- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #17.441
ay ozaman ben hep sola dogru yatim ya bana doktorum hic birsey demedi bu konu hakkinda. artik ılık suyla yıkanirim canim cok sagol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni bu hafta çagırdı doktorum üçlü tarama ve ayrıntılı ultrason yapalım dedi benim 16 haftalık daha herkez 20 haftadan sonramı gidiyor anlamadım![]()
Hoşbulduk canım
Herkese tekrardan merhaba...aysebahar nerelerde acaba :26:
Bu hafta diziler başlıyor bacılar, havalarda serinliyor, çok mutluyum![]()
ArkadasımmmKızlar günaydın. Bugün keyifsizim. Daha doğrusu sıkıntılıyım,karnımda kelebekler uçuşuyor gibi; sebebini daha sonra anlatırım sizlere. Şimdi pek üstüne konuşmayayım
Kafamı dağıtmak için biraz size takılayım dedim.
Yazmayacaktım ama tansiyonu yüksek arkadaşımızı okuyunca içim rahat etmedi aynı sorunu yaşadığım için .
Birkaç ilgimi çeken konuya daha cevap vermek istiyorum.
Biz eşimle hafta sonu birkaç model baktık, Jokerde.
İçime en çok bebecomfort markasının iki modeli sindi.Bir modelin adı Elea idi ama diğerini unuttum.
Tekerleri 360 derece dönen,kilitlenen, süspansiyonlu (amortisörlü), çift yönlü, 5 nokta güvenlik emniyet kemerli, oturma ünitesi şaseden ayrılıp yerine ana kucağı takılabilen, hafif, şasesi kolay katlanan ve ufalan, aksesuvarları olan modellerdi. Travel sistem denen pusetler bunlar. Fiyatları Chicco ve Maxi-Cosiye oranla daha uygundu ve satış temsilcisinin söylediğine göre performansları da hepsinden iyiydi.13-15 kga kadar kullanılıyorlarmış.(Tüm pusetler öyle)
Epey gönlüme ve aklıma yattı benim. Son aylara doğru düşünüyorum.
Eğer hemen almayı düşünenler varsa Jokerde kampanya var. Zaten bebecomfortun ithalatçısı Joker mağazalarıymış.
Gurbetguzeli bakmıcakmıymıs, tablonun ilk sayfada olması guzeldi, aralarda zaten kopuk oluyo olmuyo yani...Tablo sahipsiz kaldı
Herkes yapsın bi ticker bakalım ordan yaw :))))
arkadşlar herkese iyi günler diliyorum.. hep sizi takip ediyorum ama ben aranıza yeni katıldım sayılır p.tesi işbaşı yaptım yine işgünleri başladı hem iyi hem kötü oyalanıyoruz zaman geçiyor ama bütün gün oturmak yorulmak da cabası neysee ben bişi sorcam sizlerin akıntısı oluyor mu ?? idrar tahlili yaptırmıştım bişi çıkmadı geçen vajinal kültür de de bişi çıkmadı. Sıvı bazen yumurta akı gibi gün içinde akıntı oluyor dr hamilelikte akıntı olur diyor...siz gün içinde kuru musunuz yoksa oluyor mu gerçi her bünye farklı tabi ama bir fikir alıyım dedimm
Kızlar bişey daha soracaktım. Biberon sterilizatörü aldınız mı?
Mağazadaki kız bana mikrodalga fırında da sterilize edebilirsin dedi ama pek güvenemedim duydunuz mu böyle bişey?
bende gün içinde çok su içiyorum tuvalete gidiyorunm ama bende enfeksiyon çıktı.akıntım çok fazlaydı.doktora gittim antibiyotikle fitil verdi.şimdi akıntım çok az.yarın da idrar esti yaptırıcam enfeksiyon geçtimi diye.
Mağazadaki kız bana mikrodalga fırında da sterilize edebilirsin dedi ama pek güvenemedim duydunuz mu böyle bişey?
akıntı bendede fazla canım bu aralar.geçengünkü koyu kahve akıntı dışında,normaldede zaten sarı bi akıntı var.açık sarı -koyu sarı arası..iç çamaşırı değiştirmekten yetiştiremiyorum artık.birde günlük pedler varya onlardan kullanmayın diyorlar .mantar yapıyormuş.ben evdeyken kullanmıyorum da dışarı çıkarken mecburen koyuyorum..:26:
Ben almayı dusunuyorum...Mikrodalgayi duydum canım ama bence dogru degil mikordalga iyi gelmez bebege diye dusunuyorum.. Hatta emzik, biberon alırkende mutlaka BPA %0 olmalı diye biliyorum...
