2012 Şubat Anneleri

gunaydınnnnnnnn daha yenı uyandım ıyımı ne cok uyuumusum ben yahuuuuuu ama aksam gec yattık ondan olsa gerek.. esım dıyorkı destur sabah sabah gozunu ac yuzunu yıka kahvaltını yap ole otur bu ne :)))) dedım arkadaslarıma gunaydın demem gerek :1::1:

ya bıde aksam yatarken yıne fıtılımı kullandım fıtıl snrası hafıf kan geldı neden acaba tahrısmı olmustur gece bı ara baktım damla seklınde vardı
sımdı bıse yok :S:S

bu ne be sayfanın sonuna atmıs benı gorunmuyor :)

CAnım inşallah olur..

CAnım geçmiş olsun.. Ne fitili anlamadım ama ihmal etme..
Hemoroid mi oldun sen?
Dün bayağı yoruldun .. bebeğin elbiselerini yıka kurut ütüle bitirmişsin sanırım...
Gözün aydın canım

yok kum dukuyorum ben cok asırı harc yapacak yakında:))) bırde ıdrar yollarında enfeksıyon var bunları atmam gerek yoksa suyum patlayıp erken dogarmıs bebek buda benı zorlarmıs onceden su geldıgı ıcın kuru oluyo galıba

bıttı dun cok sukur herseyı sımdı sıra bende onuda hafta sonu hallederım artık

onemlı olan dengelı beslenmek canım , bende hep buna dıkkat ettım, hafta ıcınde mutlaka sebze et beyaz et balık dengesını korudum , bol yesıllık salata yedım yogurt sut peynır bunlar onemlı,

sütle hiç aram yok ama tatlım doktorum kaşarla dengeleyebilirsin dedi o nedenle kaşarlı tost yiyorum elime alıp yiyorum o şekilde takviye yapıyorum aynı zamanda elevit magnezyum calsiyum ilaçlarım var..

Gunaydın genc ve guzel anne adayları,

Ben bu haftada gecen hafta oldugu gıbı yogun calısıyorum.
Ama bu sabah ıse koyulmadan once bır merhaba demek ıstedım.

Artık cok ıyı oldugumu soyleyemeyecegım.
Agrılarım daha yogun cunku.

Kendı koltugum rahat, hem masanın altına bır kutu koydum, ayaklarımı ona koyarak, uzanma modunda calısıyorum kımı zaman.
Bu da vucudumu rahatlatıyor.
Ama gecen haftadan ıtıraren ofıste pek durmadıgım ıcın bunu da yapamıyorum ):
Bazen dızlerım bıle sızlıyor, ınanın.

Dun aksam cok kotuydum mesela.
Buna ragmen gec cıktım, bırde anahtarı esımde unutmusum, ıs cıkısı onun yanında gıttım.
Eve varmamız 21:00 oldu, yemek hazırla ye derken ben yıne 23:30 dan once yataga gıremedım.

Bende durumlar boyle.
Sızler de nasıl?
Hersey yolundadır umarım.

canım günaydın..
artık hareketlerimiz iyice ağırlaşmaya başladı, bu dönemde bol bol dinlenmek gerekiyormuş ama çalışırken zor oluyor valla..
ben çok ağırlaşmadım hala eğilip kendi ayakkabımı bağlayabiliyorum en azından :1:
bizimde yarın kontrolümüz var, nasıl özledim meleğimi anlatamam ya :50:

Herkese günaydın , haftayı bitiriyoruz en sevdiğim gün ( çalışanlar için özellikle ) hafta sonu tatili geldi,

günaydın canım, sabah kalkarken yarın tatilllllllll uyucam diyerek uyandım..
inşallah ilerde bu günlerimizi de aramayız :26:

Günaydın kızlar....
Herkese hayırlı cumalar..
Güzel ve bereketli bir gün olur inşallah..

günaydın şekerim nasılsın

CAnım inşallah olur..

