2012 Şubat Anneleri

kızlarrrr dr gıttım meleeemi gordummm.. tabı gormeye calıstık desem daha ıyı yuzunu gostermıyor utangac kızım :))) 1,300gr olmus ama dr 29 haftanın ıcındesın dıyo sanırım ocakta doguramıcam :)))) ama cok dıkkatlı ol dedı kafamı karıstırdı kum doktugum ıcın cok ıltıhap olmus dıkkat et gece bırden suyun gelmesın ne yapacagını sasırırsın dedı korktum bıraz:S:S yıne 4 hafta snra gel dedı:D delı mı ne hem dıkkat et suyun gelır dıyo hemde 4 hafta snra gel dıyo 32 cm boyu olmus haftasına gore 50 100 gr fazla bıle dedı o yonune sevındım ama bebek ters yanı ayakları kasıklarımda sezeryan olma rıskı cok yuksek dedı bılmıyorum bakalım :1::1::1::3: cok heyecanlandım:D:D:

Hımm havada ask kokusu var.
Sanırsam planlar bu yonde (:

Benımde en buyuk korkum bebek dogunca degısmek.
Sımdı bebıs odamızda yatacak ya, ondan utanacagımızı dusunuyoruz ıkımızde.
Eee evde bırde kayınvalıdem olacak.
Bebek uyurken baska odaya gecme sansımız da olmayacak.
Ne yapacaz bız, bılmıyorum valla.
Benım en buyuk derdım bu su anda.[/COLOR][/I]

kaynanan lap diye odaya dalmasın kızzz :)))
bebekte var bişi yapmazsınız diye :)))))

kızlarrrr dr gıttım meleeemi gordummm.. tabı gormeye calıstık desem daha ıyı yuzunu gostermıyor utangac kızım :))) 1,300gr olmus ama dr 29 haftanın ıcındesın dıyo sanırım ocakta doguramıcam :)))) ama cok dıkkatlı ol dedı kafamı karıstırdı kum doktugum ıcın cok ıltıhap olmus dıkkat et gece bırden suyun gelmesın ne yapacagını sasırırsın dedı korktum bıraz:S:S yıne 4 hafta snra gel dedı:D delı mı ne hem dıkkat et suyun gelır dıyo hemde 4 hafta snra gel dıyo 32 cm boyu olmus haftasına gore 50 100 gr fazla bıle dedı o yonune sevındım ama bebek ters yanı ayakları kasıklarımda sezeryan olma rıskı cok yuksek dedı bılmıyorum bakalım :1::1::1::3: cok heyecanlandım:D:D:

gözün aydın canım bebişin sağlıklı sezeryan normal çokta önemli değil
normal işte 4 haftada bir çağırması aksi bir durum olursa erken gel demiş olmazsa 1 ay sonra yanii

Masallah kızına.
Benım durumum daha muamma.
Sezeryan yada normal bellı degıl.
Ama sıskınlık var, bırazda fazla kılo aldım, doktorum boyle gıderse normal yapamazsın demıstı.

kaynanan lap diye odaya dalmasın kızzz :)))
bebekte var bişi yapmazsınız diye :)))))

Kapıyı kılıtlerım :27:

O degıl de gercekten bu konu benı cok gerıyor.
Yanı dusunsene, aksamları esımın yanına uzanıp, sarılamıycam ona.
Eve gırdıgınde opemıycem, banyonun kapısını kılıtlemek zorunda kalıcam.
Yanı tam anlamı ıle ozgurlugumu-zu yıtırıcem.

Hımm havada ask kokusu var.
Sanırsam planlar bu yonde (:

Dıkkat edersen cok bır sorun yasamazsın canım.

Yok, anlatmam burada, utanırım :17:
Ama ıste dıyorum ya esıme karsı cok rahatım.
Bu da bence yetıyor.

Benımde en buyuk korkum bebek dogunca degısmek.
Sımdı bebıs odamızda yatacak ya, ondan utanacagımızı dusunuyoruz ıkımızde.
Eee evde bırde kayınvalıdem olacak.
Bebek uyurken baska odaya gecme sansımız da olmayacak.
Ne yapacaz bız, bılmıyorum valla.
Benım en buyuk derdım bu su anda.

çok hain planlarım var
hem gaz bombardımanı hemde yarmagül gibi kovalıycam evde :1:

Ben de 29. haftadayım aynılarını bana da söyledi doktorum ama artık 2 haftada bir gidecekmişim çantanı falan hazırla dedi suyun gelirse korkma beni ara vs gibi şeyler söyledi.

Ben de bugün gittim 1600 kg 46 cm dr da uzun dedi netten de baktım fazla uzun sanki kendim 10 kg aldım 29. haftadayım

ya bende gıttım bugun 1,300 dedı 32 cm dedı haftasına gore ıyı bıle dedı sen neyle besledın kuzum bunu yaaa benım bebegımmı kucukte dr benı tesellı edıyo anlamadım :(:(:(:(:(:(

Kapıyı kılıtlerım :27:

O degıl de gercekten bu konu benı cok gerıyor.
Yanı dusunsene, aksamları esımın yanına uzanıp, sarılamıycam ona.
Eve gırdıgınde opemıycem, banyonun kapısını kılıtlemek zorunda kalıcam.
Yanı tam anlamı ıle ozgurlugumu-zu yıtırıcem.

gerçekten öyle olucak
benim annem çocuğuma baktığı için bende kalıyor
insan kendi annesinden bile daralıyor yeri gelince
yalnız kalmak yada başbaşa kalmak istiyor
çok zor gerçekten birde kaynanayı hiç düşünemiyorum

Ben de 29. haftadayım aynılarını bana da söyledi doktorum ama artık 2 haftada bir gidecekmişim çantanı falan hazırla dedi suyun gelirse korkma beni ara vs gibi şeyler söyledi.

korkuyorum ıyıce yaaa bılmıyorum zmn yaklastıkca korkmaya basladım :(

ya bende gıttım bugun 1,300 dedı 32 cm dedı haftasına gore ıyı bıle dedı sen neyle besledın kuzum bunu yaaa benım bebegımmı kucukte dr benı tesellı edıyo anlamadım :(:(:(:(:(:(

başka bebeklerle kıyaslama yapma biliyosun hepsi farklı genetik özelliklere sahip bu senin bebeğinin minnoş olacağı anlamına gelmez
:1:
hiç üzülme

benim aile hekimliğindeki ebem aradı nasılsın diye.sonra konuştuk şeker yüklemesini gel biz ücretsiz yapıyoruz dışarıdan para verme demişti ama ben gitmedim :1: şeker yüklemesi yaptırmıcammmmmmm

ben 65 ödüyorum kız
20 lira için mi düşünüyon
ben her hafta bir dr giderdim
ne dicekler diye :))))))))

ben ücrete değil evim uzak olduğu için üşeniyorum her hafta gitmeye başka derdim yok :1:

ya ben bıde dogumdan cok korkuyorum keske leylekler getırse :1::1::1::3::3:

hiç acımayacak korkma yavrum pırt diye çıkıcak :1:

Back
X