2012 Şubat Anneleri

babuş bi de yumurtalı ekmekte en çok hoşuma gıden şey ellerin yağlanması. ohhh o ellerle çay bardağını kavramaya çalışmak. ohhhhh... bi de o ellerle tüttürülen bi cıgara.

ohhhhhh.

Ayyyy evet vıcık vıcık bardağı tutarsın :)))
Ben hiç cuğara içmedim ama ömrümde.
İçenlerin yanında mutfakta takılırım ama :27:

vazcaydım meğersem bu sofrayı hazırlamışım.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

evet evet buymuş meğersem...

Kısır mı ooooooooooo??????

kızlar bişi dicem
yarın ki konumuz kapı süsleri olsun mu
yarın değişik kapı süsleri bulalım
ya erkenden doğurcaz falan kapımız süssüz kalcak maazallah :1:

Kıyamam yaw, bi konuşamadık şu kapı süsünü.
Konuşalım kız yarın gerçekten.:72:

Eti hoşbeş aldım sizin yüzünüzden...Aslında 4 paket almaya gittim, ama utandım 3 paket aldım :14:

azo ahahahhahaha harıkasın kız sen. valla sende dünyanın bı tarafına komuş takmayan bi tavır varya hastasınım...

yii yavrum yiii... 5 paket ye 10 paket ye yarasın. löp löp et bıngıl bıngıl yağ olsun. yarasın.

selamlar kızlar. Ben sizlere bi şey sorcaktım. Bende polikistik over var. Bu ay soğan suyu kürü uyguladım.polikistik over ı iyileştirik hormonları düzene sokuyormuş. Kasım ın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. Bi kaç gündür idrarımda beyaz tortu oluyor. Ve baya çok. Sistit dede beyaz tortu geliyor. Ama sistit daha önceden olmuştum acıması lasım idrar yaparken. Bi kaç form da gördüm. Beyaz tortu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. Aranızda hamilelikte idarında beyaz tortu olan yada yaşayan varmı? Ilk aylarında? Adet olmama daha var.ayın 2 sinde.

canım geçmiş olsun öncelikle ben hamile kaldığım ay yani byumurtladktan sonra evet beyaz bir akıntım oldu sonra idrarımın rengi turuncuya döndü ordan anladım hamile olduğumu adetime 4 gün kalada testte öğrendim oluyo yani akıntı böle beyaz beyaz

3 senin uğurlu sayın mı kız?:27:

Sen deyince dikkatimi çekti olabülü, 3 aralıkta doğdum, anneme 2 simit getir derim 3 getirir, ama ben 4 hoşbeş istiyordum, bakkaldan utandım 3 alayım bari didim..

azo ahahahhahaha harıkasın kız sen. valla sende dünyanın bı tarafına komuş takmayan bi tavır varya hastasınım...

yii yavrum yiii... 5 paket ye 10 paket ye yarasın. löp löp et bıngıl bıngıl yağ olsun. yarasın.

Yiyom gari ikincisinin sonlarındayım :D

Eti hoşbeş aldım sizin yüzünüzden...Aslında 4 paket almaya gittim, ama utandım 3 paket aldım :14:
bende cok seviyom onların çilekli olanlarınııı....bende sesi cıkmıyo azoşun diyordum.7 saniyede kaç tane ağzıma teperimcilik mi oynuyodun:52:(bu irem ve babasının yeni oyunu 7 saniyede kaç tane tepebilirlerse ağızlarına)
bişey dedim dimi yaaaaaaaaaaa

canım ben bi tane yapmak üzereydim ama malzemem yetmedi tamamlasam gösterecektim.ayrıca dünürlerime kapı süsü tespik yollucam ben.içerde herif var belli olsun dimi:52: banu alkan tüylerinden yapıyordum ben bembeyaz yarım kaldı.yapınca hemen göstercem..

bende cok seviyom onların çilekli olanlarınııı....bende sesi cıkmıyo azoşun diyordum.7 saniyede kaç tane ağzıma teperimcilik mi oynuyodun:52:(bu irem ve babasının yeni oyunu 7 saniyede kaç tane tepebilirlerse ağızlarına)

canım ben bi tane yapmak üzereydim ama malzemem yetmedi tamamlasam gösterecektim.ayrıca dünürlerime kapı süsü tespik yollucam ben.içerde herif var belli olsun dimi:52: banu alkan tüylerinden yapıyordum ben bembeyaz yarım kaldı.yapınca hemen göstercem..

Finduklusuna aşığım ben dünür..Hayır diyemiyorum, bak 5 dk. 3 pakette bitiyor..
Anam tesbih kapı süsü ne orcinal bi fikir :D:D

ne ayıpp.dünür olcezzz surdaa.2 pasta yapsan nolur :P sen benim ünümü duymadın demek daha..sor bebişim bütün fırıncılara,börekçilere sorr nasıl sipariş edermişimm..o telefondaki sesimm hepsi tanır beni:52: yapmıyon mu sen şimdik bende ısmarlarım hahahaha:37:

benim becerikli arkadaşımmm nasıl gurur duydum seninle tontişim demek telefonla senin işinde zor bee bebişim:52:

ayyyy evet vıcık vıcık bardağı tutarsın :)))
ben hiç cuğara içmedim ama ömrümde.
Içenlerin yanında mutfakta takılırım ama :27:

Kıyamam yaw, bi konuşamadık şu kapı süsünü.
Konuşalım kız yarın gerçekten.:72:

ayyy canım bir tek sen ciddiye aldın beni muckssss
bunlar konuşmasa da biz aramızda konuşalım :1:

ivit ama küçük paket bi pakette 10 tane var :26:

daha ne olsun kızım 30 tane abovvvvv

elime yapişmazda o zaman bana gelirsiniz tabikiiiiiii dünüre can feda (bende iyi değilim ne dediimi bilmiyorum)

bizi ilgilendirmez ortaya bi karışık yapın artık :1:

anaaa tespik mi o nasıl kızzz
aralarına mavi de kat sırf beyaz yapma

Siz varya sizzzzzz çok fenasınız kg almıyorum diyodum sayenizde bu ay 76vurdum kgyu ayda 1 kg aldırdınız 5ayda almadığımı bir ayda aldırdınız alıcağınız olsun cnm hep bişiler istiyo resimleri koyuyosunuz iştahım kabarıyo sonra midem yanıyo sonrada yemeği patlayana kadar yiyiyorum bu akşam deli gibi un kurubiyesi istedi cnm orda biri beyaz kurabiye koymuş içim gitti sonra browni yapasım var sonra tereyağlı peynirli börek istedi cnm :16: Bu akşam koçişte geç gelir fırsat bu fırsat bunların hepiciğini yapsam mı ?

valla eşim aradı şimdi evdeyım kahvaltı hazırladım dedi. üzulsem mi ağlasam mı bilemedim. öffff...kıyma çıkarmıştım dedım, kıymalı yumurta da yaparız dedi.

o kadar kıymadan kıymalı yumurta mı olurmuş be adam.

ben gidiyorum yaaa hayata küstüm şu an. kabuğuma çekildim. zati servisci amcam da beni beklıyo zaar. sıyu...

neyse kerevızden guzeldır bence kahvaltı.

Back
X