2012 Şubat Anneleri

Cnm benim bir arkadaşım cerrahpaşada doğum yaptı orasıda çapa gibi araştırma hastanesi 750 lira masraf yapmışlar hemde yogun bakımda falan kalmadı bebek. Araştırma hastanelerinde gecenin bir yarısı abuk subuk şeyler istiyorlarmış bir araştır istersen.

canım ben üniverste personeli olduğm için istemezler...hatta arkadaşlar özel odaya bile para vermediler personele öncelik tanıyorlar benim korkum oda kalmaması:50:çapanın kadın doğum odaları az sayıda

sen rahatsan karnın büyük gözükse ne olur canım boşverrrr

Ben seviyorum canim, bir daha ne zaman 7 aylik hamile olurum Allah bilir. Yazin azicik karnim cikmis da resim cektirmisim, simdi bakinca gulunc geliyor. Ha bu arada studyoda cekilen resimlerimiz icinden secim yaptik, bazilarini hic begenmedim yuzum sismis gibi cikmis, 3 taneyle kapattik neyseki olayi, birini hediye verdiler iki de biz aldik, yeterince odedik anliycaniz :52: Bir de demezler mi ki bebekle de bekleriz... Cok beklersin demek istedim o an :21:

Iyiyiz biz de, yogunuz calisiyoruz iste...
Az once is yerinde bir kadin karnima bakip, dogumun cok yakin heralde, karnin cok buyuk dedi :50:
Halbuki iki ay var daha, bir daha bu gomlegi giymiycem cesit olsun dedim beli eski kiyafetlerimden uzun bir gomlek giydim ama baya dar geldi heralde :56:
Benim karnim cok sivri one dogru gidiyor, ic karin hic yokmus bende heralde direk disari verdi kendini :9:

bana bir arkadaş kadife hamile elbisesi verdi, giymwyw cesaret edemedim henüz. hollanda köylüsü gibi bişi olucam diye dolabın köşesinde duruyor, evde bile denemedim.

ZATEN PARA İÇİN DIŞARIDAN ALIYORLARDIR YOKSA NEDEN ALSINLAR Kİ

DOĞUM ÜNİTESİ DEDİĞİN NEDİR

çok şükür iyiyiz canım bir sıkıntımız yok..
senin kızlar nasıl?

İYİLERDİR İNŞALLAH CANIM YARIN HEM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILACAK HEMDE KONTROLÜM VAR

allah korusun bebek yoğun bakımda kalırsa
orası ve doğumhanenin olduğu kat canım
ama bunu tartışılsın diye demiyorum
inci hanım beni çok yaktı
A sınıfı hastaneye yakışmayacak şekilde çoğu test için başka hastaneye yönlendirdi
ve iyi bi hastaneye yakışmıyo bence
esra hanım için bişey demiyorum asla

Ben seviyorum canim, bir daha ne zaman 7 aylik hamile olurum Allah bilir. Yazin azicik karnim cikmis da resim cektirmisim, simdi bakinca gulunc geliyor. Ha bu arada studyoda cekilen resimlerimiz icinden secim yaptik, bazilarini hic begenmedim yuzum sismis gibi cikmis, 3 taneyle kapattik neyseki olayi, birini hediye verdiler iki de biz aldik, yeterince odedik anliycaniz :52: Bir de demezler mi ki bebekle de bekleriz... Cok beklersin demek istedim o an :21:

Aaaaa çok iyi fikir bizde gidip stüdyoda fotograf çektirelim hatıra olur :))

canım ben üniverste personeli olduğm için istemezler...hatta arkadaşlar özel odaya bile para vermediler personele öncelik tanıyorlar benim korkum oda kalmaması:50:çapanın kadın doğum odaları az sayıda

aman ne zor şeyler yaa

kız allah seni napmasın
stüdyoya gitmekte nerden aklına geldi :1:

Stüdyo fotoğrafları da amma pahalı oldu arkadaşlar..
Sanki oturduğumuz yerden para basıyoruz da...

ZATEN PARA İÇİN DIŞARIDAN ALIYORLARDIR YOKSA NEDEN ALSINLAR Kİ

allah korusun bebek yoğun bakımda kalırsa
orası ve doğumhanenin olduğu kat canım
ama bunu tartışılsın diye demiyorum
inci hanım beni çok yaktı
A sınıfı hastaneye yakışmayacak şekilde çoğu test için başka hastaneye yönlendirdi
ve iyi bi hastaneye yakışmıyo bence
esra hanım için bişey demiyorum asla

canım biliyorum onları zaten
inci hanımı hiç bilmiyorum hiç gitmedim
ama esra hanım dışarıdan hiç biryere yönlendirmedi beni şimdiye kadar
ayrıntılı için şişlide bi prof önerdi orası da 400 istedi
ben aradım 200 e başka yer buldum oraya gitsem olur mu dedim
olur tabii sen bilirsin dedi
yani esra hanımda çok konuşkan biri değil
ama işini çok iyi biliyor oyüzden memnunum ben
zaten ben tavsiye üzerine gitmiştim

akyz cnm süper o zaman sorun yok :))
Peki senin Kanuni Sultan Süleyman devlet hastanesi ile ilgili bir bilgin varmı nasıl bir yermiş halkalıda.
Eski bakırköy kadın doğum oraya taşındı biliyorsun orası.

Canım ben eleferanın çantasını gördüm..
Güzeldi..
Eklemişti önceki sayfalara da

Sorma canım ya..

