- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #34.721
Kıyamam ona, az önce okudum bende..Annesi de inşallah hemencecik iyileşir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ANAM ANAM DİYORUM SADECE. VE BENCE MİLFOYLE HARIKA OLUR. HATTA KUSURA BAKMAYIN BEN BUNU AKŞAM YAPARIM HACILAR. HAMURİŞİ YEMICEKMİŞİM. DAHA NELER. ŞİMDİ YEMICEKSEM NE ZAMAN YICEM PARDON? ben yıcem bundan hacı...
hacı yıyım be. tamam yarın kontrolum var ama yesem olmaz mı?![]()
demeeeeee???valla gelirim. 15 adet yerim. yanına da tarçınsız ve muzsuz olan her türlü tatlı tercihimdir. ondan da 5 dilim yerım.
Kıyamam ona, az önce okudum bende..Annesi de inşallah hemencecik iyileşir.
benim bugünkü akşam menüm etli nohut,pirinç pilavı,zeytinyaglı limonlu brokoli , yeşil salata daha ne olsun
ye kız birdahamı gelecen dünyaya bir yerin şişmesin bende yarın yapacam bu akşama yemek varANAM ANAM DİYORUM SADECE. VE BENCE MİLFOYLE HARIKA OLUR. HATTA KUSURA BAKMAYIN BEN BUNU AKŞAM YAPARIM HACILAR. HAMURİŞİ YEMICEKMİŞİM. DAHA NELER. ŞİMDİ YEMICEKSEM NE ZAMAN YICEM PARDON? ben yıcem bundan hacı...
![]()
ne bu imalarrr yuvarlanakk falann..ben büyüdüm dedim diye mi diyon böleeebilmem olur heralde denemek lazım yufkayla yapıldığı zaman 1 tanesiyle doyarsın 6 kat yufka var
Allah ne verdiyse yap getir yiyelim güzelleşelim birde şişelimondan sonra da yuvarlanalım beraber kırlarda
![]()
gel birlikte yiyelimm canım.baksana kek yiyek dedim laylam hanıma..yuvarlanak dedi bana..karnabahar(karnıbahar demesi daha kolay ama :))yiyek de güzelleşek barii..Olur olur ben gelirim
Ben severim
Yine çok olaya dahil olma azminde gördüm kendimi
En azından karnabahar varmış bizde o da yok. Akşama napsam derdindeyim….
ANAMM bizide yer buuu..ANAM ANAM DİYORUM SADECE. VE BENCE MİLFOYLE HARIKA OLUR. HATTA KUSURA BAKMAYIN BEN BUNU AKŞAM YAPARIM HACILAR. HAMURİŞİ YEMICEKMİŞİM. DAHA NELER. ŞİMDİ YEMICEKSEM NE ZAMAN YICEM PARDON? ben yıcem bundan hacı...
demeeeeee???valla gelirim. 15 adet yerim. yanına da tarçınsız ve muzsuz olan her türlü tatlı tercihimdir. ondan da 5 dilim yerım.
ye kız birdahamı gelecen dünyaya bir yerin şişmesin bende yarın yapacam bu akşama yemek var![]()
ne bu imalarrr yuvarlanakk falann..ben büyüdüm dedim diye mi diyon böleeeyapmıyom kekk,yemiyom kek..
gel birlikte yiyelimm canım.baksana kek yiyek dedim laylam hanıma..yuvarlanak dedi bana..karnabahar(karnıbahar demesi daha kolay ama :))yiyek de güzelleşek barii..
ANAMM bizide yer buuu..![]()
bırak bu işleri layla. yıktın beni viran eyledin resmen.
al bunu al bi tek sen bak al..
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
al bakalım nasıl oluyomuş al da ekranı yala.
sadece azelyamı boğazına hakim olamayan tüm dobişler yazaydı üstüme alınır bakmazdım..insafsızz gökçeeeİnsan altına not düşer "azelya bakmasın" diye![]()
Ben gelir uslu uslu yemeğimi yerim.
Hiç yuvarlanak filan demem, maneviyata halel getirmem.
Beni seç beni seç![]()
aaa bugun kafadan bi tarif atacaktım ki varmış zati öyle bişi.
böyle köfteleri minnak minnak yapıp kızartıp üstüne de domates sos dökecektim. (kaynanam yapmış mis gibin menemenlik)
zeytinyağlı kerevizimin yanında tabakta çok şık duracaktı...
kolay da kız yapılır ki bu.
portakal ağacı: Top Top Köfte
seni seçtim pikaçuuuubende demem..sen gell sen gell..laylaaa yuvarlan sendee tek basınaa
![]()
o zaman sen tek gel anca yeter 15 taneyi yermisin gerçekten tarçını bende sevmiyorum muzla hamileliktenmi ararınız bozuk
İnsan altına not düşer "azelya bakmasın" diye![]()
ne bu imalarrr yuvarlanakk falann..ben büyüdüm dedim diye mi diyon böleeeyapmıyom kekk,yemiyom kek..
![]()