• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar bence hastanede şekerdi çikolataydı falan yapmayın
çünkü en yakınlarınız dışında hastaneye gelen çok olmayacak daha çok eve gözaydına gelmek isteyecekler

sizin o özene bezene aldığınız çikolatalar şekerlerde hastane personeli tarafından "ay bi tanede benim çocuğa aliimm " diyerek bitirilecek

bence evinizde rahat rahat yaparsınız ikramınızı
eğer kapınızı süslemek isterseniz hastanede o süsüde alıp bebişin odasına veya yoksa yataodanıza takarsınız sonradan :)))

çok mantıklı. hatta mantık sızmış her satırdan. ben yerim oyle hemşireyi gelip çocuguna alacak. aç gözlü beee...

ben de evde dağıtmayı düşünuyorum ama daha bulamadım boyle akılda kalacak bişi. eşime sordum oğlumun pipisnin fotosunu çekip verecem herkese dedi. manyak zaar :26:...

merhaba arkadaşlar
bende şubat annesiyim uzun zaman önce üye olmama rağmen yazamadım bir türlü hysuz bi oğlum var
eski yazılanları okudum ne kadr güzel arkadaşlıklarınız olmuş bravo :)

hoşgeldinnnn... oğlunun adı ayaz mı? bizim de var bi tane ayaz'ımız adıyla tam zıt karakter. sıcacık bi tip ve dünya güzeli.

ay canım naptın sen
şimdi sakin ol ve elindeki çatal-bıçağı yavaşça yere bırak

Tutamadım kendımı, napim.
Benım ıstahım cok acıldı :43:
Ya bırde gercekten arkadaslardan cekınıyorum guıya.
Cekınmıs halım de bu yanı. :56:
Ama sımdı yemıyorum, sakız cıgnıyorum.
Sakız da olmasa, butun gun bırseyler yıyesım gelıyor.
Tam panda yavrusu oldum ):

hepinize selamlar kızlaarr :D sürekli giremioumm hala ankaradayımm :27: paso gezmelerdeyimm... bayramdan sonra son 3 aya girceğim için gelemem bidaha diyee cılkını çıkartıyorumm...bal kızıma bi kaç bişey aldımm onları ekleyim... birasdan yine alışwerie çıkıcam ama bu sefer kendimee, elbise istiyorum bakalım inş güsel bişeyler bulabilirimm.siz neler yapıousunuzz bakalım..bebişler nasılll?

Eklentiler

• $Prenccces434.webp
    $Prenccces434.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $Prenccces435.webp
    $Prenccces435.webp
    42 KB · Görüntüleme: 46
  • $Prenccces436.webp
    $Prenccces436.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $Prenccces437.webp
    $Prenccces437.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $Prenccces441.webp
    $Prenccces441.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $Prenccces443.webp
    $Prenccces443.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $Prenccces442.webp
    $Prenccces442.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $Prenccces444.webp
    $Prenccces444.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 48
hepinize selamlar kızlaarr :D sürekli giremioumm hala ankaradayımm :27: paso gezmelerdeyimm... bayramdan sonra son 3 aya girceğim için gelemem bidaha diyee cılkını çıkartıyorumm...bal kızıma bi kaç bişey aldımm onları ekleyim... birasdan yine alışwerie çıkıcam ama bu sefer kendimee, elbise istiyorum bakalım inş güsel bişeyler bulabilirimm.siz neler yapıousunuzz bakalım..bebişler nasılll?

o kadar şanlsısınız ki... bi mağazaya griyoum eşim beni kız reyonundan bildiğin kazıyor. erkeklerin reyonu 10 metrekareye sığdırılırken kızların ki 150 metrekareyi buluyor. ne diyim alın tabi. alın anasını satayım...

