- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.622
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #42.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla geliyor kötek bak haaaaaaaa
Canım sana nasılsın dedik oyelkenle
Ama neden ama neden?
Hem sen özlenmez de ne edilirsin ?![]()
ayyy evet allah korusun
valla cnm dün evi topla kanepe altlarını düzenle falan akşam ettim....lüzumsuz ne varsa attım..malum bebek olunca daha o kadar detaylı ilgilenemem evle diye..fortmantodaki ayakkabılarıma varana kadar düzenledim akşam ettim..akşam girdim ama kimse yoktu......ben iş yapıp çok ayakta kalınca kızlar belim çok ağrıyo tutuluyo..sizdede öylemi? yoksa benim bebekten öncede belim böyle rahatsız ediyodu ondanmı? bilmem...o karın çizgisi bendede çıktı..şaka maka bayağı yaklaşıyo doğumumuz yaavvvvv tırsıyorum ama oğlumuda özlüyorum çoookkk merak ediyrummmmmm.....kime benziiiiiii....?
.
yok kız hiç güzel bişi değil ...yüzün şişmesi...ödem oluyo..oğlumda pek oynamıyo bugün korkuyorum tansiyonum çıkıp onu rahatsız eder diye..sağ olsun hemşire geçen tansiyonuna dikkat et bebek için hiç iyi değil dedi beni korkuttu salakkkk....daha mülayim bi şekilde söyle dimi yok daannnkk diye dedi
....son gittiğimde 11 8 çıktı güzeldi ama tuzlu yediğimde sabah yüzüm şişiyo..sanırım farkında olmasamda bünyem rahtsız oluyo..bi daha asla yemem ...turşu murşu yaaa.....:26:..sizlerde dikkat edin..zaten çok susadım ordan belli yani.....rahatsız oldum çookkk
![]()
ben hiç tuz kullanmıyorum ama çizmelerimi giyip çıkarırken fark ettim sanki bileklerim şişmiş
tuzun etkisi olabilir ama artık ödemler normal kızlar
şişecez yapacak bişey yok![]()
o zaman ah ben ah ben gözden kaçır mışım
ayıp bana tühh
zaten yanımdaki arkadaş diyo ki beni haftasonu bu kadar özlemiyosundur
her gün her gün bu ne aşk diyo
kıskanıyo kızlar sizi![]()
![]()
ayyy evet allah korusun
valla cnm dün evi topla kanepe altlarını düzenle falan akşam ettim....lüzumsuz ne varsa attım..malum bebek olunca daha o kadar detaylı ilgilenemem evle diye..fortmantodaki ayakkabılarıma varana kadar düzenledim akşam ettim..akşam girdim ama kimse yoktu......ben iş yapıp çok ayakta kalınca kızlar belim çok ağrıyo tutuluyo..sizdede öylemi? yoksa benim bebekten öncede belim böyle rahatsız ediyodu ondanmı? bilmem...o karın çizgisi bendede çıktı..şaka maka bayağı yaklaşıyo doğumumuz yaavvvvv tırsıyorum ama oğlumuda özlüyorum çoookkk merak ediyrummmmmm.....kime benziiiiiii....?
.
yok kız hiç güzel bişi değil ...yüzün şişmesi...ödem oluyo..oğlumda pek oynamıyo bugün korkuyorum tansiyonum çıkıp onu rahatsız eder diye..sağ olsun hemşire geçen tansiyonuna dikkat et bebek için hiç iyi değil dedi beni korkuttu salakkkk....daha mülayim bi şekilde söyle dimi yok daannnkk diye dedi
....son gittiğimde 11 8 çıktı güzeldi ama tuzlu yediğimde sabah yüzüm şişiyo..sanırım farkında olmasamda bünyem rahtsız oluyo..bi daha asla yemem ...turşu murşu yaaa.....:26:..sizlerde dikkat edin..zaten çok susadım ordan belli yani.....rahatsız oldum çookkk
![]()
dikkat et kendine illa yapıcaksan arada dinlene dinlene yap, bendede oluyor benimde hamilelikten önce bel ağrılarım arada bir olurdu bu aylarda hamilelikle birlikte çok çıktı, ayakta kalınca, yol yürüyince, ev işi yapınca falan tutuluyor oturupta bir yerden kalkmak ölüm bacağıma kadar tutuluyor, evet bir şey kalmadı 2 ay oda göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider, bende bir an önce geçsin bebeğime kavuşayım istiyorum artık
[
Benim olan iş konusu ne oldu?
İmzalamamıştın en son
durumlardan haber ver canım..
doğru olabilir belki bana erken yapılmıştır o yüzden uzun gelmiştir:) aramızda 2-2,5 hafta var çünkü
geçmek bilmeyen gün, burasıda olmasa hiç vakit geçmicek
evet ya bi aralığa bile kapak atamadık
dünle bugün amma uzun sürdü :))))))))
ayyy evet allah korusun
.
