- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #42.621
günaydın kıslar....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.. kaç gündür uğrayamıyorum işler çok yoğundu..nasılsınız görüşmeyeli..
günaydın kıslar....![]()
günaydın kıslar....![]()
günaydın kızlar.. kaç gündür uğrayamıyorum işler çok yoğundu..nasılsınız görüşmeyeli..
kızlar muhakkak gittiğiniz hastaneler de çocuk yoğun bakım ünitesi varmı diye araştırın
yoksa hiç ama hiç düşünmeden hastanenizi değiştirin
eğer varsa doğum yapılan katı bir gezin odalara bakın
hatta diğer doğum yapanlarla bile görüşün derim
Iyiyiz biz de, yogunuz calisiyoruz iste...
Az once is yerinde bir kadin karnima bakip, dogumun cok yakin heralde, karnin cok buyuk dedi
Halbuki iki ay var daha, bir daha bu gomlegi giymiycem cesit olsun dedim beli eski kiyafetlerimden uzun bir gomlek giydim ama baya dar geldi heralde![]()
Benim karnim cok sivri one dogru gidiyor, ic karin hic yokmus bende heralde direk disari verdi kendini![]()
ewet yenidoğan ünitesi çok önemli katılıyorum sana..ben çapa da doğum yapacam Allah nasip ederse
sizler ne guzel herseyını en ayrıntısnA kadar arastırıyorsunuz.ben de esımde o konuda bıraz pasıfız.esım cevresıne soruyo hangı doktor ıyı dıye bız o sekılde dr gıttık ılk gıttıgımız doktor cok ılgısızdı muayene edıyordu hersey ıyı gecmıs olsun deyıp gonderıyordu.bızde bebegı gormenın heycanıyla hıc bısey demeden cıkıp gıdıyorduk.sonradan dktr degıstık suankı doktorum daha ıyı oncekı dktrm kansızlık vardı kendıne soylemıstım hıc bı ılac falan vermmıstı.sımdıkı dktrum hemen her tahlılımı yapıp kullanmam gererken ılacları verdı.bununda tek sorunu her gıtmemde cok zayıfsın cok zayıfsın dıyo strese sokuyo onun dısında cok memnunum
kızlar muhakkak gittiğiniz hastaneler de çocuk yoğun bakım ünitesi varmı diye araştırın
ewet yenidoğan ünitesi çok önemli katılıyorum sana..ben çapa da doğum yapacam Allah nasip ederse
ben sırf bu yüzden kanuni sultan süleyman devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Hem çok yeni, çok temiz bir hastane hemde doktorlarının hepsi prof hemde yogun bakım ünitesi var.
şuan gittiğim hastane acayip kazık. Ilk hamileliğimde düşük yaptım ben 2,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu karnımda kürtaj oldum bir masraf çıkardılar doğum kadar dı. Orda doğum yaparsam birde bebek allah korusun yogun bakımda falan kalması gerekirse
çok zorlanırız. Hem açıkcası güvenmiyorum da neye ne kadar masraf çıkarırlar allah bilir. Devlet hastanesi özel gibi olmaz ama en fazla 2 gün dayanıcam hemde gereksiz olan şeyleri yapmazlar para almayacakları için.
cnm benim bir arkadaşım cerrahpaşada doğum yaptı orasıda çapa gibi araştırma hastanesi 750 lira masraf yapmışlar hemde yogun bakımda falan kalmadı bebek. Araştırma hastanelerinde gecenin bir yarısı abuk subuk şeyler istiyorlarmış bir araştır istersen.
ben oğluma doğum yaptığımda kimse beni uyarmamıştı
hatta bazı hastaneler dışarıdan ya bebek aldıkları için dolu oluyormuş
ben kontrole gittiğimde dr soracağım dolu olup almama ihtimalleri olabilir mi diye
valla her hastane birbirini kötülüyor bende duyuyorum
ama biliyorsun ben orda doğum yaptım
doktorlardan da ,hastaneden de ,odalardan da ,hemşirelerden de çok memnun kaldım
hatta 2 gün nasıl geçer diyordum hep okadar rahattı ki 15 gün bile kalabilirdim
özellikle oğlumu aşıya götürdüğümde gop hast memnun kalmayıp esra hanımın metini duyup gelenleri
çok gördüm
hatta esra hanım yaşlanmadan 2 çocukları da yapsak diye konuşuyorlardı
günaydın iyiyiz canım sen nasılsın
kızlar doktoruma yada hastaneye daha sormadım ama arkadaşım dedi
artık küvezi yoğun bakım ünitesini devlet karşılıyormuş
özelde günlüğü 1 milyara olan küvez 50 liraymış şimdi
eğer o hastanede doğum yaparsan da para almıyorlarmış
bunu da soracağım hastaneye :)
dünyanın parasını istemeyi biliyorlar
canım ben asla dr olarak değerlendirmiyorum
ama hastane olarak doğum ünitesine bi bak derim
bende senin hastaneden GOPa geçtim
mesela yani![]()
çok şükür iyiyiz canım bir sıkıntımız yok..
senin kızlar nasıl?
İYİLERDİR İNŞALLAH CANIM YARIN HEM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILACAK HEMDE KONTROLÜM VAR