Bblau tatlım joker nerede var? bide viaportta chicco nun outleti var biliyomusun, gecen senenin modellerini , renklerini indirimli satıyorlar.. yani iyisi olsun 1 sene önceki modeli olsun...
Eleferacım belki arkadaşım beni aramasaydı ben de onu özel olarak aramazdım.
Kırıldım çünkü.Onun için onca fedakarlık ettikten sonra, o günlerinde yanında olmayan, sürekli şikayet ettiği ve haksızlıklar gördüğü insanlarla olmayı seçti.
Kendimi kullanılmış hissettim. Küsmek benim yapıma uygun değil ama uzak dururdum.
Ama kendi arayınca ve o çaresiz halini görünce, sürgit yapmayı kendime yakıştıramadım,vicdanıma sığdıramadım.
Elbette kendimden vermem eskisi gibi,ama bildiğim varsa paylaşır yol gösteririm. İyi olur inşallah arkadaşım da Gökçenin eltisi de, senin arkadaşın da.
Allah kimseyi evlat hasretiyle, sıkıntısıyla, sağlık sorunuyla imtihan etmesin.
Benimkisi de "ben doğuma girmem, sen beni görünce ağlar doğuramazsın" didiHaklı da..Moralim bozukken eşim gelirde neyin var derse hemen açıyorum muslukları
Aslında onlar için de zor o kadar saat sancımızı izleyecekler mecbur, elimizi tutmaktan başka bir şey yapamayıp telaşlanacaklar, sonra doğumhanenin kapısında volta atacaklar :)) Duygulandım yine.
kızlar acaba yan yatigimda bebegime bi zarari varmidir ya bebisim o tarafa kayıyor annesi kiyamaz ona :) canim bazen sanki bende kalp atisini hissediyorum ama emin olamiyorum gecenlerde sanki karnima dokundugumda hafif hissettim ama sacmaliyorda olabilirim :) ha bide ben asiri sicak suyla yikanıyorum doktora sormayi hep unutuyorum bi zarari varmidir kızlar?
Evet ben biberonları ve emziği alırken BPA%0 aldım.
Sterilizasyon için de makinasını alıcam.Sanırım kız makinasını kastetti de ben yanlış anladım.Bi elektrikli bi de mikrodalgada kullanılan aletler varmış sterilizasyon için.
Yada kaynat diyorlar.Kaynatsakmı acaba, o daha mı iyidir ki?
Ama kaynat kaynat başolmaz yav.
Ben bi de biberon termosu aldım.Biberonu içine koyuyosun sıcak tutuyo.Çok övdüler,çok lazım oluyormuş.
Eki Görüntüle 251576
Benım esım cok pis.
Cok afedersınız, dıyor kı; 'bıye gıreyım, gormedıgım seyı mı gorecegım?'
Elımden tutarsın dıyorum, duygusala baglıyorum.
O bana ne dıyor
Adam haklı dağılın
![]()
Yok onu kastettigini anladım canım cünkü bende sordum banada öyle dediler mikro dalgada oluyomus sterilizasyon islemi (aleti).. ama biz ona sıcak bakmadık, elektiriklisini tercih edicem bende.. ayy daha neler neler lazım olucak bakalım...
Kızlar bide su hastanede dagardogmaz temizledikten sonra ne giydiriyolarmis? bilen var mı? Hani hastane cıkısı var ama onlarda eski model zıbın olmuyo genelde, oyle bisey mi gerekli acebee :26::26:
Aysebaharim çok gecmis olsun canım inşallah hafif bir sekilde atlatiriz kızın.
Sizede geçmez umarım cnm
ben senin gibiyim canım fuzuli seyler alıp ne evı doldurmak nede israf yapmak istemiyorum. ilk çocugum oldugu halde herseyı alıp şımartma taraftarı hiç değil madem sen gracoda bu kadar zaman gecırdın arastırıcam yalnız tam modelını soylermısın arabanın baston tip dusunuyorum ama senınkınıde merak ettım??
bu arada kızın için çok gecmıs olsun ama uzulme hepimiz yasadık o gunleri çocukken malesef öyle öyle buyucekler yalnız kendını ıyı korumalısın sanırım bebegın ıcın belkı Allahım bu zamanlar ıcın bıle koruma kalkanı hazırlamıstır bebegıne korkma sadece ıcını ferah tut her zaman pozitif olmak lazım![]()
Geçmiş olsun canım, su çiçeği inşallah sana bulaşmaz, tatlı kızın da bir an önce atlatır inşallah.
