2012 Şubat Anneleri

benim canım herşeyi çekiyo valla yemek ayırmam tatlı ayırmam ekşi ayırmam
bebeği bahane edemiycem
zaten kocişede küsüm
bu söylediklerimi yüzüme vuruyo
ve de kızlar afedersiniz kuyruk sokumum acıyo
tüm gün masa çalışıyorum
ondan mıdır ki?

ayy canım yaa valla üzüldüm şimdi keşke yazmasaydım..hakkınızı helal edin kızlar..boş boğazlık edip yazdım ama inanın sizde yapın diye yazdım...kötü bi niyetim yoktu..valla....verirdim tabi....pasta kek istemem cnm....sen gel aşureni yeee:56::56::1:....keşke öyle yapsaydın akşamdan ıslatırdın hepsini sabah pişirirdin nolcak..ben yapıyorum resmini eklerim...ama yok eklemem canınız çeker sonra neme lazımm:1:....neyse konuyu değiştirelim....sen nasılsın bakayım..elif naz nasıl gittinmi doktora hiç....:34:

Bebegım senle alakalı degıl yalnızca.
İstanbul da her bır duraga asure ıle ılgılı bır afıs asmıslar.
Gunlerdır onlara bakıp, ıc cekıyordum zaten.
Olsa da yesem dıye.
Konusu acılınca da damlayıverdım (:

Esıme ulasamadım, ulasayım hem malzemesını ıstıycem hemde hazır paket.
Bu aksam hazır paket yerım.
Malzemelerı de gece ıslatırım, yarın yaparım.
Guzel olmasa da hevesım gecer en azından.

Elıf Naz ıyı teyzesı.
Nıhayet gecenlerde babası ılk kez hıssettı onu, cok mutlu oldum.
Bırde oncekı gece ben uyurken, elını karnıma koymus, o zaman tekmelemıs kızım.
Esım baslangıca sasırmıs ama sonra cok gulmus (:

Gıtmedık daha doktora.
Ben bu kez hıc acele etmıyorum.
Esım benden meraklı davranıyor ama :1:
ıkı gunde bır 'ne zaman gıdecegız, hadı gıdelım' dıyor.
Ben hıssedıyorum ya, o nedenle rahatım sanırım.
O da gormek ıstıyor kızını.

Senın tosun pasa nasıl?
Kızma ama adı bellı mıydı senınkının?
Yazdıysan okumussumdur mutlaka ama ınan cok unutkanım bu aralar :43:

bebeği bahane edemiycem
zaten kocişede küsüm
tüm gün masa çalışıyorum
ondan mıdır ki?

canım sen niye küssün adama ...yoksa akşam yine yürüyüşe çıkmadı diyemi..valla döverim ondansa seni..:57:..benimki değil yürüyüş hemen işten gelince yatıyo..ben napim derim o zaman sana :60:...şaka bi yana neden kızdın bakim?:44:....canım arada kalk yürü tur at..ondandır baskı yapıyo demekki bebek oraya..çok kötü olur oranın acısı..evde olsan uzan dicem bol bol ama...iş çıkışı öyle yap bari....bende aynı senin gibiyim...dizide falan ne görsem canım çeker oldu artık deli olcam..halbuki aşerme dönemimde geçti ama neyse:60:....

güya krem reklamı kızla adam ıplak adam kızı öpüyo ohhhh:38::38::38:...nasıl kremse adam bile öper yani bu kremi sürünce hesabı yapmışlar....:1:......bizdemi alsak bu kremden..ama şuan bi faydası olmaz..doğumdan sonra belki...:60:...

Vaaayyy dolce gabbananın reklamları var ya, onlar gıbı desene.
Nıye dogumdan sonraya atıyorsun yav.
Daha vaktımız var :27:
Valla ben bu aksam kocacıgımı bastan cıkarmayı planlıyorum :27:

canım sen niye küssün adama ...yoksa akşam yine yürüyüşe çıkmadı diyemi..valla döverim ondansa seni..:57:..benimki değil yürüyüş hemen işten gelince yatıyo..ben napim derim o zaman sana :60:...şaka bi yana neden kızdın bakim?:44:....canım arada kalk yürü tur at..ondandır baskı yapıyo demekki bebek oraya..çok kötü olur oranın acısı..evde olsan uzan dicem bol bol ama...iş çıkışı öyle yap bari....bende aynı senin gibiyim...dizide falan ne görsem canım çeker oldu artık deli olcam..halbuki aşerme dönemimde geçti ama neyse:60:....

