- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #43.201
evet o bakımdan rahatsız edici..bide ben hep eşimle gidiyorum kontrollere.....ama doktorum çok iyi biri..çok seviyorum..bi kere bayan doktora gittim verdiği ilacı yine kendi doktoruma sormadan kullanamadım.... güveniyorum yani cüneyt beye..erkek ama çok duyarlı ve işinin ehli biri..zaten çok hastası olmasındanda bu belli....kadında bu bakımdan rahtsın ama aynı cinsin olduğu için bazen çok kabalaşabiliyorlar..erkekler daha duyarlı hassas oluyo bence tabi..ama herşeyden önemlisi doktorda güven vermesi...çevremdede her komşumdoğumunu onda yaptı kardeşim onda doğdu ondan çok şanslıyım aslında....napim bende kendimi temiz tutayım .....o gözle asla bakmaz zaten belli ediyo..
.
mutlaka sonucta hepsi işini yapıyor tabiki bakmaz, ama dr iyi sectikten sonra sorun olmaz bence, bu konuda ben hep sanslı oldum 3 dr oldu, biri kızkende myomlardan dolayı gıttıgım bır dr vardı, ondan hamile kalma konusunda hic memnun kalmadım, sonra baska dr gectım o cok ıyıydı bayan hepsi oda baska hastaneye gectı o hastane bana uzak kaldıgı ıcın bırakmak zorunda kaldım hamileligimin 7 haftasından beri suankı dr la beraber yola devam edıyoruz ıste ve memnunum şükür
ohh saati 3 yaptık geri kaldı işten çıkmaya 3 saat vakıt geçsede tatilim baslasa ya uykuda bastırdı zaten
Son düzenleme: