2012 Şubat Anneleri

nebilıym kokrtumm :)

:9::9: korkma korkma daha zaman coookkk hem emın ol sen daha rahatsın sureklı lekelenıyo camasırım sınır oluyorum :D

ayy bende çok merakla bekliyorum ama yok... bir kere rüyama bile girdi bebeğimi emziriyorum böyle resmen damarlarım çekiliyor...benim arkadaşımında bu aylarda gelmiş pas gibi bii leke çıktı çamaşırıma demişti...

alla alla neymıskı :SS:S:S:

zaten sürüyorum heryerime
hem badem yağı hemde
bi çok nemlendirici krem
evde yağlı pehlivan gibi sürüp geziyorum
demek ki çatlayacak
kociş beni beğenmiyecek

bende üzülüyordum çatladı diye kocam saçmalama ne olmuş zaten bir tek ben görüyorum ve her defasında bana bir evlat verdiğini hatırlıyorum dedi rahatladım:38:

ben sımdıden bıse yapmıyorum ya zaten sut gelıyor sureklı ucunde olanı uzerıne suruyorum nemlenıyo zaten bırı bana gogsunde yara olucak dogum dan snra cocugu emdırdıkten snra vazelın sur ucuna uzerınede yarım cevız kabugu koy dedı yaraları gecırıyormus emdırmeye yakında ucunu yıka emdır dedı bılmıyorum denemek lazım ona ıyı gelmıs

ceviz kabuğu nasıl yani yaş cevizin kabuğu mu?ben bepanten alayım dedim ama:26:

bende üzülüyordum çatladı diye kocam saçmalama ne olmuş zaten bir tek ben görüyorum ve her defasında bana bir evlat verdiğini hatırlıyorum dedi rahatladım:38:

benide teselli ediyo ama

üzülüyorum aynada insan kendini görünce morali çok bozuluyo

bu kim falan dedim akşam

yazın kısa bişey giyemiycek miyim?

ay ne romantıkkkkkkk yaaa bende kacınıyordum bı ara kocam bana ben senı catlaklarınla sevıyorum deyınce hadı ordan dedım :9::9::9::9:valla ne kadar dgru bılemıyorum

benide teselli ediyo ama

bu kim falan dedim akşam

cnm onlar beyazlıyor bır sure sonra bellı bıle olmuyor benım eskı catlaklarımdan eser yok rahat ol bence..

cinsiyeti göstermedi mi bebişin??:emir_bebek:

yok yafs vırgul kullanmadım ondan :9::1: cınsıyetı kız, muhtemelen dogacagı zmn 25 ocak-10 sbt demelıydım pardon :1::1::1:

benide teselli ediyo ama

bu kim falan dedim akşam

benimde kötüüü oldu ya bacaklrım özellıkleee vazelın suyorumm ama sankı hıc faydası olmuyomus gıbı artık kenıdmde suremıyorum kocam suruyor masaj yaprak sumrke gerkımıs ne kadar anlarkı bı erkek :)ondan böle kalıcak galıba benımkılerrr:(

cnm onlar beyazlıyor bır sure sonra bellı bıle olmuyor benım eskı catlaklarımdan eser yok rahat ol bence..

yok yafs vırgul kullanmadım ondan :9::1: cınsıyetı kız, muhtemelen dogacagı zmn 25 ocak-10 sbt demelıydım pardon :1::1::1:

http://lbdf.lilypie.com/95L9p2.png

Bu yazdığımı çizelge kısmına yapıştır canım..
İnşiallah beğenirsin

benimde kötüüü oldu ya bacaklrım özellıkleee vazelın suyorumm ama sankı hıc faydası olmuyomus gıbı artık kenıdmde suremıyorum kocam suruyor masaj yaprak sumrke gerkımıs ne kadar anlarkı bı erkek :)ondan böle kalıcak galıba benımkılerrr:(

zaten kızardıysa artık kaybolmaz...badem yağı ve zeytin yağı da iiymiş dediler

bende ne kötü dedim içimden kıyafet bile alınmaz öyle olunca isim ne düşündünüz

Selam kızlar,

Uzun süredir foruma giremiyordum. Bugun girmem şart oldu. Sizlere birşey danışmam gerekiyor. Benim ilk bebeğim ve daha önce ailemizde hiç bebek olmadığı içinde bilgim yok.
Erkek kardeşimin oğlunun ilk dişi çıkmış. Kardeşimin eşi aradı ve haber verdi. Bende diş buğdayı yaparız falan dedim ama ben nasıl
yapıldığı ile ilgili bilgim yok.
Şimdi madde madde sorayım
1.öncelikle diş buğdayı nasıl oluyor. Davetlilere ne ikram ediliyor.
2. ben hala olarak ne yapmam lazım bir hediye mi alayım, ikramlar falan varsa onların bir kısmını mı hazırlayayım.
3. Hediye almalıysam ne almam yararlı olur

Deneyimli olanlar cevaplarsa sevinirim.

forum kalabalıkken yanıt veren olur sanırım.

selam kızlar

uyurken yastığa havlu kağıt döşüyorum ben
ağzım akıyo geceleri
sizede oluyo mu??
Canım bende yok...

aysebaharr cok gusel olmus banada söylermsın nasıl yaptın bende oğlusum için yapıyımmmm:)

canım tahmini doğum tarihini
satını yaz bana sana da yapayım hemen..
ekle sen
özel bişey ayzmak istersen oğluna onu da yaz

Back
X