Canımcıgım ben gecen ınternette bır sıtede okumustum.
En yogun aserme donemı 3. trımesterda yasanıyormus.
Yanı bız tamamen masumuz.
Butun suc hormonlarımızın.

hafta sonu evdeyim işlerimide yaptı ama hep ağrıyo
kocişede küsüm çünkü
yediklerime kızıyo
gözümün içine bakıyo yemek yerken
psikolojik baskı yapıyo bana
dün şube emeğimiz vardı
çok şükür eşli gitmedik de
adam akıllı yemek yedim
küstüm işte küstüm :14:

bebeği bahane edemiycem
zaten kocişede küsüm
tüm gün masa çalışıyorum
ondan mıdır ki?

buklee canım kesinlikle çok oturmaktan oluyor,bendede olmuştu akşam bol bol uzan

Bebegım senle alakalı degıl yalnızca.
İstanbul da her bır duraga asure ıle ılgılı bır afıs asmıslar.
Gunlerdır onlara bakıp, ıc cekıyordum zaten.
Olsa da yesem dıye.
Konusu acılınca da damlayıverdım (:

Esıme ulasamadım, ulasayım hem malzemesını ıstıycem hemde hazır paket.
Bu aksam hazır paket yerım.
Malzemelerı de gece ıslatırım, yarın yaparım.
Guzel olmasa da hevesım gecer en azından.

Elıf Naz ıyı teyzesı.
Nıhayet gecenlerde babası ılk kez hıssettı onu, cok mutlu oldum.
Bırde oncekı gece ben uyurken, elını karnıma koymus, o zaman tekmelemıs kızım.
Esım baslangıca sasırmıs ama sonra cok gulmus (:

Gıtmedık daha doktora.
Ben bu kez hıc acele etmıyorum.
Esım benden meraklı davranıyor ama :1:
ıkı gunde bır 'ne zaman gıdecegız, hadı gıdelım' dıyor.
Ben hıssedıyorum ya, o nedenle rahatım sanırım.
O da gormek ıstıyor kızını.

Senın tosun pasa nasıl?
Kızma ama adı bellı mıydı senınkının?
Yazdıysan okumussumdur mutlaka ama ınan cok unutkanım bu aralar :43:

her zaman gelmessen böyle unutursun tabi..yoksa sen azelya55 bbalu falan onlarlamı takılıyosun onlrda başka forumdaymış...ben öyle düşündüm bayağıdır seni görmeyince....:50:....iyi canım benim kerata....adı esad olcak allah kısmet ederse..yanına bi isim belki bulursam güzel koycam....bakalım...27 haftada 1150 grdı inş 1500 olur bu hafta sonu..30 adım attık artık...çok şükür...inş sağ sağlim doğarlar....benim eşimde oğlum tekme atınca alıp elini gösteriyorum hemen omu diyo...hala alışamadı bebek olduğuna omu ne dedim bende :60:....şaşkına dönüyo....ama çokta hoşuna gidiyo bu durum...:1:sanırım babalar doğmadan inanamicaklar baba olduklarına..anca onları görünce fark edicekler bazı şeyleri...kızlar bide bazı babalar kıskanırlarmış bebekten eşlerini..haberiniz olsun kocaları unutmayın bebekler doğduğunda..onlarda çocuk nasıl olsa....:1:..ben korkuyorum öyle bişi olur diye..çünkü ilgim hep eşimeydi şimdi doğal olarak oğlumada kaycak küçük olduğu için..ihmal ederim diye korkuyorum.eşimi...:38:...inş aşacağız bu soru işaretlerini..hepimizz....:44:

Canımcıgım ben gecen ınternette bır sıtede okumustum.
En yogun aserme donemı 3. trımesterda yasanıyormus.
Yanı bız tamamen masumuz.
Butun suc hormonlarımızın.
eyvahhh yandık o zaman bizz....yemek programlarına bakmayın sakın....:9:
hafta sonu evdeyim işlerimide yaptı ama hep ağrıyo
kocişede küsüm çünkü
yediklerime kızıyo
gözümün içine bakıyo yemek yerken
psikolojik baskı yapıyo bana
dün şube emeğimiz vardı
çok şükür eşli gitmedik de
adam akıllı yemek yedim
küstüm işte küstüm :14:

canım boşver baksın yaaa..sen bi bebek taşıyosun oda bunun bilincinde değilmi..benimki zorla yee diyo bana..takılıyo kiloma bazen ama gülüyorum ben...ama nedense hep vercen doğumdan sonra diyo..belkide ondan motive oluyorum ben....:38:boşverrr yemene bakkkk....benim eşim benle kilo alıyo maşallah...göbeği benle beraber gidiyo....:1:herkes diyomuş ona yengenin göbeği gider ama seninki kalıcı diye....:9:kendi diyo işten gelince bana valla.....hiç üzme kendini..belki eşinde sana takılmakla hoşnut oluyodur...

buklee canım kesinlikle çok oturmaktan oluyor,bendede olmuştu akşam bol bol uzan
yürüyüm bari napim iyi akşamlar canım bu arada

her zaman gelmessen böyle unutursun tabi..yoksa sen azelya55 bbalu falan onlarlamı takılıyosun onlrda başka forumdaymış...ben öyle düşündüm bayağıdır seni görmeyince....:50:....iyi canım benim kerata....adı esad olcak allah kısmet ederse..yanına bi isim belki bulursam güzel koycam....bakalım...27 haftada 1150 grdı inş 1500 olur bu hafta sonu..30 adım attık artık...çok şükür...inş sağ sağlim doğarlar....benim eşimde oğlum tekme atınca alıp elini gösteriyorum hemen omu diyo...hala alışamadı bebek olduğuna omu ne dedim bende :60:....şaşkına dönüyo....ama çokta hoşuna gidiyo bu durum...:1:sanırım babalar doğmadan inanamicaklar baba olduklarına..anca onları görünce fark edicekler bazı şeyleri...kızlar bide bazı babalar kıskanırlarmış bebekten eşlerini..haberiniz olsun kocaları unutmayın bebekler doğduğunda..onlarda çocuk nasıl olsa....:1:..ben korkuyorum öyle bişi olur diye..çünkü ilgim hep eşimeydi şimdi doğal olarak oğlumada kaycak küçük olduğu için..ihmal ederim diye korkuyorum.eşimi...:38:...inş aşacağız bu soru işaretlerini..hepimizz....:44:

ben erkekleri heyecansız buluyorum tatlım yada belli edemiyolar..
bazı şeyler aşılmaz gibi geliyo artık
doğumdan sonrası daha korkunç
anne olmaya alışcaz
yok kocaya ilgi
yok kendimizi düzelteye çalışcaz( zayıfla,bakım yap)
kadın olmak çok zor
keşke erkek olsaydım..

Herkez gıdıyormu:(ben kacırıdm muabetelrı malum ısyerındeyımm yetısmeıyorum :))

bende çıkayım kızlar biraz uzanayım..belim ağrımaya başladı..bilgisayar başında....hepinize cümleten iyi akşamlar....:80:.......akşam ferihayı izledim gelemedim bu akşam ne var tvde bilmiyorum ama ..ferihanın son sahne çok güzeldi....izleyen varmı aranızda bilmiyorum ama .....ben kaçar.....:3:

bende çıkayım kızlar biraz uzanayım..belim ağrımaya başladı..bilgisayar başında....hepinize cümleten iyi akşamlar....:80:.......akşam ferihayı izledim gelemedim bu akşam ne var tvde bilmiyorum ama ..ferihanın son sahne çok güzeldi....izleyen varmı aranızda bilmiyorum ama .....ben kaçar.....:3:

iyi akşamlar canım görüşürüz..

iyi aksmalarrrrr dinlen benım yerımede benımde masa basıanda belım koptu bugn:((

Back
X