2012 Şubat Anneleri

Ay bayanlar kasım anneleri bazı doğun anılarını paylaşmışta hastane ve doktor çok önemli,

biri özel hastanede doğum yapmış çok acı çekmiş kadın ve bebeği yanlış tutma sonucu sanırım tek kolunda felç olmuş ve bu durum uzun yıllar suren bir tedavi gerektiriyormuş, başka biri yine hastanenin ilgisizliği ve pisliğinden bahsetmiş, ay gözüm korktur üzüldüm

pozitif doğum hikayalerini oku canım. bunları okuyup kendi kendine korku yaratma. pozitif doğum hikayeleri diye arat. çok güzel tecrübeler var. insnaın doğurası geliyor o derece:)

sağol canım amin, bir tek beşikle bebek arabamız eksik, birde çanta

hastane çantam benim 6 aydan beri hazır,r onun dışında bebekle bir yere giderken kullanılan çantadan bahsettim ben onu almadım daha

bende bebek arabası almadım daha besıklerı aldım kız ogrendıgın gıbı esyaları alıp hangı ara kuruttun hangı ara utuledn hngı ara yerlestırdınn :)))

Ay bayanlar kasım anneleri bazı doğun anılarını paylaşmışta hastane ve doktor çok önemli,

biri özel hastanede doğum yapmış çok acı çekmiş kadın ve bebeği yanlış tutma sonucu sanırım tek kolunda felç olmuş ve bu durum uzun yıllar suren bir tedavi gerektiriyormuş, başka biri yine hastanenin ilgisizliği ve pisliğinden bahsetmiş, ay gözüm korktur üzüldüm

Şimdi okudum geldim bende..
Özel hastane özel doktor..
Ama birşey fark ettim..;
Doktora yalnız bir kez gitmiş..
Uzun süre gidilmeli
Doktor hastasını tanımalı..
Diye düşünüyorum...

Allah yardım etsin kıza..
Gerçekten zor bir durum..

bende bebek arabası almadım daha besıklerı aldım kız ogrendıgın gıbı esyaları alıp hangı ara kuruttun hangı ara utuledn hngı ara yerlestırdınn :)))

benim erken doğum riski var diyince dr gözüm korktu, 5 ayda giyimlerini almaya başlamıştım zaten ufak ufak, 6 aya girince gittim bir kaç mağaza ile bütün eksiklerimi aldım kıyafetlerini tamamladım , etiketlerini kestim yıkadım kuruttum ve çantalara yerleştirdim kalanlarıda dolabına yerleştirdim. birde ben çalışıyorum bu dediklerimin çoğunu cumartesi günleri yaptım

Şimdi okudum geldim bende..
Özel hastane özel doktor..
Ama birşey fark ettim..;
Doktora yalnız bir kez gitmiş..
Uzun süre gidilmeli
Doktor hastasını tanımalı..
Diye düşünüyorum...

Allah yardım etsin kıza..
Gerçekten zor bir durum..

evet, ama başka biri var oda hastanenin ilgisizliği ve pisliği ve hastane personelinden şikayetçi, valla ben özel ataköy hastanesine gidiyorum en başından beri şuan için ters bir durum görmedim, doğum bölümüne çıkmadım hiç aslında çıkıp doğum yapanlardan 1-2 kişiye sormak lazım ama oda garip olur:) gerçi bu c.tesi dr gidicem

evet, ama başka biri var oda hastanenin ilgisizliği ve pisliği ve hastane personelinden şikayetçi, valla ben özel ataköy hastanesine gidiyorum en başından beri şuan için ters bir durum görmedim, doğum bölümüne çıkmadım hiç aslında çıkıp doğum yapanlardan 1-2 kişiye sormak lazım ama oda garip olur:) gerçi bu c.tesi dr gidicem

Aynı hastane değil değil mi gittiğin hastane o kızla...?
O başka tabi... 'Hastanenin pisliği ve ilgisiz personel'
Lakin şahit lazım...
Fotoğraf delil lazım...
Uğur Dündar bu işi hakkıyla yapar aslında..
Bir mail yeterlii

benim erken doğum riski var diyince dr gözüm korktu, 5 ayda giyimlerini almaya başlamıştım zaten ufak ufak, 6 aya girince gittim bir kaç mağaza ile bütün eksiklerimi aldım kıyafetlerini tamamladım , etiketlerini kestim yıkadım kuruttum ve çantalara yerleştirdim kalanlarıda dolabına yerleştirdim. birde ben çalışıyorum bu dediklerimin çoğunu cumartesi günleri yaptım

