Bugünki saçma sapan konular:
Yok hastaneye gelince yapılan ikramlar,yok evde yapılan ikramlar.Yok canım şeker çekti,yok çikolata çekti falan filan ........Tek anlamlı olanlar,alınan bazı şeylerin linkle paylaşılmasıydı ve doğumla ılgılı bır kısım wardı o kadar...Boş yere ewe geldiğimden beri vakit kaybettim ..Bence geçmişi okuyanlar boşa okumayın vakıt kaybı...Zaten kendı arasında geyık yapanlar war hergun aynı ,o zaman msnde bulusun yapın geyıgınızı ..Hem tek cumlelık yazılarla dolduruyorsunuz sayfaları,hem de bırseye ıhtıyacı olup sorana cevap da yok ..Soru da SAYFA DOLUNCA ARADA KAYNIYOR!!hayatım da bugun sorusuna cevap alamamıstı ..Bu böyle olmaz.
Şahsım adına konuşmam gerekirse hem sana hem hayatıma cevap verdim ben.
Hayatıma hem linkle hem de görsel imajlarla yardımcı olmaya da çalıştım.
Sana da bildiğim kadarıyla teknik bilgi ve tedarik yeri bilgisi verdim.Sorsaydın başka merak ettiklerin vasra onu da cevaplardım.
Evet hergün kendi arasında geyik yapanlardan biri de benim, çok merak unsuruysa msn.den de konuşuyorum o kişilerle.
Her gün bunca uzun zamanını birlikte yazışarak geçiren insanların samimi olması kadar doğal birşey olamaz.
Ayrıca bu tarz konuların maksat dışı olmadığı hususunda da editörden onay da aldım.
Faydasız buluyorsan takip etmemek senin tasarrufun elbette.
Ama bu klüpte cevapladığım soru miktarını emin olunuz kendi doktorunuz cevaplamamıştır.
Samimiyetime eşit karşılık bulamadığımdan ben artık Herkesin sorusunu cevaplamıyorum, seçiyorum.
Lakin sana dikkate alıp cevap yazdığım için, genelleme içerisinde kaybolmak istemezdim.
Neyse hepsi senin fikrindir, sen bilirsin.