2012 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun, eğer toparlanamazssan doktora git. hamilelerin kullanabileceği ilaçlar var, onlardan veriyor. ben öyle yapmıştım.

ya bes tane ılac ıcıyorum ya baskada kullanmak ıstemıyorum cok zorlanmasam ıyı zorlanırsamda artık gıderım nabımmm

mutlaka dene faydasını görüceksindir çabuk toparlanmasını sağlıyor insanın, sen çalışmıyordun değilmi çalışan için dahada zor çalışmıyorsan yat güzel dinlen 1 gün bile istirat yetiyor bazen insana

yok tatlım evı beklıyorum ben :1: esım calıstırmıyo

bende açamadım ama

sizde bişey var bazıları açtığına göre linklerde sorun yok canım

ya bes tane ılac ıcıyorum ya baskada kullanmak ıstemıyorum cok zorlanmasam ıyı zorlanırsamda artık gıderım nabımmm

aynen fazla yükleme bu sefer mideyi zorlicak mahvedicek, hem ne kadar zararsız densede bebek için verilenlerin dışında ben diğerlerinin çokda zararsız olduğunu düşünmüyorum benim görüşüm tabi, acaba demektense içmem daha iyi

acılmayan nekıı

canım bir kaç kıyafet eklemiştim şubat anneleri bölümündeki odaları ve cicileri topiğinede onu açamıyor bazı arkadaşlar

Günaydın kızlar günaydın cici anneler ve bebekleri..
Sabah sabah ergenlikle ilgili bir konferansımız vardı..
Bebek nasıl doğar ?
Bebek nasıl olur?
Herkes bana bakıyor bu arada...
Sanki uygulamalı göstereceğim orda:)))))
Sizler nasılsınız?

sizde bişey var bazıları açtığına göre linklerde sorun yok canım

aynen fazla yükleme bu sefer mideyi zorlicak mahvedicek, hem ne kadar zararsız densede bebek için verilenlerin dışında ben diğerlerinin çokda zararsız olduğunu düşünmüyorum benim görüşüm tabi, acaba demektense içmem daha iyi

canım bir kaç kıyafet eklemiştim şubat anneleri bölümündeki odaları ve cicileri topiğinede onu açamıyor bazı arkadaşlar

aa bende bakayım bı,

Bebek nasıl doğar ?
Bebek nasıl olur?
Sizler nasılsınız?

gunaydın örtmenımmm :D:D:d ne komık olmustur hee :1:

arkadaşlar çanta aldınızmı ? ya ben bakıyorum ama güzel bi çanta hiç bulamadım var olanlarda eski tıpler

evet aldık cnm nerde oturuyorsun kı.. bebek magazalarında var bır suru cesıt cesıt pusetınkılerı bende begenmıyorum cok degısık cantalar cıkmıs bende aldım valız gıbı aynı :1::1:

Bebek nasıl doğar ?
Bebek nasıl olur?
Sizler nasılsınız?

GÜNAYDIN,,, :)) komik bir durum ama

arkadaşlar çanta aldınızmı ? ya ben bakıyorum ama güzel bi çanta hiç bulamadım var olanlarda eski tıpler

ben sırt çantası düşünüyorum o daha rahat ve pratik oluyor, öbür türlü hem bebek hem çantaya sahip çık zor oluyor tek bir yere çıkınca ama sırt çantası daha mantıklı geldi bana bilmiyorum , daha almadım henüz bende

Son düzenleme:
cok guzelmısss begendım arkadasım hayırlısıyla kullanmayı nasıp etsın rabbım :D besıgı de aldıysan resmını gosterırsın artık :D:D

ben sırt çantası düşünüyorum o daha rahat ve pratik oluyor, öbür türlü hem bebek hem çantaya sahip çık zor oluyor tek bir yere çıkınca ama sırt çantası daha mantıklı geldi bana bilmiyorum , daha almadım henüz bende

kız bız burda bogaz patlatıyoruz cantamız hazır olsun dıye benım gıbı olma :1:

Bebek nasıl doğar ?
Bebek nasıl olur?
Sizler nasılsınız?

günaydın canım..

insan tecrübeli olunca
prof oluyo demiştim
iyiyiz
sen nasılsın*

Ay bayanlar kasım anneleri bazı doğun anılarını paylaşmışta hastane ve doktor çok önemli,

biri özel hastanede doğum yapmış çok acı çekmiş kadın ve bebeği yanlış tutma sonucu sanırım tek kolunda felç olmuş ve bu durum uzun yıllar suren bir tedavi gerektiriyormuş, başka biri yine hastanenin ilgisizliği ve pisliğinden bahsetmiş, ay gözüm korktur üzüldüm

Canım ben eleferanın çantasını gördüm..
Güzeldi..
Eklemişti önceki sayfalara da

aa bende bakayım bı,

gunaydın örtmenımmm :D:D:d ne komık olmustur hee :1:

Sorma canım ya..

günaydın canım hoşgeldin

Hoşbulduk..
Kahvaltıya gidecektik benim müdür beni ekti ve kendi yalnız gitti
Ay siz olsanız ne yapardınız kızlar bu durumda?

Gerçekten evet..
Birde bana orkid verdiler..
Kullanacağım ya hemen:)))

Ay bayanlar kasım anneleri bazı doğun anılarını paylaşmışta hastane ve doktor çok önemli,

biri özel hastanede doğum yapmış çok acı çekmiş kadın ve bebeği yanlış tutma sonucu sanırım tek kolunda felç olmuş ve bu durum uzun yıllar suren bir tedavi gerektiriyormuş, başka biri yine hastanenin ilgisizliği ve pisliğinden bahsetmiş, ay gözüm korktur üzüldüm

ay allah korusun

cok guzelmısss begendım arkadasım hayırlısıyla kullanmayı nasıp etsın rabbım :D besıgı de aldıysan resmını gosterırsın artık :D:D

sağol canım amin, bir tek beşikle bebek arabamız eksik, birde çanta

kız bız burda bogaz patlatıyoruz cantamız hazır olsun dıye benım gıbı olma :1:

hastane çantam benim 6 aydan beri hazır,r onun dışında bebekle bir yere giderken kullanılan çantadan bahsettim ben onu almadım daha

Back
X