çok güzeller güzel günlerde giysin kızın..
ayyy bu kız kıyafeteleri fena ya....Çok tatlılar..

ben eminönüne gidip şööle bi fikir almak için bakınmıştım

75 kuruşa minik biberonlar var onların içine badem şekeri konulabilir
küçük ayıcıklı anahtarlıklar var kucaklarına tülle kapalı iki tane çikolata konulabilir 1 lira falandı ayıcıkların tanesi

size bi müşteriye yaptığımız bebek şekerini anlatıyorum şuan

kız bebek içindi bu
gittik bi tane büyük boy oyuncak kız bebek aldık, bebeğin belinden aşağısını kestik
belden aşağısına çan şeklinde elbise altına benzer köpük kestirdik ve köpüğün üzerini tüllerle ve taşlarla kapattık
aynen tuvalet giymiş bi kız bebek gibi oldu, yüksekliğide yerden 80 cm falandı

çubuk saç tokaları vardır bilirisniz topuz yaparken kullandığımız, 50 tane pembe toka düşünün bunların ucuna gül demetlerini silikonla yapıştırıp tülle kapalı çikolataları bohça yaptık ve kurdeleyle bağladık
ve kızın eteklerine sapladık

kızın elbisesi güllerle doldu
her gelende ordan bi çubuk aldı :)))

küçük ayıcıklı anahtarlıklar var kucaklarına tülle kapalı iki tane çikolata konulabilir 1 lira falandı ayıcıkların tanesi

kız bebek içindi bu
gittik bi tane büyük boy oyuncak kız bebek aldık, bebeğin belinden aşağısını kestik
belden aşağısına çan şeklinde elbise altına benzer köpük kestirdik ve köpüğün üzerini tüllerle ve taşlarla kapattık

çubuk saç tokaları vardır bilirisniz topuz yaparken kullandığımız, 50 tane pembe toka düşünün bunların ucuna gül demetlerini silikonla yapıştırıp tülle kapalı çikolataları bohça yaptık ve kurdeleyle bağladık

Güzel, yaratıcı bir çalışma :23:

güle güle giydir canım
erkek bebekler için bu kadar seçenek yok tabi
ama eğer 2.ye kızım olursa bebek mağazalarından çıkmam

Cok guzeller canım.
ıyı gunlerde kullansın yavrusun.

Uff kayınvalıdem aldıgı cıcılerı verse de bende cekıp, eklesem keske.

kız bebek içindi bu

Cok guzel, yaratıcı bır fıkır emmee ben bebegı kesmeye kıyamam (:

hoşgeldin demet ankaranın anasınımı ağlattın kız alışveriş yapa yapa :))bize bişey kalmamış :1:güle güle giydir çok güzel hepiçi

erkek bebek için neyin yarısını kessek acaba? ben de beğendim o fikri. ama meşakatli geldi bağa.

ya azo sen şu şekerlerinin fotosunu bı atsana bana. hepsini ama. tek tek.

Netteki fotolarını mı? Okaaa atıyorum;

Bu süsleyeceğimiz şekerimiz

$bmx356.webp

Bu lavantayı içine koyup bağlamak için hazır kesilmiş tülümüz

$lgs01b.webp

Bu lavantamız

$srne21.webp

Bu lavantayı içine koyduğumuz tülü bağlamak için hoşgeldin bebek yazılı kurdalemiz

$sm79.webp

Bu kurdalenin ortasına hoş görünsün diye takacağımız süsümüz

$sm74.webp

Bu isim kartımız

$krt24.webp

Bu magnetimiz

$srne20.webp

Magneti bebişin sırtına monte etmek için gerekli olan silikon tabancamız

$srne09.webp

Silikon tabancamıza takmak için gerekli silikonlarımız .D

$srne10.webp

Bu tüyümüz, göze hoş gelen bebişin herhangi bi tarafından sarkıtmak için, hayal gücüne kalmış

Eki Görüntüle 282497

Mikemmel açıkladım ama kabul et :D

o kadar şanlsısınız ki... bi mağazaya griyoum eşim beni kız reyonundan bildiğin kazıyor. erkeklerin reyonu 10 metrekareye sığdırılırken kızların ki 150 metrekareyi buluyor. ne diyim alın tabi. alın anasını satayım...

valla arkadaşım ne güzel dedin, kızlara herşey var hemde çok güzel. bizim imkanımız çok kısıtlı

Back
X