2012 Şubat Anneleri

cok yoruldum yaa :)) bu ne ıncık bıncık parcalar eldıvenlerı bıtmedı hanfendının :1: astım sımdı onların hepsını yarısını besıge yarısını balkona bıse olmaz heralde demı balkonda bı batıl ınanc yok yanı :9::9::9: dar vakıt deıl demı hahahha

cok yoruldum yaa :)) bu ne ıncık bıncık parcalar eldıvenlerı bıtmedı hanfendının :1: astım sımdı onların hepsını yarısını besıge yarısını balkona bıse olmaz heralde demı balkonda bı batıl ınanc yok yanı :9::9::9: dar vakıt deıl demı hahahha

var canım olmaz mı akşam ezanından önce toplayacaksın
ama o doğduktan sonra diye biliyorum
seninde bebeğinde kıyafetlerini
gördün mü ne zormuş yıkamak bile bide ütü kısmı var

bebegın kıyafetlerının hava kararmadan toplanması lazımmmıs dıye duymustum ozellıkle kırkı cıkana kadar kıyafetlerı yıkandıgında yıldız gormemelıymıs dıyolar

hep senın yuzunden :1::1: ama asarken bı tuhat oldum basladım aglamaya nasıl dogurcam dıye korkumdan :9::9: bnm kızda costu camasırı asarken anlıyomu ne :)) patır putur dolanıp durdu :D:D:

bebegın kıyafetlerının hava kararmadan toplanması lazımmmıs dıye duymustum ozellıkle kırkı cıkana kadar kıyafetlerı yıkandıgında yıldız gormemelıymıs dıyolar

onu duymustum bende zaten kıs cocugu olcak dısarı asamayız ne guzel unutma derdı yok :1: da sımdı asmada sorun yok galıba demı

bende yemeğimi yedim geldim kızlar,

ben ilk defa duydum böyle bir şeyi neden tutulmazmış ne olurmuşki? gerçi yaz kış ben çamaşırları dışarda kurutmayı sevmiyorum ne güzel vernelliyorsun asıyorsun dışarının ne kadarda olsa tozu isi siniyor o güzel koku kayboluyor bende sevmiyorum, o yüzden evde çamaşırlıkta kurutuyorum genelde kışın kaloriferde yazın çamaşırlıkta

Son düzenleme:
hep senın yuzunden :1::1: ama asarken bı tuhat oldum basladım aglamaya nasıl dogurcam dıye korkumdan :9::9: bnm kızda costu camasırı asarken anlıyomu ne :)) patır putur dolanıp durdu :D:D:

DUA ETMEN LAZIM BANA
SAYEMDE İŞLERİNİ BİTİRİYORSUN :)))

bende yemeğimi yedim geldim kızlar,

ben ilk defa duydum böyle bir şeyi neden tutulmazmış ne olurmuşki? gerçi yaz kış ben çamaşırları dışarda kurutmayı sevmiyorum ne güzel vernelliyorsun asıyorsun dışarının ne kadarda olsa tozu isi siniyor o güzel koku kayboluyor bende sevmiyorum, o yüzden evde çamaşırlıkta kurutuyorum genelde kışın kaloriferde yazın çamaşırlıkta

CANIM 40 GÜN BEBEKTE ANNE DE YALNIZ BIRAKILMAZ
AKŞAM ECZANINDAN SONRA ANNENİN DE BEBEĞİNDE KIYAFETLERİ DIŞARDA KALMAZ MIŞ
SANIRIM 3 HARFLİLER MUSALLAT OLURMUŞ

CANIM 40 GÜN BEBEKTE ANNE DE YALNIZ BIRAKILMAZ AKŞAM ECZANINDAN SONRA ANNENİN DE BEBEĞİNDE KIYAFETLERİ DIŞARDA KALMAZ MIŞ SANIRIM 3 HARFLİLER MUSALLAT OLURMUŞ[/QUOTE .!.:
hımm şu konu aman benim en korktuğum şeydir çamaşır konusunda rahatım asmadığım için ama 40 gün yalnız kalma olayına gelince hastane çıkışında 10 gün annemde olucam 10 günde evde olucam ama yalnız olmıcam ama kalan 10 günde yalnız olucammmmm:(

DUA ETMEN LAZIM BANA

Allah korusun..
Bu akşam ezanı meselesini bende duymamıştım canım..
Ben bundan böyle dikkat edeceğim..

hımm şu konu aman benim en korktuğum şeydir çamaşır konusunda rahatım asmadığım için ama 40 gün yalnız kalma olayına gelince hastane çıkışında 10 gün annemde olucam 10 günde evde olucam ama yalnız olmıcam ama kalan 10 günde yalnız olucammmmm:(

CANIM ESKİLER 40 GÜN DEMİŞLER
AMA BİZİM ŞİMDİKİ SOSYETİKLER YARI KIRK YAPTILAR 20 GÜN
SEN ONDAN YIRTTIN EN AZINDAN :1:

sağol canım, işte iyi olmayan kısmının açılımı nedir neden iyi değil derler bilen yok mu aranızda, asmıyorum gerçi ama merak ettim...

DUA ETMEN LAZIM BANA

evet cnm saka yapıyorum cok tsk ederım valla yapmayacaktım bıle :)))) ablamla yengem yapar dıye beklıyordum :1: evet bu aksam ezanından sonra ıyıdeılmıs bu sebepten dolayı..

ya bıde ne kadar pahalı hersey el yakıyo batacaz mı ne :9::9::9:

Canım ben hep yalnızdım..
Allahın izniyle bişey olmaz inşallah..
Sadece ilk bebeğimde başıma böyle bir olay geldi...
Ama o gün yalnız değildim..
HAstanedeyken oldu..

amanın bir yemeğe gidip geldim neler konuşmuşsunuz. tırstım valla:)
aynen bende çok korkarım o tür şeylerden,

evet eskiden bebeği 40 gün dışarıda çıkarmazlardı ama şimdi doğumdan 3 ile 5 gün içinde dr kontrole çağırıyor çıkıyorsun mecburen, iyi bari içim rahatladı biraz

Canım ben hep yalnızdım..
Allahın izniyle bişey olmaz inşallah..
Sadece ilk bebeğimde başıma böyle bir olay geldi...
Ama o gün yalnız değildim..
HAstanedeyken oldu..

nasol birşey geldi ?

tırsma canım uygula
ben yaşlıların eskilerin birşeyler bildiklerine inanıyorum

aynen bende , yaşlıların söylediklerini dinlemek lazım söylediklerine kulak vermek lazım arada

gunduzlerı bıse olmaz zaten yarı kırk muhabbetı cıktı ama gecelerı kalma sakın. yınede tedbırı bırakmamak gerek

hahahahhahah dogru valla

Back
X