2012 Şubat Anneleri

Canım anlatırım ama kızlar korkar belki şimdi
Siz doğum yapın da hele..
Okur üfler anlatırım burda..
40 ımızda çıksın o arada..
Ne dersin?

Sürekli okuyun ama kızlar..

bayağa ciddi bişey olmuş herhalde, peki o olaydan sonra yalnız kalabıldınmıkı? ben olsam hayatta kalamazdım herhalde, 40 ından sonra bişey olmuyormuymuş peki bütün olay 40 gün içinmi

nasol birşey geldi ?
aynen bende , yaşlıların söylediklerini dinlemek lazım söylediklerine kulak vermek lazım arada

bencede

gunduzlerı bıse olmaz zaten yarı kırk muhabbetı cıktı ama gecelerı kalma sakın. yınede tedbırı bırakmamak gerek

evet kesinlikle

mılupaya bende uye oldum da mılupa 6.aydan sonra gonderecektı mama kullanımına 6.aydan sonra baslandıgı ıcın...

öyle mi onu bilmiyordum

Canım anlatırım ama kızlar korkar belki şimdi
Siz doğum yapın da hele..
Okur üfler anlatırım burda..
40 ımızda çıksın o arada..
Ne dersin?

Sürekli okuyun ama kızlar..

canım ben doğumdan sonra belki giremem bir daha
merak ederim anlatsaydın

sağol canım, işte iyi olmayan kısmının açılımı nedir neden iyi değil derler bilen yok mu aranızda, asmıyorum gerçi ama merak ettim...

bebek bogmaca gıbı bısey mı oluyomus napıyomus ben oyle duymustum.kırkı cıkana kadar bebegı besmele cekmeden cucagına alma falan da derler bı suru buna benzer batıl ınanc var.hatta ıkı tane kırkı cıkmamıs yenı dogum yapmıs kadında bı araya getırmezler.bunuda gazıantepte duydum.halbukı hastaneye falan gıdıldıgınde yenı dogum yapmıs bı suru kadın olacak bı sekılde karsılasılacak.

selam kızlarrrr nasılsınız yavvvv...bende işleri bitirdim geldim...:51:

hoşgeldin canım

ohhhhh degmeyın keyfımıze o zmn aslında msn almak lazım herkesden dogurunca toplu mail atmak ıcın :1::1::1:

ya msn ya facebook yada birbirimizin telefon numaraları
ben burdan bir kaç arkadaşlar face de arkadaş oldum
facesi olanlar özel mesaj atsınlar arkadaş olalım

büyük olasılıkla kimse giremicek, malum bebekle ilgilenmekten vakit olmaz

evet oyüzden üst tarafta yazdığımı oku :))

büyük olasılıkla kimse giremicek, malum bebekle ilgilenmekten vakit olmaz

internetin olursa o zaman girerim ben uyuyunca yaa....kesin bi bayan gördün başında dimi..yada karabasan dediklerindendir....annem görmüş benim..yanlız kalmak iyi değil diyolar ama....annem lohusa iken başında çarşaflı bi kadını ellerini severken görmüş hatta annannem sanmış anne anne demiş bi bkmış ki kadın yok olmuş..odada yanlız kalmış uyuya...şok olmuştu uyandığnda resmen gördüm diyodu....ama korkulcak gibi değilmiş...:34:

bebek bogmaca gıbı bısey mı oluyomus napıyomus ben oyle duymustum.kırkı cıkana kadar bebegı besmele cekmeden cucagına alma falan da derler bı suru buna benzer batıl ınanc var.hatta ıkı tane kırkı cıkmamıs yenı dogum yapmıs kadında bı araya getırmezler.bunuda gazıantepte duydum.halbukı hastaneye falan gıdıldıgınde yenı dogum yapmıs bı suru kadın olacak bı sekılde karsılasılacak.

eskilerden gelme bazı gerçek yaşanmış şeyler var ama bir çoğuda onun bunun uydurması şeyler onlara inanmıyorum pek

niye yorgan kullanılmıyor ne örtülüyor?

Bir yastan once yorgan yastik vs onerilmiyor bildigim kadariyla, bogulma riski oldugu icin. Onun yerine battaniye, uyku tulumu (kollari acikta birakan gogusten ayaklara kadar orten yekpare kalin bisey) oneriliyor, ev cok serinse kalin giydirmek en iyisi diye okudum, hatta ablam ve eltimden biliyorum hala yorgana gecmediler 1 yasi gecti yegenlerim.

Back
X