hamarat hatun seniii
doğru canımmm![]()
sevindim ozaman
o zaman ah ben ah ben gözden kaçır mışım
ayıp bana tühh
zaten yanımdaki arkadaş diyo ki beni haftasonu bu kadar özlemiyosundur
her gün her gün bu ne aşk diyo
kıskanıyo kızlar sizi![]()
![]()
nazar etmesin ne olur çalışsın onu da özleyen bir arkadaşı olur![]()
ben de tuzu azalttım. özellikle turşu hamilelere yasak :) arada bir tatlı konusunda kaçamak yapıyorum ama olsun o kadrarcık değil mi![]()
cnm imzaladım...kendim bizzat konuştum patronla tamam dedi sskanı ödeyeceğiz dedi....sağ olsunlar.....doğum paramı alacağım inş...raporlu olduğum günlerde ssk devam edeceği için inş bi aksilik olmazda çok erken doğum yapmaz isem işsizlik maaşınada hak kazanıyorum..inş olur..benim için çok büyük bi para olmasada en azından oğlumun bezini falan evin eksiklerini alırım 6 ay maaş almak çok iyi olcak inş olursa.....allahım nasip ederse...patronum 3 çocuğu var insaflı biri tabiki doğum paranı al dedi..öderim dedi..hallettim yani..içim rahat çok şükür..şimdi aralığın 24 yada 25 inde raporumu vercem iş yerime onu bekliyorum...sen nasılsın_ çocuklar nasıl? sen o kadar çocukla nasıl baş ediyosun bakim ondan haber ver..ailende vefasız benimkiler gibi...bide ben 3 gündür annemi görüyorum rüyamda..eşim diyoki onlar kesin barışmak için can atcaklar diyo...kısmet...inş olurr...
zaten eşim özür dilemeden asla barışmazz...
yasağı kim takıyo..helede ben..ben de tuzu azalttım. özellikle turşu hamilelere yasak :) arada bir tatlı konusunda kaçamak yapıyorum ama olsun o kadrarcık değil mi![]()
dikkat et kendine illa yapıcaksan arada dinlene dinlene yap, bendede oluyor benimde hamilelikten önce bel ağrılarım arada bir olurdu bu aylarda hamilelikle birlikte çok çıktı, ayakta kalınca, yol yürüyince, ev işi yapınca falan tutuluyor oturupta bir yerden kalkmak ölüm bacağıma kadar tutuluyor, evet bir şey kalmadı 2 ay oda göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider, bende bir an önce geçsin bebeğime kavuşayım istiyorum artık
sağ ol cnm..bazen saatleri unutuyoum iş yaparken sonra bi bakıyorum belim tutulmuş bütün gün oturmamışım bile....inş sağ sağlim doğarlar kuzular...dün oğluma bez aldım el kadar yaaa...çok tatlıııı...
![]()
Canımsın ya..
Benimde gözümden kaçıyor çoğu şey zaman zaman..
Ah sana değil şaka yaptım kıssss
Al sana
İnan benimkilerde yeter dediler kapat şunu..
Biri akşam evde üye olmuş..
Bana diyor nickin ne?![]()
evet ya bi aralığa bile kapak atamadık
dünle bugün amma uzun sürdü :))))))))
ayyy evet allah korusun
.
hamarat hatun seniii
sevindim ozaman
nazar etmesin ne olur çalışsın onu da özleyen bir arkadaşı olur![]()
herkes nerde bizim gibi olsun akşama kadar gazete okuyacağına
sosyal olsun dimi ama?
yasağı kim takıyo..helede ben......çok pişmanım canım..sağ olsun kaynanamın turşusuda yenmicek gibi değil sonuydu bidonun...yedim ama farkında olmadan kaçırmışım demekki...eşim diyoki sabah gözlerin yenidoğan bebek gibi şişmiş yumuk yumuk diyooo...gece öldürdü beni gülmekten kızlar yaa..diyoki daha sana sarılamıyorum kolumu iki kere döndermem lazım diyo...
.....gül gül çatladım yaaa...yan yatınca gerçekten çok şişmanlamışım bende fark ettim...gıdımda boynumla bütünleşti resmenn...
.....ama az kaldı çok şükür 15 kilo ile inş biter hamileliğim yaa..boğazıma dikkat etsem almamda bazen dozu kaçırıyorum işte....asla daha yemem turşu cnm...kendim önemli değilim oğlum a dokuncak diye çok korktum yaaa...
salak kafam..al ban allll
[/B]
tansiyonunu da yükseltir tuzlu aman dikkat et, son aylarda ödem artıyormuş.
tansiyonunu da yükseltir tuzlu aman dikkat et, son aylarda ödem artıyormuş.
cnm imzaladım...kendim bizzat konuştum patronla tamam dedi sskanı ödeyeceğiz dedi....sağ olsunlar.....doğum paramı alacağım inş...raporlu olduğum günlerde ssk devam edeceği için inş bi aksilik olmazda çok erken doğum yapmaz isem işsizlik maaşınada hak kazanıyorum..inş olur..benim için çok büyük bi para olmasada en azından oğlumun bezini falan evin eksiklerini alırım 6 ay maaş almak çok iyi olcak inş olursa.....allahım nasip ederse...patronum 3 çocuğu var insaflı biri tabiki doğum paranı al dedi..öderim dedi..hallettim yani..içim rahat çok şükür..şimdi aralığın 24 yada 25 inde raporumu vercem iş yerime onu bekliyorum...sen nasılsın_ çocuklar nasıl? sen o kadar çocukla nasıl baş ediyosun bakim ondan haber ver..ailende vefasız benimkiler gibi...bide ben 3 gündür annemi görüyorum rüyamda..eşim diyoki onlar kesin barışmak için can atcaklar diyo...kısmet...inş olurr...
zaten eşim özür dilemeden asla barışmazz...
evet cnm....yemem daha yaaa...oğlumun yerimi daraldı nee..pek kımıldamıyo artık sizinkiler ne alemde....allahtan ellerim ayaklarım şişmedi..yoksa topaç gibi olcam tamda........
Canım senin için çok çok sevindim..
ama sıkıntılı uyandım..
Her gören Allah yardımcın olsun diyor zaten..
Ben en çok doğumda küçük kızımı 15 aylık olanı nereye bırakacağım
Aklım onda..
3 gün hastanedeyim.. babası 3 ününe birden nasıl bakacak
ve 4. sezeryanım olacak..
Rabbim yardım eder inşallah