2012 Şubat Anneleri

cnm sorunda o çalışmıyorum şuan sadece sskmı ödüyor iş yerim doğum paramı alayım diye anlaştık...o yüzden raporu ileri atamıyorum anca 2 3 gün oynar doktor..,inş erken doğmaz bizimki inş...düşünmekten kafayı yiyeceğim evde bunları..para önemli değil ama bazende önemli hakkım varsa niye almim dimi..zaten rapor bitince çıkış vercekler sskdan...o zamana kadar inş primimi öderler yaa inş...:34:

olmadı ıs verenın calısır olarak gosterır dogumdan snra ıcın ssk prımını sen ver kalan gun sayının kadar sonucta kaz gelecek gerden tavuk esırgenmez :)))))

Son düzenleme:
Son düzenleme:
o gruptaki arkadaşların hepsi çok bilmişti :) ben saDECE yazılanları okuyabiliyordum. sorulan sorulara cevapta vermiyorlardı. kendi aralarında konuşuyorlardı. şu anki grup herkesi kabulleniyor, aralarına alıyor. yeni arkadaşlar onlar zamanında olsaydı topiğe uyum sağlamazlardı. bir sürü gereksiz yazılarla sayfaları dolduruyorlardı. akşama bir bakıyordum 60 sayfa olmuş yetişemiyordum okumaya. zaten o iki günde yaşananlarda hoş bir uslüpte yoktu. resmen kavga olmuştu. neyse okuyorlarsa onlara da sağlıklı gebelikler, mutlu bebekler...

valla bende olayı bilmiyorum bi baktım bişeyler yazılıyor önce adengökçeydi sanırım onun üyeliği iptal oldu tarmışmış sanırım biriyle kim olduğunu bilmiyorum peşine diğerleri o giderse bizde gideriz dedi gittiler...

dikiş izi olmuyor ve çok çabuk iyileşiyor bende duymustum yaptıranda oldu,

suan itibari ile dogum önceliği sende canım 1 ci sen 2 ci ben gibi gözüküyorum, tabi diğer arkadaşlarda var yazarlarsa

ben 30+3 deyim. doğum 6 şubat. sezeryan olursa 02.02.2012 de yapalım diye düşünüyoruz

TATLIM 30+6 oldum. yarın 31. hafta bitiyor. sezeryan olucak. en geç 25 ocakta alırım dedi doktorum

msjını silmişim yoksa yazcamda sana ecrin eczilaymıydı neydi yahuu....oda çok iyi biriydi severim..oda onlarla takılıyoo

aman boşver önemli değil :)

evet yapıstırma diyorlar ben oyle duymustum ama bende myomlar var sezeryan ıle onlarda alınacak yanı dısta olmasa bıle ıcte dıkıs olucak bende sardırmazlar dıye tahmın edıyorum

sezeryanda da dr lar izin vermiyor ki

Hoşbulduk canım
ben tarihçiyim...

:)))) ay ne zor bı brans ınan kusura bakma ama kotu bı tarıh gecmısım var cok zorlanırdım tarıhte o konuda bnm esım daha ıyı kpss ye calısırken o calıstııyor benı kaynımda oretmen ama muzık o bnm ısıme yaramıyo :))

neyse kızlar ben kaçar..eşim bugün erken gelcek işten....birazdan evde olurum dedi..hadi öptüm sizi..yeek hazırlamam gerek...herşey için sağolun....görüşürüz yarın inş....:80:

neyse kızlar ben kaçar..eşim bugün erken gelcek işten....birazdan evde olurum dedi..hadi öptüm sizi..yeek hazırlamam gerek...herşey için sağolun....görüşürüz yarın inş....:80:

bnmkıde macım var ısten snra 5 6 gec gelırım dedı :60: cok uzuldum az daha laklak yapcam :1:

valla bende olayı bilmiyorum bi baktım bişeyler yazılıyor önce adengökçeydi sanırım onun üyeliği iptal oldu tarmışmış sanırım biriyle kim olduğunu bilmiyorum peşine diğerleri o giderse bizde gideriz dedi gittiler...

yok öyle olmadı bildiğim kadarı ile 2 kişi kavga etti banlandı sonra diğerleri site yönetimi ile polimiğe girdi öyle banlandı diğerleride o konuları kapatmadı uzattıkca uzattı hatta bende çok uyardım konu uzamasın topik amacından cıkıyor dıye , o donem o kadar sıkıcıydıkı sırf kavga yazılıyordu o donem bakmak bıle ıstemıyordum belırttımde sonra en son bırı daha soylıcenı soyledı banlanıcam nasılsa dedı oda oyle gıttı, bile bile lades yani

TATLIM 30+6 oldum. yarın 31. hafta bitiyor. sezeryan olucak. en geç 25 ocakta alırım dedi doktorum
anammm 25 ocak he

benim normal 40 hafta 6 martta
ama sezeryan olacağı için 14 şubatta falan olcak

tarihte güzelmiş yani:)

ben kaçar bayanlar patronum rahat bırakmıyor cins cins bakıyor ne yapıyor bu diye şimdi işten çıkarma olayı varya o bana kıl ben ona kıl:)

kendinize iyi bakın iyiakşamlar hepinize

Back
X