2012 Şubat Anneleri

valla eşim aradı şimdi evdeyım kahvaltı hazırladım dedi. üzulsem mi ağlasam mı bilemedim. öffff...kıyma çıkarmıştım dedım, kıymalı yumurta da yaparız dedi.

o kadar kıymadan kıymalı yumurta mı olurmuş be adam.

ben gidiyorum yaaa hayata küstüm şu an. kabuğuma çekildim. zati servisci amcam da beni beklıyo zaar. sıyu...

neyse kerevızden guzeldır bence kahvaltı.

Yaw sabah akşam kahvaltı etsem bıkmam kız, ohhh yanında da çay..Misss....Afiyet olsun:16:

valla eşim aradı şimdi evdeyım kahvaltı hazırladım dedi. üzulsem mi ağlasam mı bilemedim. öffff...kıyma çıkarmıştım dedım, kıymalı yumurta da yaparız dedi.

ben gidiyorum yaaa hayata küstüm şu an. kabuğuma çekildim. zati servisci amcam da beni beklıyo zaar. sıyu...

siii yuuuuuuu buda bulmuş bunuyor yahu adamın inceliğine bak

bak millet dünürüne tesbih almış yapmış yollamış dünür sen bana ne aldın pardon?

(valla kafayı yedım açlıktan şu an :) )

ama gıttım bile.

Siz varya sizzzzzz çok fenasınız kg almıyorum diyodum sayenizde bu ay 76vurdum kgyu ayda 1 kg aldırdınız 5ayda almadığımı bir ayda aldırdınız alıcağınız olsun cnm hep bişiler istiyo resimleri koyuyosunuz iştahım kabarıyo sonra midem yanıyo sonrada yemeği patlayana kadar yiyiyorum bu akşam deli gibi un kurubiyesi istedi cnm orda biri beyaz kurabiye koymuş içim gitti sonra browni yapasım var sonra tereyağlı peynirli börek istedi cnm :16: Bu akşam koçişte geç gelir fırsat bu fırsat bunların hepiciğini yapsam mı ?

ohhh ohhh tek 7 li rakamlar da olan ben değilim yaşasınnnnnnnnnn

aha aha git ye işte kahvaltı
üstelik ben kahvaltı severim yemekten daha iyi
hadi iyi akşamlar

ginger_curls hoşgeldin....
Kafa raporu mu bi sorun yok dimi?

Sagligin yerindee mi diye sordu,kalcam agiriyo dedim, yatakta donemiyorum uyuyamiyorum, sabah da o kafayla ise gidiyorum, tum gun otur bilgisayar basinda sirtim agriyo dedim, o da saolsun, dinlen dedi. Zaten bir gun de fizyoterapiste gidiyorum iyi olur o gunlere denk getiririm, simdiden kendimi iyi hissetmeye basladim hehe :49:

anaaa tespik mi o nasıl kızzz
aralarına mavi de kat sırf beyaz yapma
bildiğin kallabii tesbih canım..paşa varr içerde dedirteceklerdenn:52:
Siz varya sizzzzzz çok fenasınız kg almıyorum diyodum sayenizde bu ay 76vurdum kgyu ayda 1 kg aldırdınız 5ayda almadığımı bir ayda aldırdınız alıcağınız olsun cnm hep bişiler istiyo resimleri koyuyosunuz iştahım kabarıyo sonra midem yanıyo sonrada yemeği patlayana kadar yiyiyorum bu akşam deli gibi un kurubiyesi istedi cnm orda biri beyaz kurabiye koymuş içim gitti sonra browni yapasım var sonra tereyağlı peynirli börek istedi cnm :16: Bu akşam koçişte geç gelir fırsat bu fırsat bunların hepiciğini yapsam mı ?
hepsinii yappp hepsinii.sonrada yeee..ne o öle 1 kg almıss.utanmadan diyo bidee:52:
ne azarlıyon bee dalmışız yemek muhabbetine kapı süsleri pahalı geldi bana bi yapacak arkadaş bulurmuyum onun araştırması içindeyim(mesala nazom olabilir elinemi yapışacak dünürük şurda )

senn bi pasta yapma bana:50:ben yaparım damadımın kardeşine kapı süsü neyimm.hepciğini yaparımm hemde...

Ben koydum o kurabiyeyi, ben tatlı sevmem ama onu istiyorum ya.
O tepesinde halkası olanlardan istiyorum ama :(

Kerevizden iyidir kahvaltı.
Kıymalı yumurta da harika fikir :)

bak millet dünürüne tesbih almış yapmış yollamış dünür sen bana ne aldın pardon?

(valla kafayı yedım açlıktan şu an :) )

ama gıttım bile.

Ben mi, eeeee şey aldım, öhömmmmm kem küm kım.....

Sagligin yerindee mi diye sordu,kalcam agiriyo dedim, yatakta donemiyorum uyuyamiyorum, sabah da o kafayla ise gidiyorum, tum gun otur bilgisayar basinda sirtim agriyo dedim, o da saolsun, dinlen dedi. Zaten bir gun de fizyoterapiste gidiyorum iyi olur o gunlere denk getiririm, simdiden kendimi iyi hissetmeye basladim hehe :49:

en sevdiğim doktor tipi işte :21:

kızlar bişi dicem
yarın ki konumuz kapı süsleri olsun mu
yarın değişik kapı süsleri bulalım
ya erkenden doğurcaz falan kapımız süssüz kalcak maazallah :1:

eveettttt bencedeee konusalımmmmmm:52::52::52::52::52:

kızlaarrrrr bende bir erkekk bebekk kapı süsü varrrr.. sadece 1 kess kullanılmıssss... isteyenee kargo edebilirimmmmm:27::27::27::27: hatta resmini ekliyimmm bakınnnnn

ohhh ohhh tek 7 li rakamlar da olan ben değilim yaşasınnnnnnnnnn
yaşasın mı kendine arkadaş arıyo hatuna bak 73düm 3kg almışım şimdiye kadar ben nasıl 80le tamamlıycam fıçı gibi oldum yaaa :14:
hepsinii yappp hepsinii.sonrada yeee..ne o öle 1 kg almıss.utanmadan diyo bidee:52:
derim tabi bu ay 1 kg almışım toplamda 3kg 73üm diyorum sizler gibi 50kg ilen hamile kalmadım yuvarlancam gülazer gibi nazmom yaaa:26:
ben koydum o kurabiyeyi, ben tatlı sevmem ama onu istiyorum ya.
O tepesinde halkası olanlardan istiyorum ama :(

off çok güsel gözüküyo ama ya ben hiç yapmadım un kurabiyesi ölüyom yaaa açlıktan gözüm dönmüş gibi 4 gündür yemek borum inanılmaz derecede yanıyo sizlerdede varmı?:44:

Back
X