- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #42.321
ayy inşallah yara olmaz da denememize gerek kalmaz...ama bende denerim öle bişey olursa![]()
bu ne için yapılıyormuş biri tekrar anlatabilir mi atlamışım galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inşallah yara olmaz da denememize gerek kalmaz...ama bende denerim öle bişey olursa![]()
nihle nini manası nedir ilk defa duydum bu arada sen trakyalısın sanırım kıscem dediğine göre...
cnm bırı bana solemıstı oda gecen ay dgum yaptı konusuyorduk konu acıldı goguste yara olup emrıremeyenler ıcın dedıler yara olmus emdıremıyormus bebegı emdırdıkten snra vazelın surup ucunu kuru cvız kabugu ıle kapatıyormus yumusatıp gecırıyormus emdırecegımız zmn da yıkayıp edırıp aynı seyı tekrar yapılması gerekıyormus denemedım ama deneyenler onerıyor..
cnm ben yıkamadım yıkamayıda dusunmuyorum nıvea cantası bende aldım ama bı canta daha aldım gozume kucuk geldı nıvea setındekı canta bırde sankı cabuk eskırmıs gıbı geldı bence yıkamana gerek yok kıyafetlerı yıkamak yeterlı dıye dusunuyorum bendışarı çıkarken kullanacağımız bebek çantasını yıkamayı düşünüyor musunuz? ben nivea atta çantası aldım, içinde kremleri var. çok kullanışlı bişey. onu da yıkasam mı dedim de?
arnavutlar boşnaklar da kısçe diyorlar
göğüs uçları yara oluyormuş emzirmeye başladığımızda senin 2 . hamileliğin bildiğim kadarıyla sen de de olmuşmuydu?
hımm anladım canım sağol bilgi verdiğin için
canım benim göğüs ucum yoktu,sütüm azdı,bebekte emmedi
öyle bir duyguyu tatmadım açıkçası
ama 7 ay süt sağıp verdim
sinemcim yazını görmedim
çantayı yıkamaya gerek yok canım
bende hastane çantasını hazırlayacağım bugün yarın
yani herşey hazırda bir tek bavulun içine koyacağım
sinemcim yazını görmedim
sinemcim yazını görmedim
Öfff patron bir iş iptal olunca geldi ne güzel kafa dinlicektim kısmet olmadı,
bencede hazırlayın artık bayanlar ben 6 ayda hepsini hazır ettim ne olur ne olmaz
Öfff patron bir iş iptal olunca geldi ne güzel kafa dinlicektim kısmet olmadı,
bencede hazırlayın artık bayanlar ben 6 ayda hepsini hazır ettim ne olur ne olmaz
hmmm hazırlamak lazım yavastan bıdee dr bana erken olabılır dedı bılmıyorum her zmn soluyom her zmn cevap verıyolar ama ne koysam bılemedım sadece dogum setı koysak olmazmı??