Hoşbulduk..
Kahvaltıya gidecektik benim müdür beni ekti ve kendi yalnız gitti
Ay siz olsanız ne yapardınız kızlar bu durumda?

Gerçekten evet..
Birde bana orkid verdiler..
Kullanacağım ya hemen:)))

bulamadım güzelim ya kıyafetleri yıkadım ütüledim amaçantası yok kızımın 1 aydır çanta bakıyorum güzel bir çanta bulamadım bir türlü...

bana bir arkadaş kadife hamile elbisesi verdi, giymwyw cesaret edemedim henüz. hollanda köylüsü gibi bişi olucam diye dolabın köşesinde duruyor, evde bile denemedim.

Giy bence icinde kalmasin, ben gecenlerde bir sirket yemeginde giydim dar kadifeden siyah elbise, herkes ne guzel yakismis dedi, morale ihtiyacim varmis benim de iyi geldi yani :24:

canım biliyorum onları zaten
inci hanımı hiç bilmiyorum hiç gitmedim
ama esra hanım dışarıdan hiç biryere yönlendirmedi beni şimdiye kadar
ayrıntılı için şişlide bi prof önerdi orası da 400 istedi
ben aradım 200 e başka yer buldum oraya gitsem olur mu dedim
olur tabii sen bilirsin dedi
yani esra hanımda çok konuşkan biri değil
ama işini çok iyi biliyor oyüzden memnunum ben
zaten ben tavsiye üzerine gitmiştim

kız beni yönlendiriyodu
daha uyguna yer buluyodum olmaz diyodu
meğer anlaşmalı hastanedeki kocasıymış
hiç etik değil bu
ve beni korkutarak mecbursun ya bebeğin kalbi delikse
ya beyninde ur varsa diye
ne kadar para bayılttı bana sağa sola anlatamam sana

gunaydın cnm............

günaydın canım sana da.. nasılsın ?

Iyiyiz biz de, yogunuz calisiyoruz iste...
Az once is yerinde bir kadin karnima bakip, dogumun cok yakin heralde, karnin cok buyuk dedi :50:
Halbuki iki ay var daha, bir daha bu gomlegi giymiycem cesit olsun dedim beli eski kiyafetlerimden uzun bir gomlek giydim ama baya dar geldi heralde :56:
Benim karnim cok sivri one dogru gidiyor, ic karin hic yokmus bende heralde direk disari verdi kendini :9:

canım sen millete bakma.. ben 5 aylıkken sağlık ocağına gittim senin karnın çok küçük dediler..
kendi dr. um sağlıklı demese strese gireceğim o derece yani..
1-2 haftaya kadarda hala küçüktü. şimdi görenler büyümüş diyorlar.. benim kızım minicik bir bebek olucak ondan sanırım. :emir_bebek:
ama bazen giydiğin kiyafete göre de değişiyor büyüklüğü..

kızlar doktoruma yada hastaneye daha sormadım ama arkadaşım dedi
artık küvezi yoğun bakım ünitesini devlet karşılıyormuş
özelde günlüğü 1 milyara olan küvez 50 liraymış şimdi
eğer o hastanede doğum yaparsan da para almıyorlarmış
bunu da soracağım hastaneye :)

canım öyle bir yasa çıktıysa süper valla..
benim hastanem ücretsiz anlaşmalı filan diyordu ama yine de korkuyordum anlaşmasını bitirirse diye

bıde ahlanıyordum cocugun esyası yok dıe bu ne be cevır cevır bıtmıyo :1::1: anca attım yarım saatte camasırlarını :9::9:

ben gazıantepte sanko hastanesıne gıdıyorum.hastane cok guzel cok temız ama bı eksıgı ornegın kendı doktormda ultrasona bakılıyo ama renklı ultrasona gırmem gerektıgınde randevu alıyosun bu da en erken 1hafta sonrasına verılıyo.tekrardan randevu alıp sonucları ordan alıp kendı doktoruma gostermem grerkıyo bu cok sacma oluyo dort dortluk bı hastane ama bu sorunu var.ustune bıde renklı ultrasana gırerkende ayrı ucret oduyoruz...

günaydın canım sana da.. nasılsın ?

canım öyle bir yasa çıktıysa süper valla..
benim hastanem ücretsiz anlaşmalı filan diyordu ama yine de korkuyordum anlaşmasını bitirirse diye

tsk ederım bebegın esyalarını hazırlıyorum yıkıyorum falan aaa ozel hastanelerden ucret alınmayacakmıymıs dogum ıcın tam olarak anlamadım

aman ne zor şeyler yaa

kız allah seni napmasın
stüdyoya gitmekte nerden aklına geldi :1:

Kampanya vardi benim oturdugum yere yakin, bir resim bedeva diye, guzel guzel de resimleri eklemisler yanina, ee tabi biliyorlar o kadar poz icinden daha fazla almak isteyecegimizi, 'gel gel' kampanyasi yani, hadi dedim hamile resimlerimiz olsun duvara asariz, yilbasinda kart olarak gondeririz ese dosta, verdim valla parayi napiyim, bu aralar cuzdanim delik desik oldu zaten :52:

$11.webp $22.webp $33.webp $44.webp

Bunlar nasıl?
bulamadım güzelim ya kıyafetleri yıkadım ütüledim amaçantası yok kızımın 1 aydır çanta bakıyorum güzel bir çanta bulamadım bir türlü...

Back
X