyeyim diye.
Birkaç ortak arkadaşımız dedi ki, söyle o hergün gezdiği arkadaşlarına sorsun seni niye arıyormuş,muhattap olma....
Ama ben kıyamadım,ortada bir bebek var, bir can var. İçim elvermedi senin gibi.Kendiliğimden aramasam da,o aradıkça tavır yapmadan yol gösteriyorum.
Allah bilsin.

Benim de bir arkadaşım var, düğününde bir kardeşe yardım eder gibi ettim, evini birlikte tuttuk, halısını perdesini birlikte aldık-yaptırdık, damatlığa ayrı koşturduk,düğününe ayrı...
Evlendi eşiyle sorunlar yaşadı her gün aradım, gittim...Her gün ama....
Ben düşük yaptığımda bir aramadı bile beni, bu gebeliğim sorunlu başladı,sonra birçok problemim oldu, duymuş ama yine aramadı sormadı.
Sonra o da hamile kaldı, beni aradı haber verdi, tebrik ettim ben de. Görüşmeyi isterim ama inan bulantıdan hep yatıyorum işe de gitmiyorum dedi,akşamına pastanede arkadaşlarıyla otururken gördüm.
Derken gebeliğinde sorunlar olmaya başladı.Kanaması, bağırsak sorunları filan.Hergün beni arar oldu, ne yapayım hangi doktora gideyim,ne yol izleyeyim diye.
Birkaç ortak arkadaşımız dedi ki, söyle o hergün gezdiği arkadaşlarına sorsun seni niye arıyormuş,muhattap olma....
Ama ben kıyamadım,ortada bir bebek var, bir can var. İçim elvermedi senin gibi.Kendiliğimden aramasam da,o aradıkça tavır yapmadan yol gösteriyorum.
Allah bilsin.

Gerçekten insanın sinirine dokunan bir olay, aynı durum değil ama benimde bir arkadaşım (henüz evli değil) sevgili bulduğunda ortadan kaybolur, ayrılınca dert yanmaya arardı, sonra onunla bağlarımı kopardım.

Var bu eltilerden cekecegimiz, gun olur devran doner bak nasil aramis, ama insanlik bizde kalsin iste bazi seyleri gozardi ediyormus gibi yapicaz. Insallah onun da yuzu guler en kotu sey heralde bebegini kaybetmek yada hic bebek olmamasi :( Kimseye yasatmasin. Allah onu da bebegini de korusun diger tum anneler gibi.

valla burnundan kıl aldırmıyordu falan ama başı sıkışınca insan burnunu düşüruyor işte boyle. ne diyim umarım dersini almıştır akıllanır. Allah yardımcısı olsun. hepimizin.

Annelık duygusu ne kadar tuhaf degıl mı?
Dun doktor karnıma bastırıyor, ıcım gıttı, acaba bebegımın canı acıdı mı dıye.
Sonra, bırı carpsa bana, sınırlenıyorum hemen, bebegıme bırsey olduysa, hıc degılse sarsıldıysa dıye.
Rabbım, eltının yardımcısı olsun.
Hepımız ınsallah bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız.
Bebek ozlemı ceken butun kadınlara da Rabbım hayırlısıyla evlat nasıp etsın ınsallah.

amin inşallah... gelsin artık kucağımıza alacagımız gunler.

Back
X