- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #34.741
aiyyy kıza resmen yuvarlanak demiş yaaaaaaa..... şoktayım küfür etse daha iyiydi.. ayyy pota bak yaa. aman allah'ım kırılması ımkansız bi pott. aiyyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim. seni bile yerim. şu an bana öyle geliyor ki bi tepsi bu borekten yerim.
üstüne de o eklerden 1500 adet yerim. üstüne de bi cigara iyi giderdi ama![]()
kızlar ben sigarayı çok özledim...
hayatımda hiç muz yemedim. (yok kız bu hamleliğimde yedim bi tane) muza o kadar degıl de tarçına çok kötü hisler beslıyorum ben. öyle boyle bozuk değil ama aramız. hoşlanmıyoruz hiç birbirimizden.
ama yazdık ya altına al sadece sen bak dıye nıye atladın :)))
babuşum benim eş de ben de benim kardeşler de bunu çok severiz. bi araya geldik mi söylemesi ayıp 2,5 kio yemişliğmiz vardır :))9 adam başına 10 tane falan düşüyo. ehehehehehe...
benim annem de her doğumundan sonra acıbadem istermiş canı. babam bilirmiş hep doğumdan sonra kadına bi kutu acıbademalırmış. o da yermış zavallım.
o değil de bolu da oturan yok mu aramızda hıı?
yerim. seni bile yerim. şu an bana öyle geliyor ki bi tepsi bu borekten yerim.
üstüne de o eklerden 1500 adet yerim. üstüne de bi cigara iyi giderdi ama![]()
kızlar ben sigarayı çok özledim...
hayatımda hiç muz yemedim. (yok kız bu hamleliğimde yedim bi tane) muza o kadar degıl de tarçına çok kötü hisler beslıyorum ben. öyle boyle bozuk değil ama aramız. hoşlanmıyoruz hiç birbirimizden.
aaaaa nazom neden öyle söylüyosun ben romantik olur diye demiştim tamamen yanlış anladın beni kuzum hem sen büyüdün ben küçüldümmü bende bir nevi yarmagül sayılırım(eşim bana öyle hitap ediyor )![]()
kız sende nazom gkibi yakın olsaydın valla yapardım hepsinide sana verirdim kendi hakkımıda o derece yanimuz yememende ilginç ilk defa duydum neyse aklıma başka şeyler geldi: sigaraya bazen bende aşeriyorum
aşkolsun gökçe yaa
bu topikte kek,börek,pasta,tatlı yı yasaklıyorum![]()
aiyyy kıza resmen yuvarlanak demiş yaaaaaaa..... şoktayım küfür etse daha iyiydi.. ayyy pota bak yaa. aman allah'ım kırılması ımkansız bi pott. aiyyyy
duygu sömürüsüü yaptımmm sanaaaa..birileri bana ne kadar incesin.ne kadan güzelsinn desin istiyorum sen dee.sen dee...sana yarmagül diyomuşş ne kadan şirin.benimki bana ekmek teknesinde ki kirli vardı yaa..koca göbeği hiç kapanmayan kadir çöpdemirkirli diyo bana yaaa
![]()
ama teyzeleri benimki de sevimli kız baksanıza...
zeytinyal kereviz yemei resimleri, resim upload, ykleme servisi
böyle hoş bence yani. sağlıklı kalorisi az. yenir o yenir. (şu an ağlamaklıyım yani o derece) böhüüü hoöööööööööö
Benim eşim evlendiğimizden beri 15 kg aldı.Daha doğrusu bu 15 kiloyu bir senede aldı kendisi.
İlk oturduğumuz semtte, 2 tane süper pastane vardı kendileri yapıyolardı ürünlerini.
Her gün 1 kg kurabiye+kavala ve yanında da bir kilo ekler yiye yiye şişti kendisi.
Gerçi normal insani boyuta geldi o da ayrı da :)
duygu sömürüsüü yaptımmm sanaaaa..birileri bana ne kadar incesin.ne kadan güzelsinn desin istiyorum sen dee.sen dee...sana yarmagül diyomuşş ne kadan şirin.benimki bana ekmek teknesinde ki kirli vardı yaa..koca göbeği hiç kapanmayan kadir çöpdemirkirli diyo bana yaaa
![]()
Olsun kız nefsimizi sınıyoruz :)))
Eeee kendi kaybetti, Nazome hemen aldı kendisini oyundan beni sürdü sahaya farkettiysen
Canım bunu istiyo bana yapsanıza ya bilen varsa
Eki Görüntüle 278891
dediii dimii.dedi dedii..gördünüz..şahitsiniz..basınn hemncekk içerik bildir yuvarlakaaa![]()
Olsun kız nefsimizi sınıyoruz :)))
Eeee kendi kaybetti, Nazome hemen aldı kendisini oyundan beni sürdü sahaya farkettiysen
Canım bunu istiyo bana yapsanıza ya bilen varsa
Eki Görüntüle 278891
hiçte bilemmmm benim arkadaşım manken gibin endam boy post kimde var Allasen diyen kendisi kirli kendine baksın o o o o o![]()
:120::120::120:
Tövbeeeeeeeeee
layla puhauauahauhauhauahuah diyorum sana. sadece kocaman bi puahuahauhauahuahuahauhauahuahauaa.a.a.a..a
nıye kız çelimsiz miydi adam. ay benmki zati dev gibiydi hali hazırda daha dev...
ahahah ben ufağım ya bıraz (yanı ufaktım ya) benım eşin ahalsı beni görunce aynen şoyle demişti. ayyy canımmm pekte minik bu.. bizim oğlan bunu ezer. ahahahahahah nasıl yani?
nıuahuahuahauah benimki de topitop. hamiş pompiş...
anında adam satarım :))) bunu annem yapıyo kız. süper oluyo ama boğucu bu. bı tane yıyosun sadece :)))
ben gordum demiş valla. hatta ayıpladım da. anında şikayet ete bassınlar hemen...
bidenesinn sennn...bidenee..işte budur olayyy yaaa.canım arkadasım benimmgörüyon mu yuvarlak dedin diyee hemen neler dedilerr...
canım benim seviyom ben dünürümü sende beni sevv yuvarlak tosbikim diyee
![]()
ayıptır söylemesi bunuda iyi yaparım mantar kurabiye geçen gün elmalı kurabiye yaptım herkez bayıldı o kadar iyiyim yaneee
bidenesinn sennn...bidenee..işte budur olayyy yaaa.canım arkadasım benimmgörüyon mu yuvarlak dedin diyee hemen neler dedilerr...
canım benim seviyom ben dünürümü sende beni sevv yuvarlak tosbikim diyee
![]()
öyle deme günah. çok ayıp. yanına köfte yapıcam ama... o da olmaz?
senle altın günü yapalımm mı dünürr..sen hepsini güzel yapıyon anladığım kadarıylann..kuduracam şimdi hamurişi istiyorum benn...ayıptır söylemesi bunuda iyi yaparım mantar kurabiye geçen gün elmalı kurabiye yaptım herkez bayıldı o kadar iyiyim yaneee
merhaba hosgeldinn..gell kendimize işkence yapıyoruzz..bu arada bilgisayarların tozu gidiyo işte yalamaktan...Tekrardan merhabalar,bugün laptobu eve getirdim.bi bakayım kızlar neler konuşuyor diye.benim de acayip iştahım açık canım sürekli bişeyler istiyor.tabi kilolar da kaçınılmaz oluyor.....