- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #43.101
Tamam canım....
Gayet uygun olmuş..
Tosunun içinde güle güle büyüsün
Gel gül dünya:)))))
kocişte artık bana
dünyam diyo
daha düne kadar yarım dünya diyodu
olduk mu sana dünya
terfi ettim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım....
Gayet uygun olmuş..
Tosunun içinde güle güle büyüsün
Gel gül dünya:)))))
kocişte artık bana
dünyam diyo
olduk mu sana dünya
terfi ettim ben![]()
![]()
kocişte artık bana
dünyam diyo
olduk mu sana dünya
terfi ettim ben![]()
![]()
hehehheheh guzelmıs bızde mı desek nabsak :)))
Aman dikkat et 40 kere deme de:)))![]()
hehehheheh guzelmıs bızde mı desek nabsak :)))
Canım 39 da bırak ama![]()
Canım 39 da bırak ama![]()
Kızlar bende yemeğe gideyim..
Sizlere afiyet olsun..
Bende 37+ ya dek düşünüyıorum inşallah
Allah yardımcımız olur kızlar..
Odanızı hazırladınız mı siz?
ben bir tek gardolabını aldım ve kıyafetlerini temız temız yerlestirdim kızımın, oda takımı dusunmedıgım ıcın ayrı oldu benım, ben oyun park yatak dusunuyorum bu ay yada onumuzdekı ay ıcınde alıcaz onuda, zaten bır tek bebek arabası ıle park yatagı kaldı kızımın onlarıda aldınmı tamam
amin canım hepimize inş. odayı sipariş verdik ama henüz gelmedi onun dışında herşeyi hazır oğlumun bu hafta sonu yıkamayı haftayada çantaları hazırlamayı düşünüyorum allahım nasip ederse çünkü 4 hafta ilerden gitmesinde avantajım olabilirmiş hem nolur nolmaz öyle değil mi hazır dursun
yani tedbirli olmakta fayda var
bnde dun hazırladım uzerımden yuk kalktı valla :)
için rahatlamıştır Allah korusun erken bir durumda olsa herşeyin hazır bak
oohhh ne güzelll oda hafta sonuna gelsede yıkayıp ütülediklerimi yerleştirebilsemmm çanta akşamdan akşamada olurr temizliğinde ne kullandın canım kıyafette dalin düşünüyorum oda temizliğinde loc yada sirkeli su
ben deterjan omo baby yumusatıcıda dalın aldım, oda temızlıgı konusunda o kadar tıtız davranmıyorum ev ne ıle temızlenıyorsa o, ne kadar bebeklerde tıtız davranırsan bı takım seyler ınadına olur cevremde cok orneklerı oldugu ıcın, bebegımı rahat olması gerektıgı gıbı buyutmek ıstıyorum asırı ekstra seylerden kacınıcam, mesela bır akrabamız var cocugu usur dıye hıc dısarı cıkarmıyordu ınsan ıcıne mıkrop kapar dıye sokmuyordu cocuk buyudu 2 yasında bır tuhaf oldu yabanı ve cıkarmamasına ragmen en ufak ruzgarda cocuk hemen hasta oluyordu mesela ben boyle yapmıcam kesınlıkle cocuk hersey alısmalı savasmalı
benim enterasan kocam
acele etme diye diye hantalllaştırdı beni
ya erken doğurursam diyince
sen hastanede doğururken
ben alır gelirim eksikleri dyo..
şaka gibi
cnm bence sen hazırla bakma esıne :)) bak bana :)) hallettım bıttı
ben haırlıyorum zaten
o daha fazla bişeyler almıyım diye kandırmaya çalışıyo
çakal erkek değil mi işte![]()
yemeğe gidiyorum
midem sırtıma yapıştı
yavrucuğım çırpınıyo valla
benim enterasan kocam
acele etme diye diye hantalllaştırdı beni
ya erken doğurursam diyince
sen hastanede doğururken
ben alır gelirim eksikleri dyo..
şaka gibi
bir benimki değil yani. ilk 28 hafta bişey almayalım dedi. hiç bir şey almadık. bebek yaşam sınırını geçsin dedi. 27. haftada aldık artık büyük eşyaları. bebek kıyafetlerini hala almadım. çanta falan da hazırlamadım. o kendini zora sokuyorsun diye bana kızıyor. takıntılı mısın hallederiz. hastanenin kantinin de bebek bezi de gecelikte var diyor. (kantindeki çirkin geceliği giyecekmişim. lafa bak) ne lazımsa ev de yakın 10 dak. içinde getiririm. kasma kendini takıntılı diye diye bişey yapmadım. seni duyduğum iyi oldu. bir bizimki değil yani
ben de ilk başlarda hazırlığı ağırdan alıyordum. Allah korusun 7. ayda bile süpriz yapan bebekler var. bir de kendimiz için alınacak gecelik vs.. şeyleri de 9. ayda ağırlaşınca alamayız ki. bebişin de giysilerini yıka, kurut ütüle, etiketin kes bir sürü işi var zaten... ben de bu haftasonuna doğru valizi hazır etmeye çalışıcam.
cnm hayırlı olsun bu arada 8. aya gırmıssın
vallahı bana kalırsa herseyı hazır tutun gec kalırsınız allah korusun yerı gelınce restı cekın valla bende almadım 6, aya kadar ama 6dan snra yavastan yavastan hepsını aldım sımdı bı bezım bıde bı kac pıjama tkmım kaldı. ben ılk hamılelıgımde almıstım bıde herseyı bebegım dusunce korktum bu seferkınde hıc bıse almadım bellı zmna kadar ama bu saatten snrada alınmalı yanı bakmayın kocalarınıza. senfatcım sende bence herseyını tamamla allah korusun erkek ne anlar hazırlıktan anı bıse olsa...
cnm hayırlı olsun bu arada 8. aya gırmıssın
vallahı bana kalırsa herseyı hazır tutun gec kalırsınız allah korusun yerı gelınce restı cekın valla bende almadım 6, aya kadar ama 6dan snra yavastan yavastan hepsını aldım sımdı bı bezım bıde bı kac pıjama tkmım kaldı. ben ılk hamılelıgımde almıstım bıde herseyı bebegım dusunce korktum bu seferkınde hıc bıse almadım bellı zmna kadar ama bu saatten snrada alınmalı yanı bakmayın kocalarınıza. senfatcım sende bence herseyını tamamla allah korusun erkek ne anlar hazırlıktan anı bıse olsa...