- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #41.821
29 hafnın ıcındeımKac haftalıksın doktor ters dedi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 hafnın ıcındeımKac haftalıksın doktor ters dedi ?
herkese günaydın kızlar ..
Günaydın kızlar, nasılsınız?
günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
ya benim dünden beri belim değil sırtım değil arkada biryerlerim ağrıyor
ciğer midir böbrek mi dir bilemedim :26:
geçmiş olsun canım. böbreklerin olabilir mi? üşütmüş olabilir misin? bir doktora görün istersen.
doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum geçmezse ilerleyen günlerde bakarım duruma göre![]()
doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum geçmezse ilerleyen günlerde bakarım duruma göre![]()
ihmal etme ama. ayaklarını sıcak tutmaya gayret et. ben de hastane olayından pek haz etmiyorum aslında:)
ihmal etme ama. ayaklarını sıcak tutmaya gayret et. ben de hastane olayından pek haz etmiyorum aslında:)
hamilelik ilerledikçe hakkatten oramız buramız ağrımaya başladı dimi?
eşim diyo ki çürük kakalamışlar seni bana
dikkat edin ihmal etmeyin kendinizi
günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
ya benim dünden beri belim değil sırtım değil arkada biryerlerim ağrıyor
ciğer midir böbrek mi dir bilemedim :26:
hamilelik ilerledikçe hakkatten oramız buramız ağrımaya başladı dimi?
eşim diyo ki çürük kakalamışlar seni bana
dikkat edin ihmal etmeyin kendinizi
ya bebeği görmek olmasa kadın doğumcuya da gitmeyeceğim de
aynen bende öyle sanki arada kasıklarım da ağrıyor![]()
Herkese gunaydın bayanlar,
Aynen canım hamilelik ilerledikce sorunlarda cogalmaya basladı hergun baska bısey çıkabiliyor, benimde midem arada cok şiddetli ağrıyor ona bağlı olarakta istifra oluyordu neden boyle diye korktum dr gittim hic bisey yapamadı endoskopi desem olmaz rontgen desem onuda yapamayız dedi rahatlatıcı 1-2 ılac verdı sadece ama gel gelelım bugun yıne oldu aynı yani hamileyken bisey yapamıyor dr lar, ama oyelkencim seninki farklı sen bi git goster istersen dr sendede rongen cekemıcektır belkı ama cigerlerinse ihmale gelmez tatlım
haklısın buklee artık yavaş yavaş şikayetlerimiz artmaya başlayacak. yine bu halimize şükür hamileyiz ama hem çalışıyoruz hem de evde kendi işimizi kendimiz yapıyoruz. artık beyefendiler de bu kadarcık şikayetimize katlansınlar bakalım :)
aynen öyle bak benim görümcem de hamile
2.80 yatıyor evde ne iş ne güç![]()
cuma günü gideceğim canım geçmezse söylerim
haklısın buklee artık yavaş yavaş şikayetlerimiz artmaya başlayacak. yine bu halimize şükür hamileyiz ama hem çalışıyoruz hem de evde kendi işimizi kendimiz yapıyoruz. artık beyefendiler de bu kadarcık şikayetimize katlansınlar bakalım :)
öyle olunca daha kıymetli olur genelde insan:) biz yapamıyoruz öyle şeyleri neysek oyuz yani ben öyleyim aralığın 20 si gelsede işten ayrılsam bende ev hanımı nasıl olunuyormuş bir baksam:)
öyle olunca daha kıymetli olur genelde insan:) biz yapamıyoruz öyle şeyleri neysek oyuz yani ben öyleyim aralığın 20 si gelsede işten ayrılsam bende ev hanımı nasıl olunuyormuş bir baksam:)
bende öyle düşünüyorum dirençli ve çalışkan olunca kimse sana hakettiğini vermiyo
ay oram ay buram demek lazım![]()
bende öyle düşünüyorum dirençli ve çalışkan olunca kimse sana hakettiğini vermiyo
ay oram ay buram demek lazım![]()
yapamayız ki, uzanırken bile aa şurayı da toplayayım, aman şunu da yapayım diye 7 ayda akıllanmamışız, bundan sonra nasıl akıllanacağız.
görümcene kırmızı kurdele takmak lazım. biz beceriksizliğimizin kurbanıyız, o yüzden görümcen gibi insanlara helal olsun.
Günaydın güzel anneler
Bütün hamiş anneler toplandık toplandık toplandık yapmışsınız
Kanbersiz düğün olmaz dedim...
Veeeeeeeeeee
Aranıza geldim...
Ağrılar sızılar..
Benimde belim bugün fena ağrıyor kızlar..
Acaba astrolojiyle ilgili bir durum mu var
Gezegenler bayağı etkiliyor sonuçta insanları...
Küçük kızım sabaha kadar ateşler içinde yandı..
Diğerine (büyüğüne) antibiyotik başladık..
Kreşe de gideceğim diye tutturdu:18:
Aklım onda bir yandan da..
Umarım sizler ve bebekleriniz iyidir..
günaydın ayşebahar, geçmiş olsun, inşallar bir an önce iyileşirler. artık şikayetlerimiz artmaya başladı:)