çok taktir ettim seni çalışkan hatunmuşsun
hafta sonu öldürseler bu kadar çok şeyle uğraşamam :1: :1:

ah o ıstek bendede olsa alması deılde yıkaması :))

ay bayanlar kasım anneleri bazı doğun anılarını paylaşmışta hastane ve doktor çok önemli,

hadi yaaa amaninnnnn

vallahı tatlım hepsını hazırlıcam bu hafta hatta sımdı kalkıp etıketelrını sokeyım

heh aferin şöle ol işte :)

korkunun gözünü seveyim

oyelken annem gibi maşallah :1:

ee zorlamasam yıkayacağın yoktu
doğurcan hala umurunda değil :)))

vallahı cnm eger o kadar baskı yapmasa hıc yapasım yok annemı aradım sen yap ben kontrol ederım dedı teftıs muduru ıste :)) :1:

aferin aferin hadi başla

benim erken doğum riski var diyince dr gözüm korktu, 5 ayda giyimlerini almaya başlamıştım zaten ufak ufak, 6 aya girince gittim bir kaç mağaza ile bütün eksiklerimi aldım kıyafetlerini tamamladım , etiketlerini kestim yıkadım kuruttum ve çantalara yerleştirdim kalanlarıda dolabına yerleştirdim. Birde ben çalışıyorum bu dediklerimin çoğunu cumartesi günleri yaptım

bravooooooo

çok taktir ettim seni çalışkan hatunmuşsun
hafta sonu öldürseler bu kadar çok şeyle uğraşamam :1: :1:

öyle bir yaparsın kiiiiiii :))))

Aynı hastane değil değil mi gittiğin hastane o kızla...?
O başka tabi... 'Hastanenin pisliği ve ilgisiz personel'
Lakin şahit lazım...
Fotoğraf delil lazım...
Uğur Dündar bu işi hakkıyla yapar aslında..
Bir mail yeterlii

ben 6 ay gittiğim hastaneden dr la tartıştığım için vazgeçtim
sonra başka bi özele gittim
ve kapıda konuşurlrken duydum ki
eski gittiğim hastanenin doğum ünitesi çok kötüymüş
temiz değilmiş sezeryana uygun koşullar yokmuş
iyi ki bırakmışım dedim
buda bana ders oldu
şimdiki hastanenin her yerini incik cıncık araştırıyorum..

iyi ki bırakmışım dedim
buda bana ders oldu

O hastanede doğum yapmış kişilerden de bilgi alabilirsin
Muhakkak 3-5 kişiye sormak lazım..
Bizim burda da özel bir hastanede çok ünlü bir doktor hastasını kaybetti..
Ama sezeryanda herkesin başına gelebilecek bir durum gelişmiş..
Yani aslında sezeryan olan herkesin bu riski varmış..

kızlar yıkarken makınede mı yıkadınız el de mı.deterjan olarak ne kullandınız.bıde hastane cantasına neler koymak lazım

iyi ki bırakmışım dedim
buda bana ders oldu

benim gittiğim hastane için mi duydun doğum ünitesi kötü diye

kızlar yıkarken makınede mı yıkadınız el de mı.deterjan olarak ne kullandınız.bıde hastane cantasına neler koymak lazım

makinada yıkadın dalin in şampuan ve yumuşatıcısıyla

evet canım gidip baktın mı diye rencide bile ettiler beni :1:

valla her hastane birbirini kötülüyor bende duyuyorum
ama biliyorsun ben orda doğum yaptım
doktorlardan da ,hastaneden de ,odalardan da ,hemşirelerden de çok memnun kaldım
hatta 2 gün nasıl geçer diyordum hep okadar rahattı ki 15 gün bile kalabilirdim
özellikle oğlumu aşıya götürdüğümde gop hast memnun kalmayıp esra hanımın metini duyup gelenleri
çok gördüm
hatta esra hanım yaşlanmadan 2 çocukları da yapsak diye konuşuyorlardı

Back
X