CAnım geçmiş olsun.. Ne fitili anlamadım ama ihmal etme..
Hemoroid mi oldun sen?
Dün bayağı yoruldun .. bebeğin elbiselerini yıka kurut ütüle bitirmişsin sanırım...
Gözün aydın canım

Ben suyu ihmal ediyorum canım ya..
Çok güzel beslenmişsin..

Benim sat 17 mayıs...
Bana da 20-21 şubat dediler..
Allah hayırlısıyla zamanında kucağımıza aldırsın canım
Seninki sezeryan gibi dursada..
Umudunu normal doğumdan yana kaybetme

suyu gece gündüz yanımdan ayırmıyorum.. ve normali çok istiyorum nasip kısmettt :S

sütle hiç aram yok ama tatlım doktorum kaşarla dengeleyebilirsin dedi o nedenle kaşarlı tost yiyorum elime alıp yiyorum o şekilde takviye yapıyorum aynı zamanda elevit magnezyum calsiyum ilaçlarım var..

anladım tabi herkes sütü sevmeyebiliyor ama denk mutlaka urunler var, ne güzel işte.... dengeliyici takviye ilaçlar hepimizin var zaten onlar ayrı

yok kum dukuyorum ben cok asırı harc yapacak yakında:))) bırde ıdrar yollarında enfeksıyon var bunları atmam gerek yoksa suyum patlayıp erken dogarmıs bebek buda benı zorlarmıs onceden su geldıgı ıcın kuru oluyo galıba

bıttı dun cok sukur herseyı sımdı sıra bende onuda hafta sonu hallederım artık

Geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..
Çok yorma kendini

canım günaydın..
artık hareketlerimiz iyice ağırlaşmaya başladı, bu dönemde bol bol dinlenmek gerekiyormuş ama çalışırken zor oluyor valla..
ben çok ağırlaşmadım hala eğilip kendi ayakkabımı bağlayabiliyorum en azından :1:
bizimde yarın kontrolümüz var, nasıl özledim meleğimi anlatamam ya :50:

günaydın canım, sabah kalkarken yarın tatilllllllll uyucam diyerek uyandım..
inşallah ilerde bu günlerimizi de aramayız :26:

günaydın şekerim nasılsın

Günaydın canım.. Sen nasılsın nasıl gidiyor?

suyu gece gündüz yanımdan ayırmıyorum.. ve normali çok istiyorum nasip kısmettt :S

KArşımda damacana...
Ve bende başlıyorum sayende canım..
Sağol..

anlamadım suyla normal doğumun alakası çözemedim

bana tekrardan açıklar mısınız
bende damacana alıyım yanıma :1:

yok yok tatlım normalle alakası yok ben hamileliğim süresince kilo almadım da bunu bol suya bağladık ve bebek içinde yararlı olduğunu duydum okudum açıkcası. 51 ile hamile kaldım 28 haftalığım ve 58 kiloyum. suyun önemi büyük

yok yok tatlım normalle alakası yok ben hamileliğim süresince kilo almadım da bunu bol suya bağladık ve bebek içinde yararlı olduğunu duydum okudum açıkcası. 51 ile hamile kaldım 28 haftalığım ve 58 kiloyum. suyun önemi büyük

Canım çalışıyor musun sen? evde misin?

Canım çalışıyor musun sen? evde misin?

BENDE 63 LE HAMİLE KALDIM 29 HAFTADAYIM 69 KİLOYUM ŞUAN...AŞIRI DA SU İÇMİYORUM KENDİMİ ZORLUYORUM HEP YANIMA ŞİŞEYE DOLDURUYORUM.AMA YEMEME DİKKAT EDİYORUM YANİ GECE YATARKEN YADA GEREKSİZ ZAMANLARDA GEREKSİZ ŞEYLER YEMİYORUM ÇOK ACIKIYORSAM MEYVE İLE GEÇİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM.:emir_bebek:

Back
X