2012 Şubat Anneleri

ben gazıantepte sanko hastanesıne gıdıyorum.hastane cok guzel cok temız ama bı eksıgı ornegın kendı doktormda ultrasona bakılıyo ama renklı ultrasona gırmem gerektıgınde randevu alıyosun bu da en erken 1hafta sonrasına verılıyo.tekrardan randevu alıp sonucları ordan alıp kendı doktoruma gostermem grerkıyo bu cok sacma oluyo dort dortluk bı hastane ama bu sorunu var.ustune bıde renklı ultrasana gırerkende ayrı ucret oduyoruz...

oda zor olur yaa benım dr kendı muayanesı onun ıcın her gıdısımde sanslıyım renklı goruyoruz :1:

kız beni yönlendiriyodu
daha uyguna yer buluyodum olmaz diyodu
meğer anlaşmalı hastanedeki kocasıymış
hiç etik değil bu
ve beni korkutarak mecbursun ya bebeğin kalbi delikse
ya beyninde ur varsa diye
ne kadar para bayılttı bana sağa sola anlatamam sana

ayyyy ne salakmış bu yaaa

bıde ahlanıyordum cocugun esyası yok dıe bu ne be cevır cevır bıtmıyo :1::1: anca attım yarım saatte camasırlarını :9::9:

yaa gördün mü

herkeseee selamlarrr :42::42::42::42:

bu arada benim nie listede kızım ve ismi yazmıyo boş bırakılmış :43::43::43:

selam canım hoşgeldin

Günaydın kızlar....

selam canım nasılsın?
nasıl oldu çocuklar iyileşti mi ?

tsk ederım bebegın esyalarını hazırlıyorum yıkıyorum falan aaa ozel hastanelerden ucret alınmayacakmıymıs dogum ıcın tam olarak anlamadım

bende hala yıkamadım ama odasını hazırlamayı bekliyorum. :106:
eşyaları gelsin hemen başlayacağım yıkamaya..
canım özel hastanelerden değil, bebek yoğun bakımlarından ücret alınmayacakmış öyle bir yasa çıkmış ama sormak lazım hastaneye

Son düzenleme:
ben yemeğe çıkıyorum kıslar grşrz...:56:

afiyet olsun..

uyku setini aldınızmı? nerden almayı düşünüyorsunuz? birde size isim sormak istiyorum doğa mı armina mı?daha güzel

uyku setini annem aldı ama tafy babye bak derim güzel uyku setleri vardı..
bence doğa daha güzel
daha hoş geldi kulağıma :1:

uyku setini aldınızmı? nerden almayı düşünüyorsunuz? birde size isim sormak istiyorum doğa mı armina mı?daha güzel

ben uyku setini alalı çok oldu int.den almıştık.birde nevresim takımıda almıştık..

armina isminden yana oyumu kullanılıyorum :49:
fazla olmayan bi isim olduğundan :26:
yoksa doğa ismide güzel.:34:

selam canım nasılsın?
nasıl oldu çocuklar iyileşti mi ?

bende hala yıkamadım ama odasını hazırlamayı bekliyorum. :106:
eşyaları gelsin hemen başlayacağım yıkamaya..
canım özel hastanelerden değil, bebek yoğun bakımlarından ücret alınmayacakmış öyle bir yasa çıkmış ama sormak lazım hastaneye

hea o mu raabbım gostermesın kımseye yınedee

ben yemeğe çıkıyorum kıslar grşrz...:56:
afıyet olsun cnm

uyku setı derken S::S::S

Back
X