?
canım çok geçmiş olsun.inşallah bi an önce atlatır kızın.sen de sakın stres yapma Allahın izniyle bi şey olmayacak inşallah..
ay ne güzel. hissedebilmek. ben de birşeyler hissediyorum ama emin olamıyorum hala. bir de cumadan beri kendimi biraz fazla dinliyorum, sinir oldum kendime. önceden karnım genişliyordur ondandır dediğim ağrılara şimdi can sıkıyorum. inşallah sadece evhamdır...
ayşebaharcım, geçmiş olsun canım. umarım miniğin birşeyi yoktur ve sana da geçmez
Graco sanırım benim de tercih edeceğim park yatak ve bebek arabası olacak. amerikan markasıymış. tekerlekleri büyüktü. hafif sayılırdı. benim çevremde sorduğum herkes bu özelliklere dikkat etmemi söyledi. bize oto koltuğu olarak kullanılan ana kucağıyla birlikte 600'e bırakmışlardı. bu fiyatın üstünde kesinlikle vermem, verecek gücüm varken vermem. hatta bir arkadaşım 2000 lira verip adını hatırlayamadığım bir marka almıştı, çok pişman. o kadar ağır ki kendim katlayıp arabaya koyamıyorum bile diyor. sanırım deneyimlere çok ihtiyacımız olacak bu konularda...![]()
geçmiş olsun canım.kötü düşünme sakın
canıııım çoook geçmiş olsun ..inşallah kolay atlatır...
seni bilmem ama diğer kardeşler çıkartır gibime geliyo
benim erkek kardeşim çıkarmıştı kızamaık
öğlene kız kardeşimde çıkarmıştı..
Benım begendıgım bır kac ısım var, bazılarının manası hos olmasa da...
Naz:Kendini beğendirmek için takınılan yapmacık cilve, işve. 2. Bir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükme. Şımarıklık. 3. Yalvarma, rica.
Farah: Mutluluk, Neşe
Eylül : Sonbahar'ın ilk ayı
Elif : dost tanıdık, ışık saçan güzel kız
Duru : Saf, berrak
Sude : Sürmüş, sürülmüş, ezilmiş
Berna : (Farsça. Erkek Ismidir ama bayanlar icin kullaniliyor) - Genç delikanlı, yiğit. Bereketli olan.
Ben kızım olursa adını Elif Naz koymayı dusunuyorum, yada esımı ıkna edersem Farah Naz.
Bu arada Baharcıgım, gecmısı okudum, kızın hastalanmıs, durumu yazmamıssın daha sonra.
ınsallah dusundugun gıbı degıldır ve ınsallah su an kızın cok ıyıdır.
Amın. Gercekten calısırken hamıle olmak o kadar zor kı.
Gece uyuyamasan da, sabah erkenden kalkıp, ıse gelmek zorundasın.
Hele bırde benım evın orda bır yokus var, mahvedıyor benı.
Daha tatılden donmeyenler var sanırım.
AyseBahar'ın kızı hastaydı, acaba durumu nasıl oldu?
Duygu gelmıs bır ara, ıkızlerının kız oldugunu yazmıs.
Hayırlı olsun, ınsallaha saglıkla kucagına alırsın prenseslerını.
Bahar gelmısssss.
Cok merak ettım senı ve kızını?
Nasılsınız?
aZeLYa55;20762420]Hee valla doğru dedin, ya da artık herkes kendini tabloya eklesin :)) Bi de arkadaşlar sürekli aktif olmayan, foruma 1 msj yazan kişi de tabloya eklenmek istiyor, sonra ne geliyor ne hal hatır soruyor....
Yok onu kastettigini anladım canım cünkü bende sordum banada öyle dediler mikro dalgada oluyomus sterilizasyon islemi (aleti).. ama biz ona sıcak bakmadık, elektiriklisini tercih edicem bende.. ayy daha neler neler lazım olucak bakalım...
Kızlar bide su hastanede dagardogmaz temizledikten sonra ne giydiriyolarmis? bilen var mı? Hani hastane cıkısı var ama onlarda eski model zıbın olmuyo genelde, oyle bisey mi gerekli acebee :26::26:
Ben hastane çıkışını giydiriyorlar diye biliyorum.Benim hastane çıkışında o zıbından da var içine giydirmek için.Ya da aldıysan zıbınsız hastane çıkışı, içine giydirmek için bir de zıbın al..Ama hastane çıkışında çıtçıtlı tulum oluyor artık zıbın yerine o da giydirilir.