2012 Şubat Anneleri

pek bişey almadım piyasa araştırması yaptım
bez fiyatların baktım
2 tane 64lü prima aldım
ıslak mendil şampuan bebek dalin bebek detarjanı
yani bakım ürünleri diyelim
deneme yaptım bi kaç tane aldım bakalım

aklımda bez almak yoktu ama 92 lı prıma yenı dogan 24 tl ıdı uygun geldı bılmıyorum belkıde pahalıdır :))) ya dalın bebek deterjanı ve yumusatıcısı ne kadarmıs

aklımda bez almak yoktu ama 92 lı prıma yenı dogan 24 tl ıdı uygun geldı bılmıyorum belkıde pahalıdır :))) ya dalın bebek deterjanı ve yumusatıcısı ne kadarmıs

dalinin detarjanı 13tl yumuşatıcıyı hatılayamadım 17 tlydi galiba
ama ben bezde kazıklandım galiba.. :14:

bezlerı ne kadara aldın kı :S:S deterjan sıvı demı ya ben gormedım hıc ondan soruyom yanlıs anlama :):)

ben de aldım dalın yumusatıcı ve deterjan ıkısı 30 lıraydı sanırımmmm:)

şöyle söyleyim kızlar 64lü 3-5 kg arası prima 25tl idi.

dalinin detarjanı sıvı değildi

ve yumuşatıcı ve detarjan değilde

bezde kazığı yedim anlaşılan :emir_bebek:

şöyle söyleyim kızlar 64lü 3-5 kg arası prima 25tl idi.

dalinin detarjanı sıvı değildi

ve yumuşatıcı ve detarjan değilde

bezde kazığı yedim anlaşılan :emir_bebek:

:D:D gercekten de ben baya ucuza almısım :1::1: bıde dıyordum acaba pahalımı dıye ne bıleım omrumde baska bezmı aldım kı :1: bezın dısı sarı bnmkının belkı senınkı daha farklıdır ondan olsa gerek

:D:D gercekten de ben baya ucuza almısım :1::1: bıde dıyordum acaba pahalımı dıye ne bıleım omrumde baska bezmı aldım kı :1: bezın dısı sarı bnmkının belkı senınkı daha farklıdır ondan olsa gerek

maviydi dışı he hatırladım kıza sormuştum mini midi ve yeni doğan hepsi ayrı fiyatlarıda ayrı dedi
sen yinede 3-5 kg arası al dedi bende aldımm
bi dahakinede sarısından alırım kullandıkça anlarım
fark neymiş artıkın

kızlar iyi geceler
yoruldum dinleniyim biraz

görüşürüz ...

:nazar: :nazar: :nazar:

bende 56 lı prıma bu son cıkan sarı beyaz paket 24 tl almıstımm kıpadan

hımmmm evet aynı

maviydi dışı he hatırladım kıza sormuştum mini midi ve yeni doğan hepsi ayrı fiyatlarıda ayrı dedi
fark neymiş artıkın

kızlar iyi geceler

görüşürüz ...

ıyı geceler cnm yrn grsz ınsallah allaha emanet

Son düzenleme:
fark neymiş artıkın

kızlar iyi geceler

görüşürüz ...

iyigeceler kendıne dıkkat ettt

Kızlar sessiz takipçilerden Sena ben . Dün 31+2 de rutin kontrolümüzde doktorum suyumun azaldığını söyledi. Kızım erken gelebilir yatak istirahati ve bol su önerdi. Celestone diye bebeğin akciğer gelişimini hizlandiran igne yazdı yaptırdık. Bebek hareketlerini saymamı istedi ama iğneden sonra yavaşladı hareketler konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan var mı?

Gunaydınnn... Cnm vallahı hıc duymadım hareketlerını mutlaka bıldır dra olmadı tekrar kontrol etsın ya durusundandır yada dogmak ıstedıgındendır dıye tahmın edıyorum.. Ama sadece tahmın

Kızlar sessiz takipçilerden Sena ben . Dün 31+2 de rutin kontrolümüzde doktorum suyumun azaldığını söyledi. Kızım erken gelebilir yatak istirahati ve bol su önerdi. Celestone diye bebeğin akciğer gelişimini hizlandiran igne yazdı yaptırdık. Bebek hareketlerini saymamı istedi ama iğneden sonra yavaşladı hareketler konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan var mı?

günaydın canım

az önce araştırıyodum bende 28.haftadan itibaren akciğer gelişimi başlarmış bebeğin ve doğana kadarda devam edermiş.
dr net bişey dedi mi peki
tam bilgi sahibi değilim ama geçen hafta banada suyun azalmış deyip bol sıvı tüket
erken doğum riski yok demişti

günaydın canım

az önce araştırıyodum bende 28.haftadan itibaren akciğer gelişimi başlarmış bebeğin ve doğana kadarda devam edermiş.
dr net bişey dedi mi peki
tam bilgi sahibi değilim ama geçen hafta banada suyun azalmış deyip bol sıvı tüket
erken doğum riski yok demişti

bendede aynı problem var bol sıvı tüket dedi banada doktorum...

tünaydınn kızlarrrrrrrrr......nasılsınız?.....beni sorarsanız dün akşam aşuremi yaptım sabırsızlığımdan dolayı nohutum ve kurufasulyelerim azcııkk diri oldu ama rengi kokusu tadı muhteşem oldu....bi dahaki sefere eminim mükemmel olcak..bilinçlendim artık....en azından hevesim kalmamış oldu..her saat yiyorum..zafiyet geçircem..:56::49:..sizler nasılsınız?ben iyiyim çok şükür..oğluma biberon falan aldım camdan....yavaş yavaş eksiklerim bitiyo..bide nevresim takımı ve yatağını alırsam inş bişeyi kalmadı..:34:ama bebek şekeri alamadım..karşıya gidemicem sanırım bu göbekle..napim oda olmayı versin doğumdan sonra alırım belki..:34:

Back
X